Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(21 GAMBAR)Majlis Perkahwinan Izreen Dan Riza Daripada Colourful Photo

Kata orang, tak lengkap kalau tak tengok gambar-gambar majlis perkahwinan seseorang daripada official photographernya. Terima kasih kepada Colourful Photo yang merupakan jurugambar rasmi majlis perkahwinan Izreen Azminda dan Muhamad Riza kerana sudi berkongsi saat-saat gembira pengantin baru ini. Semua gambar yang diambil memang awesome.

izreen

Advertisement

Lagi 20 keping gambar sekitar majlis resepsi perkahwinan Izreen dan Riza dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit sepenuhnya kepada Facebook Colourful Photo.

P.S: Bayi harimau putih dilahirkan.

izreen
izreen
izreen
izreen
izreen
izreen
izreen
izreen
izreen
izreen
izreen
izreen
izreen
izreen
izreen
izreen
izreen
izreen
izreen
izreen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

51 Comments

  1. Johan botak meleleh air liur

    September 5, 2012 at 9:29 pm

    Bagus la izren ni x jadi dengan si johan kan..

  2. zai

    September 5, 2012 at 5:22 pm

    cun sangat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Anonymous

    September 5, 2012 at 3:04 pm

    akuuuuuuu 1sttttttttttt!!!!!!!!!!

    • nyah joget

      September 5, 2012 at 4:29 pm

      PALE OTAK KO 1ST!!!!

      BANGANG SIOT ANON NI!!!!!!

    • Anonymous

      September 6, 2012 at 9:56 am

      suke hati aq la bangang

    • Anonymous

      September 6, 2012 at 9:57 am

      pale kau lah bongok

  4. Chantek

    September 5, 2012 at 12:33 pm

    Tahniah.. cantiknya majlisnya.. makeup baju semua perfect..

    cuma..

    dah jadi trend skg ni kan, bila tangkap gambar kahwin mesti ada gambar pengantin pompuan sdg pegang hp.. hihih napa ea?

    artis tak artis sama jek aq tgok.. bila tgok gmbr kaawin mesti ada babak pegang hp ni.. hahaha

    sapa blh jawab..

    • Anonymous

      September 5, 2012 at 2:19 pm

      BIASE LA AWAK. SUME TU PUIH. SOK AKU PGG QURAN.

    • kecoh siak

      September 5, 2012 at 4:36 pm

      dik, photographer mmg ada dlm bilik pengantin. especially time mekap.
      kalo gamba macam tu, kira mcm candid tau. sesaje je si cameraman ni menggedik amek gamba semua. tu je. xde hal lah kalo pgantin pgg hp. maybe tgah jwb sms/call tetamu tnya arah majlis ke. len lah kalo pengantin tgah pegang tempoyak, mmg buruk aih.

  5. harunoichi

    September 5, 2012 at 12:33 pm

    Antara artis tercantik. Wajah dia unik sikit. Dulu org kata Erra Fazira, wanita Melayu tercantik, sekarang tak lagi sebab dia asik pakai rambut palsu je. Sekarang nu bagi aku Izreen lah plg cantik. Harap dia natural je

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama