(23 GAMBAR)Majlis Pernikahan Ratu Rock Malaysia, Ella Daripada Mukhriz Latif & Udey Ismail Photography

Hiburan

(23 GAMBAR)Majlis Pernikahan Ratu Rock Malaysia, Ella Daripada Mukhriz Latif & Udey Ismail Photography

Rugi rasanya jika tidak berkongsi gambar bidikan Mukhriz Latif & Udey Ismail Photography di hari pernikahan Ratu Rock Malaysia, Ella ini. Cantik-cantik gambar yang diambilnya. Ada detik-detik menarik yang berjaya dicapture oleh mereka. Abang Nara tengok pun ada rasa terharu sikit-sikit.

ella kahwin

Advertisement

Ramai yang memberikan komen rambut Ella agak tidak sesuai di hari pernikahannya. Daripada apa yang Abang Nara ketahui, ketika Ella sedang mendandan rambutnya, blackout telah terjadi. Blackout selama 2 jam ini menyebabkan Ella tidak sempat habis menyiapkan rambutnya. Diharap ramai berpuas hati dengan penjelasan ini.

ella kahwin

Lagi 21 keping gambar majlis pernikahan Ella dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar sepenuhnya kepada Facebook Mukhriz Latif & Udey Ismail Photography.

ella kahwin
ella kahwin
ella kahwin
ella kahwin
ella kahwin
ella kahwin
ella kahwin
ella kahwin
ella kahwin
ella kahwin
ella kahwin
ella kahwin
ella kahwin
ella kahwin
ella kahwin
ella kahwin
ella kahwin
ella kahwin
ella kahwin
ella kahwin

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

68 Comments

  1. haha

    July 10, 2012 at 6:40 pm

    da cm hantu kak limah ella nyer rambut..wakakakaka

  2. anis

    July 10, 2012 at 6:00 pm

    nampak sangat dorang love each other.. happy for you ella.. at least kawin jugak.. dah sebaya umur my mom..

  3. lynn

    July 10, 2012 at 5:12 pm

    Ella please stop doing botok on your face cos it’s making your face look very ugly and like a witch.Just accept God gift and embrace getting older gracefully.

  4. leklu

    July 10, 2012 at 5:06 pm

    semoga kak ella dikurniakan anak n bahagia hingga akhir hayat :)

  5. jula juli

    July 10, 2012 at 4:35 pm

    aku rase cam nk kerat2 jer rmbut dak ella ni

Loading...