Written by AbangNara | June 9th, 2014

Wahh. Meriah sangat-sangat majlis resepsi perkahwinan Fizz Fairuz dan Almy Nadia yang telah diadakan di Dataran Raub, Pahang. Nampak gaya macam ribuan peminat telah hadir. Untunglah dapat melihat selebriti kegemaran bersanding dengan mata sendiri. Tahniah juga kepada Fizz dan Almy yang sudi berkongsi saat gembira mereka bersama para peminat. Anda berdua memang sempoi!!!

gambar resepsi fizz dan almy

Tentu suasana majlis resepsi itu sangat meriah lebih-lebih lagi dengan kehadiran Azwan Ali. Fizz dan Almy kedua-duanya tampil menawan dengan busana pengantin serba putih. Gembira Abang Nara melihat wajah ceria pengantin baru ini. Semoga keceriaan ini akan berkekalan sehingga ke akhir hayat. Sama-samalah kita doakan.

gambar resepsi fizz dan almy

Lagi beberapa gambar sekitar majlis resepsi perkahwinan Fizz Fairuz dan Almy Nadia dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar Instagram ThePermaisuris.

P.S: Mari melawat pulau arnab di Jepun


gambar resepsi fizz dan almy

gambar resepsi fizz dan almy

gambar resepsi fizz dan almy
gambar resepsi fizz dan almy
gambar resepsi fizz dan almy
gambar resepsi fizz dan almy
gambar resepsi fizz dan almy
gambar resepsi fizz dan almy
gambar resepsi fizz dan almy
gambar resepsi fizz dan almy
gambar resepsi fizz dan almy
gambar resepsi fizz dan almy
gambar resepsi fizz dan almy
gambar resepsi fizz dan almy
gambar resepsi fizz dan almy
gambar resepsi fizz dan almy
gambar resepsi fizz dan almy
gambar resepsi fizz dan almy
gambar resepsi fizz dan almy
gambar resepsi fizz dan almy

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

43 responses to (22 GAMBAR)Majlis Resepsi Perkahwinan Fizz Fairuz & Almy Nadia Di Raub

  1. hijau says:

    setelah lalui pelbagai rintangan, sudah tentu senyuman itu begitu indah :)

    0

    0
    • Anonymous says:

      almy nampak cantik, tapi photographer ni macam tak cantik sangat gmbar dia…

      0

      0
    • miss mong says:

      setiap kesabaran itu ada hikmahnya..jodoh mereka mmg kuat

      0

      0
    • DEENA says:

      Ya Allah, gembiranya tengok almy nadia gembira. rasa sebak pun ada jugak.
      hubungan mereka banyak dugaan, tetapi kesetiaan dan ketetapan hati almy nadia membuatkan kebahagian mjadi miliknya.
      Aku pun turut berharap hubungan aku dengan si dia skrg akan kukuh dan kuat walau apa pun yg terjadi. semoga aku dan si dia dijodohkan bersama. aminnnnnnn

      0

      0
  2. ain says:

    cantiknya almy, beruntung fizz sbnarnya dpt almy ni. smuga kekal bersama till jannah..

    0

    0
  3. Blueberry says:

    amy.. cantik nyer awak.
    moga bahagia mengiringi kamu berdua.

    0

    0
  4. mak jemah says:

    kenapa almy pkai jam tangan? kn elok di ganti dgn aksesori lain.. contoh nye rantai tangan atau biar je kosong.. baru lawa..

    0

    0
    • minah jambu merah biru says:

      lagi lagi pasal jam tangan lagi lagi pasal jam tangan kenape korang ni ??????? rantai tangan tu dh biasa pengantin pakaiiiiiiiiiiii ! apesal kolot sangat kepala hotak kau ni ????? ni mesti dari ulu ulu ni kan !!!!!!

      0

      0
    • sayo says:

      maybe almy pakai jam sbb ditaja kot. so mestilah kene pakai en. couple jam kot tu. cantik pe. hehe. :)

      0

      0
  5. On-EL-Today says:

    congrats to the pengantin..tak berapa tahu sgt tapi pernah nampak di TV/drama..sama cantik sama padan :)

    * cuma nak tanya sikit, Azwan Ali tu bukan ke kata tu hari nak stop dari menjadi pondan?? saya silap dengar ke atau Azwan Ali yang tersasar? saya rasa saya tak silap pendengaran..saya buka TV dan separuh cerita ttg Azwan Azli bertaubat (lebih kurang begitulah bunyinya)..kemudian nampak clip Azwan Ali mengaku dia pondan dan nak berhenti menjadi pondan..wartawan kata dia baru balik Makkah, rambut pun botak, takde scarf di leher, takde cincin2 besar gedabak/gelang..waktu tu dia kelihatan jauh lebih elok dari kebiasaan..TAPI, SEKARANG…APA SUDAH JADI?? MASIH MEMONDANKAH? DAH KENAPA AZWAN ALI NAMPAK MAKIN PARAH?? ke saya salah dgr?

