Written by AbangNara | December 31st, 2012

Ramai betul yang tak sabar untuk melihat kekacakan dan kecantikan pasangan pengantin baru ini di majlis resepsi mereka. Bukan sengaja mahu lewatkan perkongsian, cuma di hujung minggu tak ramai orang online jadi lebih baik Abang Nara sharekan di hari Isnin yang mulia ini.

gambar majlis resepsi apek dan leuniey

Apa pun, Apek dan Leuniey memang nampak meletup gila-gila dalam baju persalinan perkahwinan mereka. Memang super duper grand. Terserlah kejelitaan Leuniey. Senang cerita, kedua-duanya sama cantik sama padan. Orang putih kata, made for each other.

gambar majlis resepsi apek dan leuniey

Lagi 19 keping gambar sekitar majlis resepsi Apek dan Leuniey di Hotel Renaissance, Kota Bharu dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar laman web THR Gegar.

gambar majlis resepsi apek dan leuniey
gambar majlis resepsi apek dan leuniey
gambar majlis resepsi apek dan leuniey
gambar majlis resepsi apek dan leuniey
gambar majlis resepsi apek dan leuniey
gambar majlis resepsi apek dan leuniey
gambar majlis resepsi apek dan leuniey
gambar majlis resepsi apek dan leuniey
gambar majlis resepsi apek dan leuniey
gambar majlis resepsi apek dan leuniey
gambar majlis resepsi apek dan leuniey
gambar majlis resepsi apek dan leuniey
gambar majlis resepsi apek dan leuniey
gambar majlis resepsi apek dan leuniey
gambar majlis resepsi apek dan leuniey
gambar majlis resepsi apek dan leuniey
gambar majlis resepsi apek dan leuniey
gambar majlis resepsi apek dan leuniey

gambar majlis resepsi apek dan leuniey

90 responses to (21 GAMBAR)Majlis Resepsi Perkahwinan Apek & Leuniey

  1. ani says:

    baju dia mesti inspired by scha & awal punye resepsi kann? songket lawa tp kaler kureng, tak naikkan seri pengantin

    0

    0
    • milah says:

      pandailah ko sibuk nak komen wedding org.. baju pengantin ko cantik sgt ke..?

      1

      0
      • ani says:

        aku bcakap benda yg benar ikut pandangan aku, dah kau kenapa nak sentap?

        0

        0
        • narin says:

          songket tu kalo pkai warna terang baru nmpk menyerlah. dorang kan kulit putih patutnya pilih lah kaler kuning ke, merah ke baru naik seri…ni mcm suram jer narin tgk…baju dh cantik cuma warna tu lah x berkenan lah…tapi x leh kata apa…taste masing2.

          nanti narin kawen nk pkai songket jugak lah..tapi sape lah nak kat narin nie…

          0

          0
        • dun gaduh says:

          ani mila jgn gaduh……..

          0

          0
        • Kak Cham Kuat Gosip & Tido says:

          udah2 la Nara oi! BORINGGGGGGGGG!

          0

          0
        • Ko Kesah says:

          mmg boring pun bukak sebab xde story lain.. nara dok post citer dua org yg xberapa popular ni.

          0

          0
        • hantu gigi says:

          kalo kita tgk kat mana2 blog n insta t’msk insta apex sndri, byk gmbr fmly lueniey d upload. mana gmbr parents apex ?? apex sndri xde upload gmbr mak dia sndri. tp gmbr ibu lueniey byk yg apex upload ?? nape bro ? segan sbb mak kandung tak vouge mcm mak mertua ke ?? belum apa2 dh lbh2 kan fmly mertua, gmbr fmly sndri jarang nmpak.. awal2 dah nmpak ko akan kena queen control nnt…

          0

          0
      • Anonymous says:

        melopong la so dahlia teck hahaha ..apek tak jemput ke adik angkat tu?

        0

        0
        • LALA says:

          pandangan aku pun sma dengan ani. songket kena pakai warna terang2, baru naik seri nya. ni kelam, mmg tak naik la warna songketnya. patut pakai warna terang2 pun takpa, kan dua2 putih.

