Written by Bella | October 8th, 2018

Semalam telah berlangsungnya Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH 31 )  dengan tema infiniti bertempat di di Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya (PICC).

Majlis tersebut bukan sahaja tempat dimana selebriti meraikan kemenangan masing-masing tetapi pada masa yang sama menggayakan persalinanan yang bergaya dan cantik rekaan pereka fesyen terkenal.

Agaknya siapa yang paling anggun dan kacak serta mengikut tema? Jom kita layan beberapa lagi foto gaya selebriti di karpet merah ABPBH 31 dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Kredit Foto : BERITA HARIAN / TV3 MALAYSIA / NTV7 / NSTP

74 responses to (22 FOTO) Gaya Selebriti Di Karpet Merah ABPBH 31

  1. ddddddd says:

    mira filzah… akhirnya tudung tggl lilit leher je…

    41

    0
    • Anonymous says:

      fazura paling haute couture ! tahniah fazzyyyy!!

      25

      17
      • Rambut belah tengah says:

        Fazura jangan buat rambut belah tengah, tak sesuai untuk awak. Semua fesyen rambut awak menambahkan kecantikan kecuali satu, belah tengah mengurangkannya! Mungkin tengok real tengok cermin okay, tapi bila masuk gambar, kurang okay. Jangan selalu buat belah tengah! Sesekali takpa la.

        15

        2
      • Pekerja Gomen says:

        Walaupun aku suka Fazura tapi aku lebih suka gaya Sherry Al-Haddad…
        Ko hengat senang pmpn plus size nak dapat baju lawa2??
        Tp sherry selalu tampil “cantik je ngan mata” aku.

        62

        1
  2. Anonymous says:

    fazura pakai rambut palsu ke…rimas nengoknya..kejung semacam

    28

    3
  3. benci kmkzura says:

    wau kmkzura cam nenek ayam haha pakai baju kuning huduh nau.. tua!!

    zahirah.. fringe mcm tu Tak sesuai dengan muka awak

    10

    24
    • Anonymous says:

      ko nape busuk ati sangat

      20

      0
      • Jeles dapek apo?? says:

        Dia busuk hati la, pasal muka die sendiri macam ayam tua kena penyakit, partner hidup pun rupa hodoh macam reban ayam nak roboh, jeles maut la tengok kebahagian orang. Kalau rambut fazura kerinting maggi pacak bulu ayam atas kepala pun Fattah Kacak tetap sayang… Ko ado? Pergi dalam reban tu pergi benam muka dalam taik ayam!!

        19

        0
    • Janganmengataorang says:

      alah kau tak suka fazura ko kecam la dia!
      kau peminat lofa kan?!!!

      tak yah komen sini..
      kau pun kalau pakai kuning, hodoh!
      lagi hodoh dari fazura…
      muaghahaaha!!!!

      12

      2
    • Anonymous says:

      ko time lopak pakai suar sendat baju tetek tejojol besau… itu yg ko puji gaya muslimah jahanam

      13

      6
    • sape2 says:

      busuk nau hati kau ni ya……….okay jer rambut camtu. ada kelainan sikit daru sebelum2 ni. kang kalau dah bersanggul ada pulak mulut puaka kata dah mcm makcik2 pulak. aku tengok semua yg bertudung……….tudung balut leher jerr….hurmmmm…

      7

      4
  4. dalita says:

    mcm2 komen padahal masing2 yang komen tu bukan bagus sgt pun huhuhu..termasuk aku lah yang mengomen ni…nobodys perfecto..

    4

    4
  5. nok gebuzzz says:

    suke tgk wany hasrita…ayu n sopan,tahniah sbb menang!!

    3

    5
  6. ex fans lofa says:

    agreed.. walaupun aku adore Faz tapi style rambut tu tak kena dengan dia.. muka nampak cengkung.. sayang baju dah cantik and elegant but rambut je fail.. btw congratulation menang anugerah pelakon tv popular.. :)

    21

    0
  7. Anonymous says:

    sebelah fattah yang baju kuning tu ZAMANI ke?

