Written by AbangNara | August 5th, 2014

Lisa Surihani dan Yusry adalah pasangan suami isteri yang paling comel pada pandangan Abang Nara. Aksi bersahaja mereka memang mencuit hati. Terserlah kebahagiaan rumah tangga mereka berdua. Lisa Surihani sememangnya sejak sebelum berkahwin lagi merupakan ‘Malaysian Sweetheart’ dan walaupun sudah mempunyai suami, rasanya tiada siapa lagi mampu mengambil gelaran itu daripada Lisa.

lisa dan yusry raya

Sama cantik sama padan kan mereka berdua? Semoga rumah tangga yang dibina akan kekal abadi buat selama-lamanya. Insya Allah sama-samalah kita doakan agar Lisa dan Yusry cepat-cepat dikurniakan cahaya mata untuk melengkapkan lagi keluarga mereka. Pasti mereka berdua tidak sabar untuk menimang anak sendiri. Mana tahu ada rezeki raya tahun depan bertiga pula. Amin.

lisa dan yusry raya

Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin Abang Nara ucapkan kepada Lisa dan Yusri. Nanti nak duit raya!!! Lagi beberapa gambar Lisa Surihani dan Yusry di Aidilfitri dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar Instagram Lisa Surihani.


lisa dan yusry raya

lisa dan yusry raya
lisa dan yusry raya

lisa dan yusry raya

lisa dan yusry raya
lisa dan yusry raya

lisa dan yusry raya

lisa dan yusry raya

lisa dan yusry raya

lisa dan yusry raya
lisa dan yusry raya

lisa dan yusry raya
lisa dan yusry raya
lisa dan yusry raya
lisa dan yusry raya

lisa dan yusry raya
lisa dan yusry raya
lisa dan yusry raya

lisa dan yusry raya

lisa dan yusry raya

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

49 responses to (22 GAMBAR)Lisa Surihani & Yusry Di Aidilfitri

  1. saripah says:

    first…
    so sweet la

    0

    0
    • One Direction says:

      hai Yusry….filem Cicak Man bila nak keluar ? I dah bosan tengok filem melayu rempit, hantu lawak bodoh…dan yg paling bodoh filem Balistik masa hari raya baru2 ni. Filem apa macam tu…storyline berterabur, action zaman 80an…tak abis2 adengan tembak-menembak..kereta meletup. Sekarang orang dah tak buat dah action mcm tu.
      Baik aku tengok filem Thailand lagi best. Bukan x nak support our product..our local product selalu buat i berak tercirit di depan TV.

      0

      0
      • One Direction says:

        Lisa Surihani sangat cantik tapi you berlakon still kayu lah. You kena belajar lagi cara berlakon dgn hubby you…hubby you kan director. Jimat kos…x perlu ambik class lakonon, buat abis duit jer kannnnn. i love you Lisa….you pakai apa2 pun cantik. Semoga cepat dapat baby yer.

        0

        0
  2. menantu tak jadi says:

    lisa ni mmg cantik la…untung la yusri kn

    0

    0
  3. LAMPAM GORENG says:

    comel

    0

    0
  4. are'insyah says:

    same cantik same padan….:) like both of them

    0

    0
  5. lia says:

    Lisa mmg cantik, terserempak kat Times Square ngan mak n abgnya , putih melepak sgt2,sampai sy yg pmpuan ni tgk pun tdetik dlm at ”cantiknyer lisa” hehehe

    0

    0
  6. menot says:

    Abang Yusri nampak macam keletihan dan tak bermaya je…

    0

    0
  7. wartawan says:

    bila lisa nak dapat anak ni..

    0

    0
    • kakmah says:

      Assalammualaikum…

      awak bila nak mati ekk..?

      tak tau kan,..?? so kalau tak tak, jangan tanya bila org nak beranak..!!

      tu semua kerja Allah… kenapa?? kalau tak de anak..hina sangat ker..??

