Written by Bella | March 18th, 2019

Selamat hari jadi kami ucapkan buat si comel pipi merah, Siti Aafiyah Khalid yang sudah pun berusia 1 tahun.

Bersempena dengan hari istimewa buat anak sulungnya itu, penyanyi nombor satu negara Datuk Siti Nurhaliza telah mengadakan sebuah majlis untuk menyambut hari kelahiran Aafiyah. Semakin hari semakin bijak dan comel, Aafiyah kelihatan sangat ceria dan gembira.

Berlangsung penuh meriah di Hotel Royale Chulan, Kuala Lumpur, majlis itu dihadiri oleh kenalan rapat Siti Nurhaliza dan Datuk K serta rakan artis.

Jom kita layan beberapa lagi foto momen-momen indah sekitar sambutan majlis ulang tahun pertama Siti Aafiyah dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit Foto : Instagram CTDK

35 responses to (22 FOTO) Sekitar Sambutan Ulang Tahun Pertama Siti Aafiyah Yang Sangat Meriah

  1. makcik pn xtau says:

    knp aku tgk che ta ni mcm org xnormal. fesyen cm org xkeruan. ngan cemin mate mcm tu. dia ni ade sakit ape.

    52

    1
  2. suriram says:

    lepas tu tgk posing cm penting diri. xde langsung nk pgg budak sebelah. tnjuk ckit nmpk frendly person. ingat tgh bgambo utk fesyen week agaknye. besday budak kot. alahaiiiii nmpk vogue aje la ko ni ta. xbes langsung bgambo dgn org mcm ni. always nk nmpk diva. mati tanah jgk kambus! bkn nye berlian!!

    34

    0
  3. faraj says:

    kenapa lah aku nyampah kat Siti & Suami dari Azali lagi…..hmmmmmmmm

    5

    23
  4. shyue says:

    cik ta tgh sakit mata ke tu? huhuhu

    8

    2
  5. cili api says:

    che ta dh slh majlis ke tu

    14

    0
  6. Anonymous says:

    abam bocey mana..atau ko wakilkn..

    5

    1
  7. kakikucinghitam says:

    mcm birthday anak kylie jenner

    0

    5
  8. huhu says:

    jadi kita harus buat apa sekarang. cuaca panas dah cecah 40c dh ni. Agak2 diaorang ni boleh redakan keadaan di Christchurch tak. Sajer tanya..huhu..

    1

    4
    • Anonymous says:

      akupun mandi mlm tadi yg pertma kul 8.00pm, yg kdua 1.00am, bukan aku berjimak, cuma x tahan panas.

      6

      0
    • bukanizreenyangpastinya says:

      jadi kau patut doakan untuk orang orang di Christchurch daripada kau menempel kat tempat gossip ni. agak agak kau komen kat sini boleh redakan keadaan di Christchurch tak? sajer tanya.. huhu..

      1

      0
  9. Anonymous says:

    birthday ke 2 tahun dh ada list hotel ke hingga umur 21 tahun…

    15

    0
  10. jari berduri says:

    waa..kemain tok ti jemput lady gaga..besar bebeno spek nye tu..

    19

    0
  11. Anonymous says:

    knapa tak “c

    1

    0
  12. panas terik says:

    yg sorg tu dh slh g majlis keww..ingt kn spek beso dpt mbantu mlihat dgn lbh jelas

    6

    0
  13. che tak tau says:

    tsalah g majlis sbb spek gelap sgt ke

    2

    0
  14. Anonymous says:

    majlis meriah dan bj tokti simple je.. tak mcm cekta.. gigih sokmo over fesyen.. dan mcm tak sesuai la spek cekta tu.. spek buat penuh muka aku nengok.. cekta dah berusia tapi gigih dgn up to date fesyen.. tp masalahnya knp mesti komen psl cekta? hmmm.. love tokti

    7

    1
  15. nita says:

    spect besar tu dulu bkn ada gosip dgn tok k ke.. ct jemput jgk..

    8

    0
  16. Anonymous says:

    nenek pakai spek besar sebab dah kedut.

    1

    0
  17. Anonymous says:

    bulu mta plsu lupa

    4

    0
    • Anonymous says:

      stok bulu mata baru belum sampai,lu nanti tak biasa nampak mata tak berbulu tebal, jadi kena pakai cermin mata besaq ma… kasi tutup

      2

      0
  18. Anonymous says:

    stok bulu mata baru belum sampai,lu nanti tak biasa nampak mata tak berbulu tebal, jadi kena pakai cermin mata besaq ma… kasi tutup

    0

    0
  19. Anonymous says:

    che ta sakit mata kot hehehe….

    0

    0
  20. Anonymous says:

    euwww cik ta with spek mate and subang koling kuar tudung. less is more dear. dh nk masuk 2020 cik ta sudah lah fesyen gitu. tahun nie semua pakat lilit tudung cm lopak tu xnk try ker. lepas tu pakai tudung labuh ke punggung. aku pon pening nengoknye.

    4

    0
  21. Anonymous says:

    Mane story pasal konsert siti.. memanglah ni blog gosip, tp bukankah lebih baik kalau perkembangan kerjaya artis lebih diketengahkan berbanding gosip2 artis yg kadang2 terlalu mengarut

    9

    0
  22. wina says:

    x kurus pon mak iti. kata dh kuwus

    3

    1
  23. sedey says:

    entry psl anak mak iti tp semorg komen psl che ta. nampak sgt org x kisah psl anak mak iti

    3

    0
  24. R says:

    Komen che Ta ler. Populariti DSCT tak sehebat dulu. Dah veteran dah tenggelam. Now ada program TV pasal tya dan cucu DSCT pulak. Pasni Astrok buat program anak sapa pulak ya. Tak abis2. Cer buat program lain . Bukan pasal artis kendung timang2 atau yg pakai baju londeh tunjuk chest fruit atau artis laki bini posing tak tau malu atau yang riak tunjuk kemewahan .., boringgggg

    2

    2