    31

    2
    • Anonymous says:

      Win Woii! tersedak air aku !! :’D

      14

      0
    • Anonymous says:

      Zamani kt channel sebelah… alhamdulillah makin berisi..nyanyi lagu kembali terjalin…

      7

      0
      • Matahati says:

        Ape yg makin berisi? Aku tgk mcm tengkorak pkai baju yg sdg mnyanyi

        2

        5
      • Wekkkkkkk says:

        Sah sah ko lyn tv3 bkn GV kn. Lagu kmbali terjalin ..hotak ko..yg berisi tu bkn zamani..yg berisi tu minah dari seberang nk jadi wife zamani..sbb minah tu duduk melamar zamani…
        Zamani x setuju..nnti krik..krik..krik tulang berbunyi akn patah…sbb saiz x sama dgn zamani.

        3

        1
    • Anonymous says:

      Hahahahaah bengongg komen kau. Tapi betol la mcm zamani punya rambut dgn cengkungnya

      10

      0
    • Anonymous says:

      Dia memang semua pun palsu..dh rmbut nipis tu taubat jela..pkai tudung..x sedar2x ingt lawa sngt wat rmbt belah tengah…dia nie tua sebelum usia ak rsa..ruta rudaini lagi nmpk muda dr dia nie..

      7

      2
      • Wekkkkkkk says:

        Rmbut dia mmg x byk…semkin nipis. Masih x sedr lagi. Nnti dh smkin nipis dn ubn byk…baru dia pkai tudung..itu yg fazzura ckp kat wek.
        Wekkkkkkk

        6

        3
  8. Anonymous says:

    tak sempat tgk semalam.
    to neelofa mana? nak tgk fesyen dia…

    3

    1
  9. Anonymous says:

    sume cantik & perfect….
    ok lah ni tiap tahun penampilan stail baru… takde lah stail makcik2 yg g kenduri kan… asek2 baju jubah hitam.. no color dull !!

    7

    1
  10. snow says:

    baju azira shafinaz tu..cantikkk sgt..azira pon cantikk muka lembut sajaaa..sesuai ngan die..pink pink gittew…

    8

    1
  11. Anonymous says:

    Aduduuuu fazura oh fakezura! Asal kejung sgt rambut ko? Nampak kerassssss… and the makeup… nampak mak nenek muka ko…. oh lupa mmg da tua pun. And yellow is not a color for you, dear… unless you are fair skinned.. aduhhh… teruk betul pilihan fakezura this time. Please la. Next!

    11

    10
    • Why be mean says:

      Your face is surely as ugly as your stinkin heart.

      5

      4
      • Anonymous says:

        Fazura ke ni? Kalau ye, nk tanya… nape tiru rambut zamani? Dah takde identity diri ke lepas kawen??

        10

        2
        • Reply says:

          Saje I nak cuba a different look. Kalau husband I kata tak cantik, I boleh tukar. Tapi dia kata dekat I, “you look gorgeous sayang”. Who the fuck are you again? Doesn’t cost me a cent pun komen dengki you ni.

          6

          9
        • Tukang jawap says:

          Zamani yang pelik buat rambut gitu bukan Fazura. Fattah sayang je Fazura aku tengok walaupun rambut dia style ko tak suke tu. Macam orang kat atas tu kata la. Muka ko buruk macam hati ko. Mesti mulut busuk. Ko kalau nak hati tenang, muka berseri, ada orang sayang, cuba bawak hati tu cakap masyaallah dengan kebahagian dan kecantikan orang lain. Ini tak, hidup busuk ati ngate je memang la hidup ko tu kosong takde makne.

          3

          7
      • Nek paz netizen says:

        Rilek arr nek paz… da gaya mengundang kecaman telan jek la… hehe…. pattah amin pasti patah ati tgk nek paz gaya cenggini ??????

