Written by AbangNara | December 11th, 2013

Fuh~~ Kalau tak tahu, Abang Nara mesti dah ingat ini ialah majlis pernikahan Rozita Che Wan dan Zain Saidin. Grand gila kot majlis berinai mereka. Siap dengan pelamin, persalinan baju dan perhiasan yang super cantik. Kagum Abang Nara melihatnya. Memang rezeki mereka berdua dapat menganjurkan majlis sehebat ini.

gambar berinai che ta dan zain saidin

Bakal dinikahkan hari ini, Che Ta dan Zain nampak segak, kacak, cantik dan menawan di majlis malam berinai milik mereka. Turut hadir ialah ahli keluarga terapat seperti Ayu Raudhah, Mazlan Pet Pet dan anak-anak Che Ta. Tak sabar Abang Nara nak menunggu majlis pernikahan pulak. Mesti lagi super duper grand punya.

gambar berinai che ta dan zain saidin

Lagi beberapa keping gambar sekitar majlis malam berinai Rozita Che Wan dan Zain Saidin dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar Instagram MediaHiburan.

gambar berinai che ta dan zain saidin

P.S: Kalau tak dapat anjurkan majlis sehebat Che Ta dan Zain, sekurang-kurangnya photographer kenalah yang bermutu tinggi untuk mengabadikan hari bersejarah anda. Abang Nara cadangkan korang gunakan khidmat Ryaniez Moments Photography. Banyak nama besar seperti Fasha Sandha, Beego dan ramai lagi yang 100% puas hati dengan hasil tangan mereka. LIKE Facebook Ryaniez Moments Photography atau WhatsApp sahaja nombor di atas untuk pertanyaan.

gambar berinai che ta dan zain saidin
gambar berinai che ta dan zain saidin
gambar berinai che ta dan zain saidin
gambar berinai che ta dan zain saidin
gambar berinai che ta dan zain saidin
gambar berinai che ta dan zain saidin
gambar berinai che ta dan zain saidin
gambar berinai che ta dan zain saidin
gambar berinai che ta dan zain saidin
gambar berinai che ta dan zain saidin
gambar berinai che ta dan zain saidin
gambar berinai che ta dan zain saidin
gambar berinai che ta dan zain saidin
gambar berinai che ta dan zain saidin
gambar berinai che ta dan zain saidin
gambar berinai che ta dan zain saidin
gambar berinai che ta dan zain saidin
gambar berinai che ta dan zain saidin
gambar berinai che ta dan zain saidin

193 responses to (21 GAMBAR)Sekitar Majlis Berinai Rozita Che Wan & Zain Saidin

  1. Fatimah Az Zahrah says:

    Assalalamualaikum semua…. tanya pada diri kita sendiri! apakah HUKUMnya pre wed, majlis berinai sebelum di ijab & Qabul??? tepuk dada tanya Iman.. tiada istilah ‘DENGKI’ di sini… artis & bukan artis hanyalah manusia biasa.. tak perlu nak bermegah2.. betul ‘MEMBAZIR’ itu adala amalan syaitan… kita sbg org islam mmg ada hak utk menegur dan tegurlah cara yg baik.. kpd Che Ta & Zain… berbaliklah pada HUKUM ISLAM

    • minah jambu merah biru says:

      helo ! membazir pon bukan Nye duit diaaaaaaaaaaa…ini kan duit sponser biar lahhhhhhh dh ada orang yg nk sponser rezeki lah tu nama nyeeee ape yg membazirrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sangat ! cik ta ni janda celebrity kau jangan tk tau…kalau dia kasi majlis makan kt atas daon pisang nanti orang akan kate jugak …jadi dh ada yg nk sponser dia ha rembat aje lahhhhhh ape nk pikir2 membazir……helo ! bazir membazir blakang kira haaaaaaaaaa ! yg penting majlis kasi setle dulu…..lov u cik taaaaaaa …tapi memang betol cik ta niari memang tk jambu sangat kenape cik ta? takot malam petama ke?

  2. amanda says:

    Org yg sama jek yg komen atas sane. Kjp dia suka cik ta.. kjp dia kutuk. Time org kutuk, dia meroyan mrh kt org. Ahahhaha lawak la weii. KALAU AKU…. MALU….. ;P

  3. Anonymous says:

    Fuyooo gempaq dow

  4. prihatin says:

    is it anak Rozita? maaf la sekiranya saya nak berkata. kalau betul itu anak Rozita, kenapa ibunya buat majils GRAND tetapi anaknya hanya memakai kasut macam itu? kotor dan nampak macam tidak terurus? adakah Rozita BUSY dengan persiapan yang GRAND sampai TERLUPA pemakaian anak sendiri? *anaknya macam pakai kasut sekolah

