Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(22 GAMBAR)Post Wedding Lisa Surihani Dan Yusry, Sangat Sweet~~~

Sweet gila. Itulah kata-kata yang terkeluar daripada mulut cute Abang Nara apabila melihat gambar-gambar post wedding Lisa Surihani dan Yusry. Terpancar sinar kebahagiaan di wajah mempelai ini. Kredit juga kepada team RealistCopa yang berjaya menangkap detik-detik romantis mereka berdua.

gambar post wedding yusry lisa

Advertisement

Dan ada juga video post wedding Yusry dan Lisa yang simple namun ke”sweet”annya jelas terasa.

Lagi 21 gambar post wedding Lisa Surihani dan Yusry dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit kepada Facebook Shutterspeak.

INFO: Gambar-gambar yang diambil adalah menggunakan film kamera bukannya digital kamera. Pihak realist COPA kini ada melakukan photoshoot honeymoon di UK/EU kerana tuan punya tangkap gambar berada di sana. Jika berminat bolehlah email ke [email protected].

Advertisement

gambar post wedding yusry lisa
gambar post wedding yusry lisa
gambar post wedding yusry lisa
gambar post wedding yusry lisa
gambar post wedding yusry lisa
gambar post wedding yusry lisa
gambar post wedding yusry lisa
gambar post wedding yusry lisa
gambar post wedding yusry lisa
gambar post wedding yusry lisa
gambar post wedding yusry lisa
gambar post wedding yusry lisa
gambar post wedding yusry lisa
gambar post wedding yusry lisa
gambar post wedding yusry lisa
gambar post wedding yusry lisa
gambar post wedding yusry lisa
gambar post wedding yusry lisa
gambar post wedding yusry lisa
gambar post wedding yusry lisa
gambar post wedding yusry lisa

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

128 Comments

  1. Reena

    March 14, 2012 at 5:56 pm

    Walau apapun org nak kata, dia chantek dowh!!!

  2. er

    March 14, 2012 at 5:35 pm

    ape der sume commenter mgarot mncarot tah hape2..firstly,ske ati abg nara ler nk post bpe byk kali pon..kaw rang sebok pehal..xsuka xpyh baca xpyh tgk ngong! then lisa ngn yusry nk buat pe kat luar pon,sexy ke xsopan ke ape de hal dosa dye kaw tanggung ke..sdiri tanggumg an..ni kaw ckp blakg dok ngumpat dye lg kaw yg tanggung dosa..ape punye masyarakat daa~

  3. doongdoong

    March 13, 2012 at 11:27 pm

    aksi Pre wedding & Post wedding sama je. tiada beza
    aksi masih peluk2
    sebelum kahwin dah peluk2, nampak tiada manisnya bila bergambar selepas kahwin

  4. liza_iza

    March 13, 2012 at 6:50 pm

    assalamualaikum..jika tak suka tak perlu komen bukan2..tgk sahajalah..sebagai org sekeliling kita doakan kebahgiaan mereka..lgpun biarla abg nara nak post pasal yusry dan lisa pun…saya peminat lisa suka je tgk..pasal pakaian dia,biarlah dia..jgn kita ni nampak kesalahan org je sedang diri kita pun belum tentu sempurna..
    cayok abg nara kalau ade pose2 honeymoon diorg lg tolong post ye

  5. Viva biru izzah

    March 13, 2012 at 12:22 pm

    emmm…aku pon rasa pic i pas wedd..si ANONYMOUS ni x abz2 ngn kwn dia yg kje ASTERUK tu..ntah btl ke tidaknyerrrrr…klu 2 mnggu b4 wedd d’org snap pic ni msti kesan inai kt kuku lisa still ada walaupn x terang msa dia berinai n mandi bunga…klu belek btl2 pic2 ni..inai smpi ke kaki kotttttttt…

    • Anonymous

      March 15, 2012 at 1:52 pm

      ANONYMOUS tu cakap betol..aku pun dah tahu lama hal nie..VIVA BIRU IZZAH..ko xnak percaya suka hati ko la..ko yang kena bodoh!! muahahaha..lantak ko la izzoohh oii!

    • ahaha

      March 16, 2012 at 11:24 am

      Anonymous komen dr sndri n support dr sndri…cian…

Loading...
To Top