        2

        3
    • Anonymous says:

      Terbaek…. haha

      1

      0
  12. cilimanis says:

    yang cantik rita rudaini, fauziah gous, amy mastura….fazura baju ok,rambut tak berapa..tgk live mlm tadi cantik…dalam gambar nampak kaku sikit.

    6

    0
  13. aih says:

    rita rudaini. pemilihan bra awak salah… breast u jatuh ke bawah.. u salah pilih band.. even kalau breast saggy, correct bra boleh adjust…

    0

    7
    • Anonymous says:

      Dia x pa ank dah dua..yg makcik kuning tu pun slalu je nmpk tetek dia kembang ke tepi..ank pun x da lagi..baru je kut khwn xkan dh kembang

      4

      2
      • Wekkkkkkk says:

        Kulit tua mmg cpt kmbg…nanti klau mgandung air susu mmg byk..tapi bayi menolak tak mahu..sbb klau org tu tua air susu payau tiada lemk hanya law fat susu tapi bkn full cream…mcm tulh..
        Ini ada org tu hmil anak ke 6 umur 36..susu byk katanya…tpi byi menolak x mahu kenyang…maka menangislah..wek..wek..wek.
        Fikirlh klau atas umur tu…lgi payau dn masin.

        1

        1
  14. Dah tua jgn OVER says:

    YANG MENCACATKAN ABPBH SEMALAM BUKAN BETIS JANNA NICK TAPI OGY AHMAD DAUD DGN ERMA FATIMA. GILA LAH SAPE YANG JEMPUT DIORANG TU. MELALUT MELOYAKAN!!! DAH TUA PERUT BOROI LONDEH PUN NAK TERGEDIK MACAM NI EVENT AWARD DIORANG.

    11

    0
    • Pekerja Gomen says:

      Ogy paling teruk… Erma ok lagi..

      4

      0
      • Aku tak suka orang tua over says:

        Erma pakai topi sebesar kubah masjid dah aku tengok dengan kain batik bersilang sambil dok up achievement hidup. Tu tak sesuai gak tu penampilannya. Tapi OGY tu tak pernah sedar2 yang dia ni overly annoying depan camera. Lagi Erma up, lagi dia over sampai kan ABPBH suruh cameraman bagi signal suruh roll VT. Dah habis berkubur dah zaman Ali Setan tu..

        6

        0
  15. Fajura kurus says:

    Hahaha..pajura dh mcm patung keramat idup..rambut style amoi cina jual belimbing tepi highway…dh nk terikut2 lopa ke ni..ooh lupa diakn fesyenista..classy..sorry2..

    10

    3
    • Jgn jeles kalau hidup ko takde pe says:

      Rambut dia macam mana rupe pun Fattah Amin masih sayang. Ko sape sayang? Belimbing batu?!

      4

      9
      • Anonymous says:

        Sukelh org nk komen ape..ni fakejura kimk ke?? Padan sentap..dh masuk gosip sini org komen ke..kondem ke..terima jer lh..lau tak duk atas katil ngan abg tah kayu kau..jgn sibuk jadi artis kalau tak tahan ngan netizen..kiook..kiook.

        8

        1
        • I like replying says:

          Tak yah la ko nak kiok kiok sangat ayam tua oi… Nampak no ko dengki. Kalau aku fazura, aku nak je dok atas katil ngan fatah kayu tu. Kayu is hard you know… Fazura akan ada strong je ngan Fattah walaupun ada netizen mulut jamban awam stesen bas macam ko ni.

          2

          3
        • Anon tu donkey. says:

          Sukelah dia nak komen puji Fazura. Ko ni memang bornkimak ke. Padan sentap.. Dah masuk gosip sini, bila penyokong Fazura komen ke, kondem ke, Terima je lah!! Kalau tak duk atas katil ambik kayu jolok jubur. Jangan sibuk nak komen kalau tak tahan dgn supporter Fazura.

