(22 GAMBAR)Post Wedding Lisa Surihani Dan Yusry, Sangat Sweet~~~

Hiburan

(22 GAMBAR)Post Wedding Lisa Surihani Dan Yusry, Sangat Sweet~~~

Sweet gila. Itulah kata-kata yang terkeluar daripada mulut cute Abang Nara apabila melihat gambar-gambar post wedding Lisa Surihani dan Yusry. Terpancar sinar kebahagiaan di wajah mempelai ini. Kredit juga kepada team RealistCopa yang berjaya menangkap detik-detik romantis mereka berdua.

gambar post wedding yusry lisa

Advertisement

Dan ada juga video post wedding Yusry dan Lisa yang simple namun ke”sweet”annya jelas terasa.

Lagi 21 gambar post wedding Lisa Surihani dan Yusry dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit kepada Facebook Shutterspeak.

INFO: Gambar-gambar yang diambil adalah menggunakan film kamera bukannya digital kamera. Pihak realist COPA kini ada melakukan photoshoot honeymoon di UK/EU kerana tuan punya tangkap gambar berada di sana. Jika berminat bolehlah email ke [email protected].

Advertisement

gambar post wedding yusry lisa
gambar post wedding yusry lisa
gambar post wedding yusry lisa
gambar post wedding yusry lisa
gambar post wedding yusry lisa
gambar post wedding yusry lisa
gambar post wedding yusry lisa
gambar post wedding yusry lisa
gambar post wedding yusry lisa
gambar post wedding yusry lisa
gambar post wedding yusry lisa
gambar post wedding yusry lisa
gambar post wedding yusry lisa
gambar post wedding yusry lisa
gambar post wedding yusry lisa
gambar post wedding yusry lisa
gambar post wedding yusry lisa
gambar post wedding yusry lisa
gambar post wedding yusry lisa
gambar post wedding yusry lisa
gambar post wedding yusry lisa

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

128 Comments

  1. sidaracantikmanis

    March 12, 2012 at 12:59 pm

    Siyes i jeles ..ni lah best..pic yg diambil tu lepas mereka kahwin..so lagi best kalo tgk…dulu yusry ngan erra pun tak mcm ni…persamaan antara i ngan lisa ni pilih lelaki yang umur lbh jauh dri kami…my fiance 11 tahun jaraknya dri i….i like…

    • Anonymous

      March 12, 2012 at 6:35 pm

      maaf mencelah..sebenarnya gmbar nie di shoot b4 dyorg kahwin..kesian peminat kena tipu dgn dyorg..kwn sy keje kat astro ada sama time nie..buktinya inai di jari tu xmerah pun..oren jea..xkn la seminggu pas kahwin da turun color inai mcm tu skali kn..k peace no war..

  2. qwerty

    March 12, 2012 at 11:55 am

    nice view @ Damansara Perdana / Menara MK LHDN / Gamuda
    Nice building but simple..

  3. shashadanisya

    March 12, 2012 at 9:37 am

    suke sgt…hehhee

  4. stella

    March 12, 2012 at 6:15 am

    STUPID COMMENT ! Nk tau sbb pa aq ckp gitu ? ? Sbb ada yg ckp lisa sexy ? ? Ada x nmpak tetek penuh ? ? Takda kan ? ? Cer klau nelopak ? Lg sexy , blm kwin pla tu . . Suda2 laa tu JELES nya ! ! Koe yg x dpt yusry , x pyh meroyan sgt , k ! !

  5. pemerhatitakberbayar

    March 11, 2012 at 10:11 pm

    sweet ker? aku rasa video tu tasteless(macam rasa makanan plak ko jah..)..no story & not interested at all…
    gambar pun sama…no story & mcm org biasa2 je ambik gambar…tak da moment sgt…sorry..:-(
    bnyk lagi yg sweet2 compare to this ‘sweet’ la abg nara

    • boo

      March 12, 2012 at 2:02 pm

      statement dengki. wahahaha

Loading...