          0

          0
        • Kirana says:

          Aku tgok muka ppuan ni macam rosmah mansur.. serius

          0

          0
        • Olga says:

          MAHKAMAH DH BOLEH SEDIAKAN FAIL PENCERAIAN DORANG, COZ ESOK DH MASUK 2013…

          0

          0
        • Joyah Joren says:

          Dalia Teck tengah sedap shopping kat London n Paris nunnn. bapak banyak dia shopping ko. lg pun dia dah ada BF baru, Doktor tau. heheheh

          0

          0
      • doyan says:

        Semua org SPONSOR bole lah cerita..kalau tak boleh ke nak buat grand2 bagai mcm tu???setiap segi di SPONSORED…Keluar duit hantaran je….bukankah??? Artis sgt ke deme ni???hurmmm….kita tengok je….

        0

        0
        • pulut doyan says:

          takyah tunggu sponsor pun takpe..2,2 pun kaya ,dah org nak sponsor jugak terima je la..rezeki jgn di tolak..

          0

          0
      • derrr says:

        ha tu la tujuannye.. kawen nak nampak baju. kan korang dah notice baju tu. kire tercapai la tujuannye

        0

        0
      • ntah says:

        lebih kurang sama jugak larn ngan baju kawen schawal. tapi kaler baju kawen scha ngan awal nampak naik seri sikit. lagipon schawal dijemput kot pergi majlis ni. maybe jugak drang minat schawal, so drang inspired baju dari baju schawal.

        0

        0
    • Makcik Petir says:

      Lampu kuning.. tenggelam kaler bju pengantin. Makcik konpius jap.. baju tu kaler koko ke, kaler merah? Apapun semoga berkekalan ye..

      0

      0
    • nani says:

      mmg la dah cap nye same…atikah songket sponsor

      0

      0
    • sunshine says:

      hurmm baju mmg cantik, but then pelamin too simple..
      lawa lagi pelamin time nikah..
      mungkin nak wedding yang simple.. tapi rase mcm terlalu simple la pelamin dia ni

      0

      0
    • Kirana says:

      Muka Leuniey mcm Rosmah Mansur

      0

      0
    • murni nur says:

      asyik2 seri pengantin.. ko tu berseri sgt ker? Aku tgk lawa jer. klu dah xsuka nampak yg xcantik jer.. diorang memang sepadan. yg xsuke n reti nak kondem jer bwk2 la kurangkan hasad dengki tu.

      0

      0
    • pz says:

      lunie ni mcm ada potensi nak gemok je..

      0

      0
    • wahhh says:

      Apek dah mendaki gunung ke mlm td?

      0

      0
    • Anonymous says:

      betul warna schawal lagi menyerlah..

      0

      0
    • Rojak says:

      Buruk ke baju kahwin kalau tak ikut bentuk badan? Maaf. Sy hanya bertanya :))

      0

      0
    • apo eh says:

      apo eh apek ni..knapa pilih leuniey? muka sebijik rosmah mansur..harap putih ja..tang mana lawanya?

      0

      0
    • Ani gendut says:

      Udah la ko ani … inspired by itu ini la … jenis kak bedah keypoh la dia ni … kalau ko rasa kureng sana sini tu simpan sorang dah ler … sebuk betul

      0

      0
  2. Ruki says:

    bosan la asik berita apex & wife dia je. nexxxxxxxt!!

    0

    0
  3. mak limah says:

    Untonglah

    0

    0
  4. mimi says:

    First!

    0

    0
  5. iols says:

    thr sponsor? bukankah…

    0

    0
  6. cik piNgu says:

    bosan asik2 citer diorang… tapi nak wat cane kita layan ajelah

    0

    0
  7. lulo says:

    tak kena kompaun ke tak tutup aurat kat area kelantan ni?..isk isk..

    0

    0
    • jejejeje says:

      …ada org kisah ke pasal tu?? takat kompaun kat dunia buatpe…kat ‘sana’ nanti tu ada ke guna kompaun2???

      0

      0
      • lulo says:

        kat sana tu semua orang pun tau memang takde kompaun2 punya..yg ko nak sentap kenapa..aku just nak tau, bukan kat kelantan sape yg tak tutup aurat tu boleh didenda ke..cakap elok2,ko pula tiba2 menyentap..isk isk..

