(22 GAMBAR)Post Wedding Lisa Surihani Dan Yusry, Sangat Sweet~~~

Hiburan

(22 GAMBAR)Post Wedding Lisa Surihani Dan Yusry, Sangat Sweet~~~

Sweet gila. Itulah kata-kata yang terkeluar daripada mulut cute Abang Nara apabila melihat gambar-gambar post wedding Lisa Surihani dan Yusry. Terpancar sinar kebahagiaan di wajah mempelai ini. Kredit juga kepada team RealistCopa yang berjaya menangkap detik-detik romantis mereka berdua.

gambar post wedding yusry lisa

Advertisement

Dan ada juga video post wedding Yusry dan Lisa yang simple namun ke”sweet”annya jelas terasa.

Lagi 21 gambar post wedding Lisa Surihani dan Yusry dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit kepada Facebook Shutterspeak.

INFO: Gambar-gambar yang diambil adalah menggunakan film kamera bukannya digital kamera. Pihak realist COPA kini ada melakukan photoshoot honeymoon di UK/EU kerana tuan punya tangkap gambar berada di sana. Jika berminat bolehlah email ke [email protected].

Advertisement

gambar post wedding yusry lisa
gambar post wedding yusry lisa
gambar post wedding yusry lisa
gambar post wedding yusry lisa
gambar post wedding yusry lisa
gambar post wedding yusry lisa
gambar post wedding yusry lisa
gambar post wedding yusry lisa
gambar post wedding yusry lisa
gambar post wedding yusry lisa
gambar post wedding yusry lisa
gambar post wedding yusry lisa
gambar post wedding yusry lisa
gambar post wedding yusry lisa
gambar post wedding yusry lisa
gambar post wedding yusry lisa
gambar post wedding yusry lisa
gambar post wedding yusry lisa
gambar post wedding yusry lisa
gambar post wedding yusry lisa
gambar post wedding yusry lisa

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

128 Comments

  1. huhu

    March 13, 2012 at 9:21 am

    bru perasan dialog yg lisa ckap tu lagu datuk ct..janji kasih..
    Berjanji takkan berlalu pergi
    Kasih pasti kan bersemi nanti
    Mencipta sinar bahagia bersama
    Aku kan buktikannya
    Ke akhir nafasku ini

  2. anonymous

    March 13, 2012 at 12:45 am

    abg nara plss jgn trtipu dgn pic nie..
    actually dyorg shoot b4 kahwin..
    xpaham napa pihak astro nk tipuu peminat..adakah nk kaburi mata peminat lisa? abg nara tgk la inai kat jari dyorg tu..oren jea kn..xmerah pun mcm time sanding.padahal shoot shoot yg kunun2nya post wedding nie dy siarkan di bahagian kedua walimatulurus lisa n yusry..info sy nie bukan auta..kwn sy keje kat astro trlibat sama time nie..xsilap sy tahu 2 mgu sebelum dyorg brnikah..tuptap ckp post wedding..xpuas hati la yus n lisa n astro tipu peminat mcm nie..

    • ahaha

      March 13, 2012 at 9:59 am

      Tengok rantai yg yusry kalungkn utk lisa ada..so after wedding la pic smua ni…

    • damia

      March 13, 2012 at 11:11 am

      sy kwen dl pakai inai 3 ari dh jd oren…skrg org dh xpakai inai daun…inai tiub kejap je hilangnye

    • Anonymous

      March 15, 2012 at 1:42 pm

      suka hati korang la nk percaya ke x..
      sy cuma nk bgtao je yg mmg dyorg shoot b4 wedding..
      rantai tu leh pakai bila2 la..dah mmg dyorg plan nk ckp pic nie post wedding..so pakai la apa yg patut tuk tunjukkn kununnya dyorg dah kahwin..sy dah tgk pic nie dlm fon kwn sy b4 dyorg nikah lagi..for ur info cik damia..lisa pakai inai tumbuk..x tgk ke bahagian prtama walimatulurus? mak lis sndiri ckp nk pakai inai tumbuk..
      sy bukn nk jeles dgn lisa n yusry..bgusla tgk dyorg bahagia..cuma xpayah la nk tipu ckp post wedding..korang nk prcaya,prcayala..xnk prcaya sudah..nk kena buduh dgn lisa nie ikot la..al maklumla budak muka baik.. ;)

  3. GIGIHANGUS

    March 12, 2012 at 4:35 pm

    stella, apesal ko emo? sexy tu kan subjektif. kadang pakai baju kurung pun org namapak sexy kalo kain tebelah, kain nipis, kain melekat kat badan. Ko xyah r nak marah2 meroyan2 nape orang kate lisa nampak sexy. dah betul kot lisa punye baju nmpak lurah. bukan mslh jeles, ooh peellliissss…no jeles2 okeh..sedap je kau kate org punye komen STUPID. hello, name pun ruang komen so sukati ah org nak komen ape. piraaaaaaaahhh.. ptuiih

  4. mizz [email protected] myself n i

    March 12, 2012 at 2:19 pm

    Seriously,aku jeles ngan pasangan ni Beruntung dorang ni,..Semoga pasangan ini kekal sehingga sekubur semati…cewah!!!

  5. mizz [email protected] myself n i

    March 12, 2012 at 2:08 pm

    Perghhh!!! Begitu romantis pasangan L&Y semoga kalian bahagia hingga akhir waktu,..1,2,3,4,5,6,7,8 ,LIsa dan Yusri duduk rapat-rapat,tahun hadapan dapat baby cepat..kalau tak silap la
    pantun David ni hahaha…

Loading...