      0

      0
      • dato KO says:

        wah so emotional ko mah hahaha

        0

        0
      • bukan kakmah says:

        kita pun belum ada anak gak….tp taklah sentap macam kak mah ..mesti kuat melatah ni…

        0

        0
      • Anonymous says:

        sama la juga kalau orang bertanya pasal bila nak kawin…padahal umur dah 3 series da..bernanah telinga mendengar..sakit ati bila nak jawab…kdg2 nak jgk jwb mcm apa kak mah tulis tu tp tak apa la..mulut manusia kan ..

        0

        0
        • cerita kawin says:

          Haha..aritu..wedng adik ak.ade sorg hamba allah ni..umo lam awal 50an ni tye2 kat sedara jauh ak yg umo dah 30++.” bile nak kawen?umo da meningkat..rugi lambat kawin ni,sok dah masuk 40 lagi xlaku”..kami yg dok layan tetamu smua cam terdiam..kuat gile kot sore makcik tu..tp yg plng sempoi nye,selamba je die jawab “sy pun nak tye,bile makcik nak meninggal,rugi la lame..byk kumpol dose,jgn mara aaa,gurau hari raye..” …habis bantai ramai tetamu gelak..merah padam muke makcik tu kot..baru ada akai..

          0

          0
  8. saz says:

    Happy family…
    Suka sangat bila tengok orang lain bahagia…

    0

    0
  9. peace says:

    ALHAMDULILLAH…BAHAGIA SGT YUSRY DGN LISA SURIHANI
    CEMANA LA ERRA BOLE MINTAK CERAI DGN YUSRY NI…. CEREWET SGT TU YG MENJANDA SAMPAI 2 KALI…

    BILA DH KAWEN KENA LA TERIMA SEADANYA SUAMI KITA TU..KECUALI SUAMI ADA MASALAH AKHLAK YG KAKI SOSIAL SAMPAI X INGAT ANAK BINI DAN TAKNAK BERUBAH WALAU DIBERI NASIHAT MEMANG LAYAK LA DIMINTA CERAI..

    YUSRY SGT MELINDUNGI ISTERI NYA DAN ENGKU IMRAN SGT MELINDUNGI ANAK NYA ALISHA… TP APA LA SI ERRA TAK PUAS HATI DGN BEKAS2 SUAMI NYA NI… MCM X TAU BERSYUKUR ATAS KURNIAAN ALLAH.

    0

    0
    • nina says:

      ada anak tp dapat mak bapak mulut puaka hati busuk mcm ko buat apa!!kesian nasib anak ko nanti..pakai kondom please…

      0

      0
  10. badang says:

    cantik tp x boleh beranak nak buat apa

    0

    0
    • Anonymous says:

      laaaaaa x percaya pada kententuan ALLAH RUPE YG ATS NI.anak bkn wajid kahwin kena ada..anak tu rezeki…REZEKI tau x..rezeki… di ulang rezeki…

      0

      0
    • kakmah says:

      Assalammualaikum…

      kenapa..?? kalau tak boleh beranak tu HINA ke..???? rasa2 Lisa suka ker tak boleh beranak macam tu..??? Ckp jangan macam orang takde iman laa bongokk..!!! Tu semua kerja Allah..rezeki Allah terpulang laa pada Allah nak bagi bila.. hrp jer nama BaDang tapi BanGang..!! sekurang2nya lisa ade yusri..ade keluarga yg syg dia, ade nama, ade harta.

      Kau..?? kau hade..?????

      0

      0
    • minah jambu idop umno ! merah biru says:

      lisa dia bukan tk booleh beranakkkkkkkkkkkk mungkin dia yg tknk anak..pasal ada anak kn leceh nk kemana2 tol tk….solo solo laki bini cm ni kan lagi hepening dari ada anak ! tkde anak lagi bagos ! tk semesti Nye bila kawinnnn aje nk kena ada anak n pompan nk kena beranak ! tk semesti Nye kan !!!!!!!!!