        0

        0
        • paperjer says:

          kat kelantan kena denda sebab nak bgi pengajaran suh tutup aurat..tpi kalau xnak tutup jgak,dendalah bnyak mna pun tetap sama….lgipun krjaan kel bkannya 24 jam dok intip org yg xtutup aurat sbab nak bagi surat denda…huhuhu

          0

          0
        • wawa says:

          mana ada kena kompuan sape yang free hair semua tu. Kalau pekerja yang tak pakai tudung mmg kena kompaun mcm :kfc.pizza, tutti frutti. Kalau orang biasa tak ah

          0

          0
  8. aku says:

    hurm………not bad

    0

    0
  9. INA says:

    setuju yg bju sanding die xbrape meletop..biase je..tp bju nikah die cantek!

    0

    0
  10. ninja hattori says:

    muke apek ni cikgu ninja boy rantoru je…kahkahkah…asyik senget je muke apek ni amik gambar…ape la photographer die ni…

    0

    0
  11. aza says:

    gambar dalam rotikaya lagi clear n cantik

    0

    0
  12. huhuhu says:

    Tahniah kpd Khairul Fahmi & Leuniey Natasha. Moga bahagia hingga ke syurga.

    Aku xminat sgt dorg ni tp aku pn xdela mbenci dorg…layan biasa je.
    Cuma aku nk komen rs kesian plk bl tgk gmbr kuage KFCM. Lagi2 bapak dia, rs kesian je tgk..xtau le nape..mgkn aku merasakn seolah2 kuage leuniey sgt berbangga dpt menantu mcm KFCM. Aku rs kuage KF tu org kebanyakkan n kuage LN tu org up to date.so agak berbeza ckit cara perwatakannya mereka. ada yg terlebih glamer n ada plk yg t’sgt la biase.

    Dulu pnh la aku tgk sdre ak kwen.ms kuage pgntn laki dtg, mak si pompn ni x menyambut pn kuage dorg dtg..terus je dia cekup pgntn laki tu pstu dikepitnya pengantin laki pompn berarak smpi ke pelamin. salam pn tidak dgn kuage lelaki. Adakah itu adat sbnrnye or kuage pompn tu kemaruk sgt nk kan menantu laki yg pgkt besar smp dh xpedulikn kuage org tu… mmg pnh blaku dlm hidup ni,kdg tu org kemaruk sgt nk kan anaknye bile kerjaya bgs,pgkt,kedudukan, tp xde pn nk amik hati kuage org tu.kdg tu bl dh kawen kuage sndri terabai sbb berat sebelah dok mlyn mertua.kesian…mcm tula yg aku rs blaku dlm kuage dorg ni…entah la…harapnye KF xmacam tula ye. Bimbinglah kuage n isteri ke arah kebaikan. Ingat jasa ibubapa kite.
    Sori sgt tu luahan ape yg aku rasa jela.

    0

    0
    • Ky says:

      Aku ingat aku sorg je perasan pasal ni.. Mmg kesian tgk family apek.. Family leuniey sgt bergaya sedangkan keluarga apek sgt sederhana.. Kalau bandingkan baju dua2 belah keluarga sgt sedih aku tgk.. Nampak sgt sgt beza taraf dorg.. Bg aku, aku lebih suka cari pasangan yg keluarganya sekufu dgn keluarga aku.. Aku tak sanggup tgk mak ayah aku rasa rendah diri n rasa kekok bila jumpa dgn keluarga besan.. Mmg kita dh berjaya.. Mmg cara hidup kita dh setaraf dgn anak org kaya hasil usaha kita sendiri tp ibu ayah kita tetap org kampung.. Ape pun, sape kita nak menafikan jodoh yg dh ditetapkan.. Maybe parents leuniey baik dgn parents apek mana tau kan.. Harap2 apek tak lupa asal usul n tetap utamakan keluarga dia..

      0

      0
  13. matyo says:

    sehelai rambut 1 dosa yg ditanggung suami.jadilah kapten yg terbaik wahai apek.

