Written by Bella | November 14th, 2016

Seronoknya kami melihat foto-foto Datuk Siti Nurhaliza bersama seluruh keluarganya bercuti di Sepanyol. Lebih menarik lagi ia turut disertai oleh keluarga mertua Siti Nurhaliza. Memang nampak sungguh keakraban mereka bersama.

Untuk pengetahuan anda, percutian itu juga adalah sebahagian daripada penggambaran program realiti Siti Nurhaliza iaitu CTDK-ation yang bakal ditayangkan sekitar tahun hadapan.

Ia memaparkan kehidupan seharian Siti Nurhaliza bersama keluarga dan pelbagai lagi ragam penyanyi berkenaan. Malah, buat pertama kalinya Datuk Khalid juga terbuka hati untuk berkongsi kehidupan mereka di kaca televisyen bersama peminat isterinya.

Jom kita layan beberapa lagi foto percutian Datuk Siti Nurhaliza sekeluarga di Sepanyol dengan membaca entri ini sepenuhnya.

49 responses to (22 FOTO) Percutian Datuk Siti Nurhaliza Dan Keluarga Di Sepanyol

  1. Anonymous says:

    ni la yang akan masuk rancangan dalam astro ni kan? boringnya haku.. takde citer lain ke.. kawin beranak.. beranak pinak.. diva bercuti.. kehidupan seharian dato siti.. adui.. bazir betul rs bayar astrok

    37

    2
  2. Ceq Ta Mampu says:

    ni style orang bercuti yang sebetulnya. takperlu bawa photographer, bergambar dekat tepi laut/bangunan banyak banyak, tapi taknampak keriangan bercuti satu family.

    33

    0
    • anon says:

      ko mcm tau pulak dia tak bawa bagasi sederet bagai ? sbb dia tak kuar statment …
      tapi kalo lau keja di bahagian bagasi kat air port tu bleh lah kau bebual ..kahkahakahkah,,,
      ko igt dia nak kalah ke dgn cik tak ?? tak ada nya lahh weii …

      0

      1
      • Miss Blair says:

        Anon, aku sure Siti Nurhaliza tak pernah terpikir langsung pun nak ‘KALAHKAN’ orang lain as u said. DCT is just DCT. Ko ingat dia hadap ke dengan ‘persaingan nak tunjuk sapa lagi kaya’ ni? NO. Siti is not like that. Bcuz the real rich don’t show off. and that’s who Siti Nurhaliza is.

        17

        0
  3. Anonymous says:

    ctdk macam percutian makcik2.che ta nmpk mewah n glamer.baju cantik2.

    2

    27
    • bbycumil says:

      yang tu bukan bercuti nok..tu gi melaram namenye

      26

      0
      • pengkaji manusia says:

        che ta vouge. she is a trend setter. sume artis dan hijabista skrg dok posing ala2 che ta. you like it or not, it is the truth. syabas che ta. semoga che ta akan gunakan rezeki yg ada utk kebaikan dan bekalan hari tua juga.

        4

        27
        • lynn says:

          Org luar negara kalau bercuti negara kita pun simple je weh. Org kaya tak perlu tunjuk kekayaan dia. Siti classy. ni percutiankeluarga, memang la ada makcik2.
          Haih..

          13

          0
        • lalala says:

          “Vogue” la bukan “vouge”. “Vogue” tu mcm pedang for army. sakit mata i org yg confident ckp salah ni

          8

          1
        • pengkaji manusia says:

          ala typo pun kecoh.

          0

          0
        • pengkaji manusia says:

          lalala ko nak betulkan orang, copy paste pun salah.

          vogue is fashionable. vouge is mcm pedang.

          sian kau nk back up datok smpai trsasul. lain kali jgn suka cari salah org yg kecik2 pun nk bising. konfiden ngajar org. sendiri pun terkehel sometimes k. chill…

          0

          0
    • lynn says:

      Org luar negara kalau bercuti negara kita pun simple je weh. Org kaya tak perlu tunjuk kekayaan dia. Siti classy. ni percutiankeluarga, memang la ada makcik2.
      Haih..

      5

      0
  4. Anonymous says:

    gemok!