      0

      0
    • nina says:

      ada anak tp dapat mak bapak mulut puaka hati busuk mcm ko buat apa!!kesian nasib anak ko nanti..pakai kondom please…

      0

      0
    • Linda says:

      Kalau xde anak je, pompuan disalahkan.. Napa, laki takleh mandul ke? Bukan nak kata yusri mandul ke ape, jgn tuduh org pompuan je manjang bila x beranak… Mungkin lisa and yusri planning, nak enjoy dulu as laki bini sebelum beranak… Kita biarkan je janji mereka bahagia. Skrg ni ade je kawan2 saya xleh branak amik anak angkat happy jer..

      Oh saya tak mandul k, anak dah dua. Sekian.

      0

      0
    • milah sirus says:

      siti aisyah isteri nabi Muhammad pun tak beranak…ada ke yg berani nak hina dia??

      0

      0
  11. moon says:

    bukan x boleh beranak ,mungkin x de rezeki lagi,ingat senang ke nak buat ank bagi perempuan yg ok senang ,tapi yg problem susah kena berusaha itu pun kalau jadi pompuan nie byk masalah kita rezeki x sama…

    0

    0
    • Anonymous says:

      Yg junior Tok ti & lisa belum ada rezeki. Yg senior Che ta & didie alias dimurahkan rezeki dapat anak lagi aminnnn………Terbukti yang senior masih power yeaaahhhh 

      0

      0
  12. ttcian says:

    astaghfirullah…jgn nak salahkan perempuan je..belum tentu lisa yang x leh beranak..ntah2 laki yang x boleh ke..wallahualam..doa je la yg baik2. yang ckp tu konfem ke dpt ank..klo da ada anak, konfem ke Allah pinjamkan ank tu utk selama2 nya..bila2 Allah boleh tarik..

    0

    0
    • kakmah says:

      betul tu…org yg persoalkan pasal anak ni kompiden jer dia nnt kalau kawin terus dpt anak. Kalau dia dah kawin & dah ade anak, mmg dia kompiden anak dia tu selama2nya dengan dia.. Allah tu Maha Berkuasa..Allah tarik balik nikmat anak tu sekelip mata baru tau..

      Hari ni, kalau x kene kat dia..kat anak cucu dia..sedara mara dia… masa tu baru tau langit tu tinggi ke rendah…

      Doa yg baik2 dah ler..tak blh nak ckp baik2, jangan ckp yg banyak2..

      0

      0
  13. yatsjb says:

    Lisa mmg cantik..x perlu make up tebal2 natural beauty..moga kekal bahagia perkahwinan mereka berdua hingga ke jannah serta dikurniakan anak2 yg comel..:-)

    0

    0
  14. ina says:

    Cantiknya lisa.. Comel.. Xyah makeup tebal2 cam che ta pn dh lawa sgt.. Pic bby gigit pp tu mmg comel sgt.. Moga di kurniakn ank cepat.. Aminn.. Mesti comel mcm lisa!!

    0

    0
  15. weng weng says:

    pic no 15 tu mcm di luar negara..ada fireplace?

    0

    0
  16. bijan says:

    lisa mmg cantik, comey, lawa..semua la..tp adik-beradik dya yg laki x ensem pon..genetik cantik mmg p kat lisa ka semua?x gaya adik-beradik lgsg.

    0

    0
  17. hasya says:

    couple yg paling sweet…suke tgk lisa & yusry.. semoga cepat d kurniakan cahayamata yg soleh/solehah & kekal ke akhir hayat..

    0

    0
  18. Shaklee says:

    Ya ALLAH rahmatilah kedua mereka iaitu Lisa Surihani dan Yusri Abdul Halim dengan kurninaan zuriat yang soleh dan solehah

    amiiin

    0

    0
  19. Anonymous says:

    MMM dapat ke zuriat ntah2 masih…..

    0

    0
  20. badang says:

    apa yg ssh nak buat anak….main je laaa..ug kau org bagi komen ntah apa apa buat apa…kejar sgt dunia..dh x beranak..che ta tua bangka pn beranak tau…hakkktuuiiii

    0

    0
    • Momode says:

      takyah nak haktuih bagai. Ko ingat asal main je boleh beranak ke… kalau Allah dah takdirkan ko mengandung lagi doploh tahun, doploh tahun lagi baby tu kluar.

