(21 FOTO) Sekitar Malam Anugerah Juara Lagu 32 #AJL32

Hiburan

(21 FOTO) Sekitar Malam Anugerah Juara Lagu 32 #AJL32

Akhirnya debaran peminat industri muzik tempatan semalam yang ingin mengetahui siapa dan lagu manakah yang dinobatkat sebagai juara Anugerah Juara Lagu ke 32 telah pun berakhir semalam. Kemenangan Hael Husaini menerusi lagu Jampi memang tidak disangka bukan?

Advertisement

Hael berjaya membawa pulang hadiah wang tunai sebanyak RM50,000, baucer produk CJ Wow Shop bernilai RM10,000 dan trofi yang cukup unik hasil rekaan pereka fesyen terkenal, Rizman Ruzaini.

Buat anda yang tidak berkesempatan untuk menonton AJL 32 semalam berikut kami sertakan beberapa foto sekitar malam AJL 32 dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit Instagram TV3 Malaysia.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

69 Comments

  1. aries

    February 13, 2018 at 12:08 pm

    ARA tu dia sakit ke tak sakit ke ..sora dia gitu jugakk
    peritt ..x sedap pun ..hahahaha

  2. Rose

    February 12, 2018 at 9:48 pm

    Yg pntg puas ati dayang tak menang..bosanla cm tu je cara nyayi .duk keras atas stage..cara make up sama..xde perubahan lgsg sjak 4 thn lps cm tu je..dayang thn depan xyh masuk ajl dh ye

  3. Anonymous

    February 12, 2018 at 5:58 pm

    aku smlm nk tngk pemenang tpi dh trlps sbb tertido.hahahaha

  4. Anonymous

    February 12, 2018 at 4:27 pm

    Good job alif and sherry!

  5. Hahaha

    February 12, 2018 at 4:20 pm

    Best..1st time aku layan ajl dr mula sampai habis…puashati lagu aku menang..ha..ha..ha..aku ketawa…dpt mkn free sebulan…adek aku kna belanja sbb lagu dia pilih tk menang..ha..ha..ha..

Loading...