    5

    10
  5. . says:

    Rombongan makcik2..takde shape.maklumlaah dari kampung pinggir bandar,

    3

    16
  6. Mak Becok says:

    Cemburulah Mak Becok pasangan romantis ni! Tapi Datuk Siti memang masih penyanyi terbaik dlm. industri lagu Melayu kita. Cuma satupermintaan Mak Becok kalau boleh; boleh tak Siti ambil perunding fesyen tudung dan pakaian Siti boleh dihebatkan lagi masa persembahan. Cuba pakai mcm. kat Sepanyol ni – cthnya. pakai skirt labuh dgn. boots tu hebat sekali! Bukan Islam yg. anti-Islam kat Barat pun akan tercengang habis!

    4

    1
  7. Pecutian mcm ni la yg best..mmg akn jd kenangan yg terindah..xde nk mbuang duit mengangkut staf/crew utk mengangkat beg, hire lg photographer utk amik gambor sboria..drpd angkut yg x bkenaan, kn lebih elok mengangkut keluarga mcm ni..gambor selfie/wefie pon klu mmg cantik akn cantik jugak..

    14

    0
  8. anon says:

    eh si ambik laki org ni suka sgt lah nak copy paste care org
    cik ta bercuti dgn family ke luar negara ..dan dan dia nak juga..
    dah dah lah tu ..muak lah wei ..
    family yg ko snap tu semua IBU dia masih wujud lagi weii !
    tak malu ke ? hahahah
    jab lagi fan meroyan dia semua meroyan
    cuba lah retis lain yg ambik laki org segala wartawan dan fan mencerca tak habis ~

    0

    23
    • lynn says:

      1. D.Siti memang selalu pergi luar negara.
      2. Tak sama langsung cara percutian dia dengan Che Ta.
      3. Che Ta tak leh g luar negara lagi pasai stuck dengan tax
      4. Family tu, anak2 tu semua dah besar panjang. Memang ibu dia hidup lagi tapi apa masalah amik gambar dengan diorg?
      5. Aku dulu pun marah siti amik suami org, but let’s face it, dah bertahun, ex datuk K pun dah kahwin lain. Kau je yang tersangkut kat abad lalu.

      39

      0
  9. Anonymous says:

    alaaa…bab amik suami org tu dah lepas la. lagipun tgk anak2 datuk K pun bahagia jer..diaorg pun bleh accept jer..pesal kita org luar tak bleh accept? siti tu bagus la sbb bwk mak dia gi bercuti..tak pentingkan diri. kakak2 ipar pun pegi..mak mertua pegi..baru betul percutian keluarga. lagipun diaorg ni mmg org berduit…

    18

    0
  10. estri says:

    kesian korang langgan astro kt rumah. pas tu tengok kesah retis2 yang kaya raya ni g obesea. korang bayar untuk langganan yang kaya retis2..seb baik umah den tak langgan astro.

    2

    2
    • Ani says:

      Bukak je lah channel tv lain. Susah sgt ke. Lagipun program travelog camni paling lama siaran pun 1 jam je seminggu. Sapa yang minat siti macam aku ni tengoklah. Yg tak minat, pi la bukak AXN ke, Sport Channel ke. DUHHHH ni pun kena ajar ke?

      4

      0
  11. Not My Taste says:

    Out of shape…Semua pun gemuk lepas kahwin…Che Ta tua2 pun masih boleh maintain….

    0

    5
  12. ticketing pudu says:

    buat sementara ni che ta tak pegi obesi.. hihihih..
    melaka, johor, balakong, balik pulau.. kokdiang..

    7

    0
  13. Whatever says:

    Bukan artis dapat pelepasan cukai untuk kecantikan diri ke? Kena make sure cantik hokey :P

    0

    1
  14. sentap says:

    byr astro tuk rancangan camni ke…masing2 nak tayang realiti kehidupan konon…pesal dagu ct semacam pjg & berlekuk? ori ke? beza dgn dulu

    0

    2
  15. monyet chomel says:

    Dato CT g obersea pon tak bawak pro photographer…wat pe nak membazir2 kan…duit tu kumpul2 guna wat bayar tax…

    4

    0
  16. x penah lg jumpe ct says:

    Ct nmpk sederhana je orgnye walaupun kaya..smoga dikurniakan zuriat..aminn…

    0

    0