    0

    0
  14. Mia says:

    sy bukan org kelantan..tp sy lihat wanita di kelantan cntik2..muke putih2 gebu..cmne ye dorg jge kecantikan..yg kat pasar2 pon muke sejuk je sampai ptg..klu kite muke ptg2 dah berminyak dah

    0

    0
    • comel says:

      aha….drg mmg cantik….harap2 hati & tingkahlaku pon cantik jgk……buktikan yg org2 kelantan ni bukan jenis berpuak2…plssss

      0

      0
      • saliza says:

        aku dah pernah kena tipu dgn org kelantan…lepas ni aku dh x nak kawan lg dgn org kelantan

        0

        0
        • siti says:

          Sebab sorang orang Kelantan, jangan nak emo dengan seluruh orang Kelantan kak. Tak baik macam tu. Semua orang dari semua negeri ni sama je kak. Ada yang baik, ada yang tak baik. Tu mungkin Allah nak uji akak je sebab tu akak jumpa dengan orang Kelantan yang tak baik. Cuba akak jumpa dengan orang Kelantan lain. Ramai je yang okay kak :)

          0

          0
        • Siti says:

          Akak, sebab sorang orang Kelantan, tak baik la kalau akak emo dengan semua orang Kelantan. Semua orang dari negeri lain sama je kak, ada yang baik, ada yang tak baik. Tu mungkin Allah nak uji akak jumpa dengan orang Kelantan yang tak baik.

          0

          0
  15. mulot muncong says:

    eh awk2….kenapa x bertudung di kota bharu???? bukan selebriti kena bertudung ke bila masuk kelate …..
    konpius sekejap

    0

    0
  16. . says:

    pengapit pompuan tinggi cam galah…dh tu pakai baju tingkat2…pengantin plk ttp cantik…

    0

    0
  17. filah says:

    arghhhhhhhh tidakkkkk.. hampir same ngan dress resepsi aku akhir januari ni.. kaler je lain.. nnt mesti org kate aku tiru dorang punye dress.. kecewa huhuhu

    0

    0
  18. acik says:

    warna songket tak naik.

    0

    0
  19. non says:

    songket cantik!

    0

    0
  20. baby says:

    owh mesti jejari runcing sedang gigit jari

    0

    0
  21. baju pengapi pompuan mcm kek bertingkt..tkut pengantin salah potong je… hahahaha

    0

    0
  22. syikin says:

    Baju pengapit pompuan cantik..i loike!!!

    0

    0
  23. Salemah says:

    Tahniah apek…
    Bini cantik , harap dapat didik kearah lebih cantik…
    Tudung kan wajib…
    Kesian jugak tgk korge apek…
    Mak n ayah dia mcm muka org susah jerk..( even now dah senang )
    Dpt menantu sekelantan harap dpt layan mak n ayah apek seperti yg d impikan apek..
    Kalau wak nyakyer gok..sian lah mok ayah…

    Next…pujuk isteri pakai tudung yer apek….

    0

    0
  24. Salemah says:

    Tinggal plak nak nasihat…
    Kaum lelaki sebaiknya jgn bcinta if tak ingin di wak bini…
    Mcm ustaz azhar pesan sokmo…

    Ni couple just suka2 dok baiklah…ingat yer lelaki kt luar sana…

    0

    0
  25. nafies says:

    pengapit lelaki muka iras iras safee la.
    tapi versi kurus.
    aha.

    0

    0
  26. nafies says:

    ke tu memang safee?
    kahkah

    kbai.

    0

    0
    • Anonymous says:

      tu zamir selamat la bai..footballer gak

      0

      0
      • Kirana says:

        Ha’ah tu Zamir Selamat. BF apek kot. Dari zaman jejari, membawa ke dalia, sampai lah Luni ni. Partner-in-crime kot. Apalah perasan Zamir ni tengok Apek ni tukar-tukar bf? Perasaan aku macam dengan ex-apek dulu semua dia kamceng je.

