Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(22 GAMBAR)Sekitar Majlis Pernikahan Irma Hasmie Dan Reza Syah

Pasti ramai yang teruja untuk melihat kecantikan, keanggunan, kekacakan dan ketampanan pasangan pengantin baru ini. Mengenakan busana pengantin daripada Hatta Dolmat, ternyata Irma Hasmie dan Reza Syah memang sama cantik sama padan. Bagai pinang dibelah dua.

gambar nikah irma hasmie

Advertisement

Jutaan tahniah sekali lagi kepada Irma dan Reza Syah atas pernikahan mereka berdua. Majlis persandingan yang akan berlangsung di MAEPS 1 Julai ini pasti akan meriah. Lagi 21 keping gambar sekitar majlis pernikahan Irma dan Reza Syah dengan membaca entri ini sepenuhnya.

gambar nikah irma hasmie
gambar nikah irma hasmie
gambar nikah irma hasmie
gambar nikah irma hasmie
gambar nikah irma hasmie
gambar nikah irma hasmie
gambar nikah irma hasmie
gambar nikah irma hasmie
gambar nikah irma hasmie
gambar nikah irma hasmie
gambar nikah irma hasmie
gambar nikah irma hasmie
gambar nikah irma hasmie
gambar nikah irma hasmie
gambar nikah irma hasmie
gambar nikah irma hasmie
gambar nikah irma hasmie
gambar nikah irma hasmie
gambar nikah irma hasmie
gambar nikah irma hasmie
gambar nikah irma hasmie

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

98 Comments

  1. ZAZA

    July 2, 2012 at 2:22 pm

    SUBHAHALLAH….PERTAMA KALI SY LIHAT WAJAH ARTIS YG SGT2 SUCI..TENANG…ANUGERAH ALLAH PADA REDZA..SEBAIK2 PERHIASAN UNTUK DIA…BAHAGIALAH KAMU HINGGA KE SYURGA..AMINN..

  2. ZAZA

    July 2, 2012 at 2:18 pm

    SUBRAHALLAH….PERTAMA KALI SY LIHAT WAJAH ARTIS YG SGT2 SUCI..TENANG…ANUGERAH ALLAH PADA REDZA..SEBAIK2 PERHIASAN UNTUK DIA…BAHAGIALAH KAMU HINGGA KE SYURGA..AMINN..

  3. shima86

    July 2, 2012 at 8:53 am

    tahniah irma so sweeet..

  4. mizz

    July 2, 2012 at 7:49 am

    x kisahlah kasut dia tu x shining ke out ke apa…mana tau kasut tu irma belikan ms b4 kawen ke then si suami pun berjanji ‘ sayang akan pakai kasut ni masa persandingan kita’…ahaks…haa xpun myb tu kasut fav suami dia ke…plg kuatpun kasut tercicir kat mana2 ke mana kt tau kan…ala psl kasut tu small matter lgpun bukan kasut tu penentu kebahagiaan diorg…

    yang penting irma dan husband sgt sepadan dan doa dari tulus ikhlas semoga mereka berdua kekal bahagia hingga akhir hayat…amin

  5. happy ;0

    July 2, 2012 at 2:53 am

    Alhamdulillah semoga dirahmati tiap perjalanan…amin :)

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama