Written by AbangNara | February 11th, 2014

Selain menanti lawak-lawak peserta Maharaja Lawak Mega 2013, kemunculan 2 juri jelita iaitu Luna Maya dan Nora Danish turut dinantikan oleh pengikut setia rancangan ini. Daripada apa yang Abang Nara baca di media sosial, banyak suami-suami orang dan jejaka-jejaka di luar sana yang setiap minggu melahirkan rasa “jatuh cinta” mereka kepada Luna Maya. Tak kurang juga isteri-isteri dan awek-awek yang mengkagumi kecantikan pelakon dari Indonesia ini.

luna maya mlm2013

Namun tidak dinafikan penampilan Luna Maya di “final” Maharaja Lawak Mega 2013  kurang sesuai lebih-lebih lagi rancangan ini ditonton oleh seisi keluarga termasuklah si anak kecil. Sementara itu, Nora Danish tampil lain dengan rambut kerintingnya yang menonjolkan sisi nakal diri si comel ini. Mungkin nak menyesuaikan dengan nama gelaran Siti Nur Enjoi yang diberikan padanya.

luna maya mlm2013

Apa pun Abang Nara pasti ramai yang akan merindui kelibat Luna Maya dan Nora Danish dengan tamatnya Maharaja Lawak Mega 2013. Untuk mengubati rindu anda, layankan beberapa lagi keping gambar 2 jelitawan ini di final MLM2013 dengan membaca artikel ini sepenuhnya.


luna maya mlm2013
luna maya mlm2013
luna maya mlm2013
luna maya mlm2013
luna maya mlm2013
luna maya mlm2013
luna maya mlm2013
luna maya mlm2013
luna maya mlm2013
luna maya mlm2013
luna maya mlm2013
luna maya mlm2013
luna maya mlm2013
luna maya mlm2013
luna maya mlm2013
luna maya mlm2013
luna maya mlm2013
luna maya mlm2013
luna maya mlm2013

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

108 responses to (22 GAMBAR)Luna Maya & Nora Danish Di Akhir Maharaja Lawak Mega 2013

  1. oh syg says:

    yess..mata luna memang x dinafikan memang cantekkk..tp otak nyerr yg x cantekk..x pnadai jaga maruah..ade ka patut bagi barang die dkat si airel tu free je..tetekk pun dah kendur..fuhh.. x sedap lg dah.. LM tu stakat stok pakai buang je bagi airel..

  2. yang penting aku cintakan malaysia dan sayang kan indonesia…sbb ape, sbb aku lahir kat malaysia,parents aku lahir kat indonesia….bila aku jumpe family aku kat sana kitorang x de pun kutuk2 malaysia dgn indonesia..so,pemikiran tu jgn la sempit sangat ye..malaysia dgn indonesia masing2 ade kelebihan dan kekurangannye..peace :)

    • nico says:

      bener tuh…btw ortunya asli mana? siapa tahu ternyata kita masih saudara

    • Anonymous says:

      boleh caya ke cakap kau ni indon tak ada ejek Malaysia ??
      sebab ramai indon yg aku kenal selalu hina Malaysia, sampaikan Bhasa Malaysia pun dia hina, aku tak ada problem dgn indon tapi bila dorang hina Malaysia..tu yg jadi aku benci indon.

      • nico says:

        kan udah saya bilang kalo gak semua orang Indo itu jahat,yang baik juga banyak.Di negara manapun juga pasti begitu kan?

  3. nico says:

    yaaah gimana sih,saya berusaha bersikap netral malah banyak yang ngasih tumb down.Tidak semua orang Indo jahat dan saya yakin masih banyak juga orang baik di malaysia.Saya hanya berusaha bersikap netral.bahasa Indo-malaysia emang mirip tapi tetap aja gak sama.Saya tahu Anon yang komen di atas hanya mau mengadu domba Indo-malaysia saja.

  4. Ok jer says:

    bagi aku, aku ok jer dengan sume juri. dan aku suke jugak dengan stail luna maya..rupanye gile-gile jugak..takde la nak control ayu ke ape..mula2 aku pun tak berkenan dia jadi juri pasal kisah silam dia..tapi jadi ok pas tengok gelagat dia dalam MLM..dia pun tak la ambil hati sangat dengan lawak nabil hari tu..dia senang nak maafkan orang..jadi pada yg tak suka dia..tak pe la kalu tak suka..tak yah la nak kutuk dia..dia ok wat..nora pun ok..peace yaw

  5. huhuhu says:

    Macam Luna maya ni di katakan cantik, kalau macam tu ramai lagi lah yang cantik, mungkin yang cantik bg lelaki buaya kat luar sana body dia kot, lgpun kan body pernah fully uncovered.

    Tolonglah artis Malaysia lagi ramai yang cun melecun dan lebih cantik seperti Siti Saleha,Fasha Sandha,Wardina Saffiyah, Sarimah Ibrahim dan ramai lagi.

    Cuba tengok muka Julia Perez tanpa meke up cun tak?

  6. NORA CAM HANTU says:

    Nora dak demok!! pakai pulak sendat adehhh,,, rambut dah gerbang xsesuai la
    nora oii sebab kau tu KETOT pendek !! lau luna or fasha sandha sesuai kot
    ahahaa,, jangan mare pendapat i jerrrrr
    peace yaaaaw

  7. kamera 360 says:

    alahai ciannya nora. pendek nye dah lah muka bergaris garis macam joker. nape tak semuda dan secomel macam dalam instagram. kamera luar tak leh nak edit hahahaa. terserlah ketembaman dan kebignosean nora. mari kita njoyyy. tak pernah aku tengok citer lawak terbewwak macam bewwak ni. bosan.

  8. anon says:

    Anonymous…..Luna dgn artis m’sia pun dah kalah??? Luna tu walaupun mix tapi rupa tak lawa mana pun. Kat sini dgn Nora pun dia dah kalah. Hari tu bergambar dgn Fazura (utk filem ape aku dah lupa..) lawa fazura lagi. Fazura tu pure malay tak mix pun. Ramai lagi artis2 malaysia yg lawa, asli lagi (bkn mix)….Fathia, Fasya, Wawa zainal, Fazura, Uqasha & Nelydia, ….. And yg mix, siti saleha, emma maembong, juliana evan…. Alah org lndon ni tak sedar diri, yg lawa2 sikit tu semuanya mix. Kalau yg 100% asli confirm muka jawa…and kulit gelap. Seblm puji artis2 kamu melambung2 tu, ingat sikit kalau tak kerana org belanda pegi negeri kamu, mesti artis2 kamu semua pendek2, gelap and tak lawa…

    • matjawa says:

      Melayu mix memang susah dpt yg lawa. Muka lebeh ke JAWA dari mat saleh. Si Luna ni cam muka kemek aje bila pandang sebelah tepi.Ah…. China ke India memang kelas. Teruja!!

  9. saya says:

    kepada yang kata artis malaysia xcantik. sebabnya gambar citer indon semua fokus kat muka, and lightingnya bukan main lagi… anyway, artis malaysia ramai cantik2. cuba yg komen tadi tu google tengok. emma maembong, fasha sandha, nelydia senrose, nur fatiya, faezah elai, fazura.. eh banyak pulak nak taip.

  10. Private eye says:

    ramai mamat melayu minat sangat dgn bibik2 indon ni semua. Maklum lah ulurkan RM50 pon dah buat rasa diri jadi rich playboy. Layan habis dapat pegang cuit sana sini – peramah konon..Cam neighbor aku 3 kalik balik dari main golf di Jakarta balik bawak bibik jawa. Nak kata cantik tidak tapi gedik seksi. Kawen kasi rumah buat baby cepat2. Bibik dia gi beromen belakang dia ( bab kami dah nampak keluar hotel) dgn bf indon dia hanya si suami aje yg tak tau. Jadi bahan lawak kami ketawakan habis2 si mamat di pelandukkan dik bini hebat Indon..KKKKKKKKKKKKKKKKK

  11. Cik Tipah says:

    Satu je persoalan aku. Diorang tak miang atau panas ke pakai baju macam tuh? kbai

  12. […] (22 GAMBAR)Luna Maya & Nora Danish Di Akhir Maharaja Lawak Mega 2013 (106) […]

  13. […] (22 GAMBAR)Luna Maya & Nora Danish Di Akhir Maharaja Lawak Mega 2013 (107) […]