        0

        0
  27. hazel says:

    abg nara….please deh! it is soooooo bored! other entry please……. :/

    0

    0
  28. akuctie says:

    Apa kata kita semua lebih positif tentang memberi komen disini..sangat tidak manis kita mengutuk orang dan menpersendakan orang lain. Jika melihat kebaikan yang berlaku depan mata, mari kita mengucapkan alhamdulilah dan berdoa agar perkahwinan mereka dirahmati Allah SWT. Tidak perlulah melibatkan jejari runcing atau Dahlia dalam isu ini..Walaupun meninggalkan komen tidak perlu menulis nama penuh, tapi ini bukan medan untuk mengutuk orang. Mari kita lebih positif dan lebih berhemat dalam menyampaikan isi hati kita.

    Saya setuju dulu kita marah dengan KFCM kerana banyak perkara, tapi itulah rahsia Allah SWT yang kita tidak tahu. Allah menguji KFCM dan kita semua harus mengambil iktibar dan teladan dengan tidak mengikut mana yang buruk. Insyallah, kita doakan isteri beliau menjadi tulang belakang kepada kerjaya KFCM dan membawa hala tuju perkahwinan mereka ke arah keredhaan Allah. Amin

    0

    0
  29. Anonymous says:

    tgk gmbr pengantin ni x mcm tgk gmbr pengantin lain..
    muke diorg ni x naik seri pengantin…

    0

    0
  30. reen says:

    mcm xde seri je

    0

    0
  31. juli's says:

    pndai jek komen xde seri..seri xde kt dorg,seri ade kt mersing..seri mersing..hahahaa

    0

    0
  32. Mimi says:

    Seri seri pengantin aku tak nak komen.
    Aku cuma nak bagitau, aku ingatkan kek 6 tingkat sebelah Leuniey tu,
    rupanya pengapit perempuan.

    0

    0
  33. matyo says:

    http://www.youtube.com/watch?v=t9p_Oufu-os

    tgk link ni untuk video dokumentarinya

    0

    0
  34. joyah terbang tinggi says:

    Lawa. Nanti kawen nak macam ni lah . Keekekekkeke .

    (Gelak miang)

    0

    0
  35. akulah says:

    simple! semoga berbahagia dunia akhirat hingga ke syurga!

    0

    0
  36. Joyah Pok Pek says:

    Wah dah nmpak cm Sultan dan permaisuri perempuan negeri cik siti wan kembong lak!

    0

    0
  37. yy says:

    rambut tak cantik lahhh

    0

    0
  38. Anonymous says:

    Tetiba nmpk lain mcm pengapit pengantin Pompuan..Tingginye..mcm tiang letrik!

    0

    0
  39. stress says:

    eh ? tak habis2 lagi ke citer2 dua model terhebat tersohor dan terwangi iklan perfume siti ni ?

    0

    0
  40. NH says:

    Cantik la gown pengapit perempuan. sweet sangat!

    0

    0
  41. ahmad says:

    sebab tu la Datuk Nik Aziz tak nak nikahkan dia orang ni..dah tahupun..

    0

    0
  42. anje says:

    To me, leuniey cantik sbnornya especially bila dia x make up…bila dia make up, kureng cket tp still cantik, sekali pndg, mcm janet khoo, 2x pndg, mcm rosmah mansur pun ada tp still sweet & pretty…
    Apek… no komen…cuma kekedang ku tertanya, mn dtg muka ke’jepun’an @ ke’korea’an dia tu?hehehhe… rs nk tgk gmbor family dia yg lain, ada muka cm dia x…
    Btw, last 2 days jari aku gtl ke jejari runcing blogspot & aku tgk balik gmbo apex & jejari runcing bertunang dulu, gmbo family apex happy je muka bila bergmbor…lain bebenor dgn gmbor family apex ms resepsi & nikah apex skrg ni…hmmmm…musykil…
    Tp ape2 pun, past is past & semoga jodoh apex & leuniey kekal hingga akhir hyt… :-)

    0

    0
  43. gajus says:

    apek tu aku tengok macam raja bersiung dah.. Apa2 pun, leuniey memang cantik..

    0

    0
  44. kucengPuteh says:

    Luniey ni mesti wangi kan?? hehehe

    0

    0
  45. Pipit says:

    Muka penganten pompuan mcm bunga citra lestari pon ade gak

    0

    0
  46. Aremiera says:

    Ozy terrr… Mula2 jd pengapit pengantin, lps ni jd pengantin plop… Jgn lpo jmput deh… Heheheheee…

    0

    0