(21 GAMBAR)Selebriti-Selebriti Wanita Memeriahkan Majlis Pelancaran BodyCurve Daripada Cosry Fashion

Hiburan

(21 GAMBAR)Selebriti-Selebriti Wanita Memeriahkan Majlis Pelancaran BodyCurve Daripada Cosry Fashion

Masih lagi entri yang berkaitan dengan majlis pelancaran BodyCurve daripada Cosry Fashion. Selain daripada Izara Aishah dan Intan Ladyna, banyak lagi selebriti wanita popular seperti Sasha Saidin, Sharifah Sofia, Marsha dan Vanidah Imran yang menghadirkan diri. Kesemuanya tampil dengan gaya mereka yang tersendiri.

sharifa

Advertisement

Sudah tentu yang mencuri perhatian ialah Sharifah Sofia yang hadir dengan imej bertudungnya. Sedap dan redup je mata memandang. Abang Nara suka. Semoga Sharifah Sofia diberikan kekuatan untuk terus beristiqamah dalam penghijrahannya ini. Lagi 20 keping gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: Video rasmi lagu Teman Pengganti nyanyian Black dan Malique. Awesome!!!

sharifa
sharifa
sharifa
sharifa
sharifa
sharifa
sharifa
sharifa
sharifa
sharifa
sharifa
sharifa
sharifa
sharifa
sharifa
sharifa
sharifa
sharifa
sharifa

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

147 Comments

  1. Me_aku

    October 5, 2012 at 6:07 pm

    Tolong la sikat rambut tu dulu kalau ye pun zarina joli juling!

  2. Toko Baju Wanita Online

    October 3, 2012 at 11:23 am

    Cantik-cantik kali ini wanita. Pakai hijab semakin cantik sekali mereka

  3. santankelapapekat

    October 2, 2012 at 9:18 am

    kelakar pulak baca komen2 hangpa nie..
    bt penyeri di pagi hari hahahaha…

  4. ayzu

    October 2, 2012 at 12:46 am

    Korang2 yg sedap dok mengutuk org,klu betullah baik sgt,takdenya korang buang masa dok baca laman gosip nie kan.

  5. neeloya

    October 1, 2012 at 9:48 pm

    aku rase si “aku pn mmg tk suka orng2 yg perasan bagus dn hipokrit nilh……” yg komen panjang2 tu, mesti zarina la voucah… emosi semacam jer…hahaha.

Loading...