      Pening betol dengan org yg xpercaya takdir tuhan ni

      0

      0
  21. Anonymous says:

    adik beradik lelaki lisa semuanya x berapa ensem…tpi lisa cantik…aku tengok yuseri ni mcm lemau jer..mcm x bermaya…kesian kan lisa x dpt anak lagi…nti kalau dpt anak mesti comel mcm lisa…

    0

    0
  22. Anonymous says:

    tok ti n lisa harta dunia semua ad..mewah..tpi rezeki anak x ad lagi…kesian kan…tu la pompuan..selagi x ad anak org ttp akn pertikaikan…org akn lebih salahkn pompuan berbanding lelaki…dlu sy baru kawin tiga bulan masih kosong pn sdh takut..takut2 x ad anak..ni kan lagi dia org y lagi lama..mesti sedih y amat sgt kan….

    0

    0
  23. badang says:

    Dia nie ketiak itam…lepas tu busuk pulak..sebab tu x selera dan x dapat anak…pewarna bleach kan banyak..apa ssh..yg kau org ckap cantik sgt mngapa…bodoooooo

    0

    0
    • comei lisa says:

      Yg ko dok kutuk sgt lisa dh kenapa?dia pernah tolak cinta ko ke?sian kat ko, dh le miskin pas2 ada penyakit otak lak 2…siapa nk kat ko kan?mmg dia cantik…baik…kaya…ada suami baik….ko ada?biar le dia tk de ank…asalkan dia bahagia…hidup ko tk bahagia kot sbb 2 ko dengki sgt kat diakan?busuk hati sgtttt!!puuuiii!!badang makan muntah jin sbb 2 perangai cam jin?

      0

      0
  24. yuhuu says:

    Kak mah bengang sobab dio pn xdpt ank lg…abg harun dia dh warning klau xbranak gak raya aji ni..dia nk kawin lg satu…

    0

    0
  25. Ostad Lawa says:

    Tangan si yusri ni besar gak byk bulu roma best gak upanya lisa sukahati dapat geram

    0

    0
  26. nemo says:

    aku heran betol la org petikai pasal xd ank ni. ingat bile main tros dapat ank ke??????? x kene kt diri sndiri bleh ckp la. lisa ni xd ank lg pn, sekurang-kurangnye ade laki kaye, umh beso, kete beso. jgn sesedap mulut ckp org mandul.

    0

    0
  27. peminat lisa says:

    Lisa cantik sangattttt.. flawless giteww :)

    0

    0
  28. Xdk karma dlm Al Quran..yg ada hnya Qada dan Qadar..spa lar kita nk prrikaikn krja Dia..jika Dia brkhendakkn ssuatu ” Kun faya kun ” Maka jdi lar ssuatu prkar/bnda tu..kita xtaw sbb bkn kita yg tdor sbntai mkn spinggan dgn khdupan org lain..jgn brckp seolah2 kita tahu dan kita yg mnentukn sglanya..pndai ckp dosa org mcm tu mcm ni..dosa sndri xpkir mmprtikaikn kja Dia dan mnghina org..astaga..nauzubillah..bsar phlanya bila org sllu mmprtikaikn apa yg kita ada dan xdak..

    :: Kdg2 apa org ada kita xdak..apa kita ada org xdak..Dia dh aturkn sglanya..klu btol kita sowg Islam..nescaya kita prcya bhwa rencana khdupan kita sudaa d atur sejak d dalam rahim ibu lg..wallhualam

    0

    0
  29. gegurl says:

    Lisa ni cantik..baju pun cantik2..tapi bentuk coli jelas kelihatan..

    0

    0
  30. badang says:

    gegurl…mesti lisa nie nenen kecik kan…..sbb tu kena beli push up bra…….

    0

    0