          2

          3
        • Saporter jilat mereng says:

          Hahaha..sentap beruk Pak Yei upernya fan jolok pajura kimk ni..adoi..pajura tak leh sentuh langsung.. malaikat ke?? Yg komen atas tu semua ckp jujur yg Jura mmg mlm Tu ada kureng sikit..tang rambut n colour baju jer..oklh kau menang amik klcc Tu n terjun Lago baik..hahaha

          3

          1
      • Anonymous says:

        Sayang ke??mna ko thu hati dia..lagu baru tu x kena lngsng ngan isteri dia tp ssuai ngan org lain..sbb dia bukan lah pujaan smua lelaki..kne dumb ngan bnyk laki ada la…nasib fattah nk dia..

        4

        3
        • Anonymous says:

          Ko suke main belakang. Tu pasal suke tengok benda belakang. Dalam life ko tu, ko kenal sorang je terus kawin kekal ke? Tak pernah ada ex? Mana ko tahu Fattah tak sayang? Ko tu takde orang sayang duk diam. Fattah dah berkenan dgn Fazura, syukur lah.

          2

          2
  16. Anonymous says:

    smlm ade janna nick terus aku tukar channel… masa bukak pengacara lain tgh ckp di sampuk janna ni balik2 dia jer nk ckp… dah laa bingit buat lawak tak jadi… visit nara jer lah tgk result abpbh

    2

    1
  17. Anonymous says:

    Sebelah fattah tu zamani slam ke weyh???

    7

    1
  18. mak cute says:

    rata2 yg bertudung tayang tetek…yg sopan wany & emma je…yg lain ntah apa pesen la lilit smpi gitu..dr shawl pjg dh rupa apa…bek ko pakai je tuala good morning tu…si mira pun sama dah…culture shock kot…

    9

    0
  19. Anonymous says:

    sape yg gmbr no 4 tu?
    serba hitam baru balik kenduri tahlil ker tu… ker memang nk stail mcm tu… gaya tak kene majlis doh

    2

    1
  20. Anon tu donkey. says:

    Sukelah dia nak komen puji Fazura. Ko ni memang bornkimak ke. Padan sentap.. Dah masuk gosip sini, bila penyokong Fazura komen ke, kondem ke, Terima je lah!! Kalau tak duk atas katil ambik kayu jolok jubur. Jangan sibuk nak komen kalau tak tahan dgn supporter Fazura.

    4

    3
  21. dalita says:

    sial la sapa yang komen Fazura tuh..move on beb hahaha..Fazura cantik deserve la dgn Fatah tu..Fatah dgn Fazura mmg sesuai..tak hipokrit acah2 baik semuanya..still the top couple

    0

    0
  22. Anonymous says:

    kejadah apa down wany hasrita menang (-,-”), mengarut je

    0

    0
  23. Anonymous says:

    Fazura cantik biasa2 jelh..sekali lalu tengok mmg cantik peratikn betul2 mmg kureng lh..ni jujur ckp sib baik idung x lg kembang semangkuk..cantik dh kann..
    Yg lain2 mlm tu cantik2 belakang cuma fazura he yg try hard tapi tak jadi weii

    5

    1
  24. Nek pazora kechutz says:

    BURUKNYA NEK PAZ!!! HOMAI! TOLONG PEGI MENINGGAL CEPAT DARI MENYEMAK DLM INDUSTRI INI. SO OUTDATED. SO YESTERDAY. SO YUCK.

    5

    2
  25. Anonymous says:

    nape aku rasa pajura npk tua?

    6

    0
  26. Rita Rudaini dgn Sherry makin lama makin cantik.. Jee pun sama juga

    1

    0
  27. aagera says:

    fazura look haggard last night.. don’t work too hard Fazura, take care of your health

    3

    0
  28. Anonymous says:

    Alaaa…..stail rambut fazura x cun sgt arrr……design bju pun x woww sgt…

    0

    0

Leave a Comment

Optional