  5. lysa jor says:

    majlis memang grand…tp nape fotographer xpandai ambik gambar angle cantik…gambar pun lightning xcantik.rugi sgt…

  6. bodoh hang tu sila simpan says:

    Korang korang yang asik dok kata lantak pilah kat che ta, kata kami yg komen kutuk che ta ni dengkila, jgn nak tunjuk baikla, meh sini aku nak habaq. Yg memana sokong che ta ni sila pi kat memana ulama ka, ustaz2 ka, ustazah2 ka ckp mcm tu nooo…. bisik kat golongan beragama ni “boleh tak ustaz2, ustazah2 jangan nak kutuk2, nak dengki, lantakla che ta nak buat cemana, bukan mintak duit kat ustaz2, ustazah ponnn.” Haaa berani? Harapnya bila meninggal nanti sila golek ke kubur sendiri kalau xnak trima pndgn org lain yg berunsur menasihati.

  7. OPIQ says:

    LOL~
    (Kiamat Semakin Dekat)

  8. katak puru says:

    tak kesah la nak grand ke ape tp blum sah akad nikah dh pegang2. haram…

  9. Oleydoley says:

    Aku x paham la weh.
    Ape jadah nye pakai sampai 2 jenis baju utk malam berinai?
    Purple utk ape?
    Putih utk ape?

    Hoiiiiii meriah tak hingatttttt.

  10. Mengganggugugat pemandangan aku je bayang2 Berkenaan…perhiasan lah yg melebihi segalanyer…silau mata memandang,silau lagi maka tak pandang….hihi…

  11. Elly says:

    Rasa macam semak sangat tengok baju Che Ta. Dengan bunga besar warna emas atas kepala, dengan barang kemasnya lagi, aduhhh. Memang fashion don’t. Simple is better!

  12. amoi says:

    Doakan yang terbaik buat mereka yang mendirikan masjid..usah dicemuh bagai..biarlh..buka pintu hati utk positif ikhlas terima kenyataan..sebaikny kita doakan kebahagian buat mereka.

  13. itik kwn ayam says:

    rambut tu sangat sesuatu.. da mcm datin rosmah mansur je…
    dan benda mcm kipas atas kepala tu x perlu rasenye…
    baik bersanggul biase je.. simple is better..
    cantik tp nmpak gak tuanya..
    ape pun tahniah la ye.. smoga berkekalan

  14. sakura says:

    MCM SEMAK JE… MCM SESAKK JE… NOT LOOK LIKE A NATURAL BEAUTY… SORIIII…..

  15. nonononnoooo says:

    still nampak tua..sorry…

  16. melati says:

    Pelakon suam2 kuku kawin dgn tokey biskut Raya .macam haprak jer…..tak malu ker?

  17. dia says:

    nape gambar gelap & kelam jew….
    dah mcam zaman camera guna kodak dulu2.
    kan dah tak nampak chantek pengantin nyee.
    semoga ia kekal hingga hujung nyawa.

  18. mama says:

    org taw agama, hukum hakam, cam ustz pun kawen lari ke siam, blik sini punbuat grand2 n trima tajaan besaq2, apalah lagi che yg biasa2 je…doakan yg trbaik buat die, g 1 awatnye janda n org tue x ley kawen2 grand2 ke, yg janda dah kompem jandenya, anak dare lom kompem g anak darenye…x yah r belagak yg kawen anak dare tu, tah2 dapat anak dare yg jande blom kawen…sekadar berkongsi pendapat jew…

  19. reeza says:

    gambar shoot x cantik…pengantin dah cantik dah….

  20. CIRCUS MASTER says:

    mmmm i didn’t realise CIRQUE DU SOLEIL did a show in malaysia!

  21. Anonymous says:

    muak tengok pic diorang ni,xda pic lain ke…hadddoooiiiii

  22. lurus bendul says:

    eeemmmmmm, sebesar/semahal manapun perbelanjaan perkahwinan itu, biarlah ianya berkekalan selama-lamanya. Jangan jadi mcam mat salleh kawin sampai juta-jutaan dan bilion tp tak lama sbb tak menetapi matlamat perkahwinan itu, maka jadilah mcam tuuu.
    bye

  23. adik says:

    bersederhana kan lebih bagus, amat dituntut dalam islam

  24. ikan puyu hangit says:

    che ta xde buat majlis khatam Quran ke? wedding kemain lg grand. hamboiii dia~~

  25. pink says:

    che’ ta dah mcm bapuk plk..
    kpd zain..laki haram la pakai inai

  26. Wikidedah says:

    Lawa hang Che Ta! Sapa Henna Artist yang inaikan Che Ta?

  27. […] (21 GAMBAR)Sekitar Majlis Berinai Rozita Che Wan & Zain Saidin (192) […]