    ** taubat atau tidak, saya doakan Azwan Ali diberi petunjuk utk kembali kepada fitrah..umur kita makin hari makin lanjut..kubur pula makin hari makin dekat..

    0

    0
    • kunu says:

      dia dlu memondan tahap dressup mcm pompuan cuma kita x penah tgk gamba dia dressup gitu. taubat dia tu bab dressup, mekap tu la. bab kelembutan n perangai nyah tu susah nak ubah. doakan je la dia jd org Islam yg lebih baik..

      0

      0
  6. Kak Zane says:

    Berseri sungguh… nampak cantik dan fit body Almy.. selalu exercise ni..

    0

    0
  7. sotong hitam says:

    simple, yet elegant!!

    0

    0
  8. Mia says:

    tahniah! akhir nyaaa dream come true buat almy. senyum/gelak sampai tak hengat dpn camera haha. maklumla seronok betol dah dpt jejaka idaman. wpun dah dok ditendang2 mcm bola betahun2 sblm ni

    0

    0
  9. Usin lempoyang says:

    Cantikkkk sama cantik sama padan… 1st time tgk pengantin pompuan pakai jam tangan… nmpk janggal plak rase

    0

    0
  10. JEJAHSENDAT says:

    semoga bahagia hgga ke Jannah….
    korang mmg cantik dn sweet….

    0

    0
  11. Anonymous says:

    Sejak bernikah dan berkahwin mereka nampak bertambah ceria dan happy. Semoga berkekalan hendaknya. Kalau dah jodoh….kawin juga akhirnya. Cepat2 buat baby ye.

    0

    0
  12. bobcat says:

    cantik mmg le cantik, tapi nape tah asyik terpandang… (* sigh) besarnya tudung saji… kalo tutup2 sikit lebih manis kot.. bukan kutuk ye ms almy, ini constructive comment namanye… huhu

    0

    0
  13. nok gebuzzz says:

    grand jugak wedding dyorg ni,ape pon tahniah….

    0

    0
  14. kacang rebus says:

    mcm x sesuai baju pengantin ni.. free kot sb tu kena ikut ckp tukg sponsor. tahniah!! semoga bahagia sampai ke jannah..

    0

    0
  15. GIGU says:

    ALMY NI GEMOK
    LENGAN BESAR
    NYUM NYUM

    0

    0
  16. linda says:

    Semoga berkekalan..
    Sume gambar2 almy sangat berseri2. tk mcm artis lain..ramai yg takde seri.

    0

    0
  17. Ibu [email protected] says:

    Semuga perkahwinan ini yg pertama dan terakhir buat Fizz dan Almy.Pesanan buat Fizz, jagalh Almy baik-baik, jgnlh disakiti dan jadilh suami yg mithali.Suka sgt tgk kalian berdua..

    0

    0
  18. Ibu [email protected] says:

    Semuga perkhawinan ini yg pertama dan terakhir buat Fizz dan Almy. Buat Fizz jagalh Almy baik-baik dan jadilah suami mithali.Suka tengok kalian berdua.Semuga kekal hingga ke Jannah. Amin.

    0

    0
  19. Ibu [email protected] says:

    Hi Bobcat…nakalnya mata u….

    0

    0
  20. anon says:

    Almy nampak berisi sikit drp biasa, tapi oklah sb nampak curvy…..ade curves lah. Skrg bertambah cantek…. Untung fizz….

    0

    0
  21. makchaq Sg petani says:

    Depa dua nih memang makchaq berkenan sungguh…sesuai sesuai sama cantik sama padan…selamat pengantin baru utk korang berdua…byebye…

    0

    0
  22. abc says:

    Almy cantik. Dan obviously majlis di raub lagi grand dari majlis almy di penang, yang buat dekat lobi vistana je. Ye, lobi.

    0

    0
  23. Jadoo says:

    almy..berserinya awak. mesti sebab happy sgt akhirnya jodoh dgn fizz. semoa bahagia sampai akhir hayat..

    0

    0
  24. menoname says:

    jelas dekor persandingan almy & fizz yg paling simple yet looks so exclusively grand…tahniah sekali lagi kepada mereka berdua dan smoga rumahtangga yg dbina kekal hingga ke syurga, amin…

    0

    0
  25. AAhaters says:

    majlis kahwin kalo nk lagi berkat..jgn jempot Azwan Ali bapok tu….

    0

    0
  26. […] (22 GAMBAR)Majlis Resepsi Perkahwinan Fizz Fairuz & Almy Nadia Di Raub (41) […]

    0

    0