February 12th, 2018

Akhirnya debaran peminat industri muzik tempatan semalam yang ingin mengetahui siapa dan lagu manakah yang dinobatkat sebagai juara Anugerah Juara Lagu ke 32 telah pun berakhir semalam. Kemenangan Hael Husaini menerusi lagu Jampi memang tidak disangka bukan?

Hael berjaya membawa pulang hadiah wang tunai sebanyak RM50,000, baucer produk CJ Wow Shop bernilai RM10,000 dan trofi yang cukup unik hasil rekaan pereka fesyen terkenal, Rizman Ruzaini.

Buat anda yang tidak berkesempatan untuk menonton AJL 32 semalam berikut kami sertakan beberapa foto sekitar malam AJL 32 dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit Instagram TV3 Malaysia.


69 responses to “(21 FOTO) Sekitar Malam Anugerah Juara Lagu 32 #AJL32”

  1. Bijik Pink says:

    Ara Wanie Khai mcm taik. Tq

  2. Bijik Pink says:

    Overall AJL32 sgt mengagumkan, artis ramai yang hebat2, juri sgt2 profesional, lagu yg menang pun mmg sgt2 layak, lighting n stage mantap, host Alif Sherry yg sgt dipuji…cuma satu je x best, Malaysia ni majoriti bangsa melayu Islam, TV3 kena la alert dgn style fesyen/psembahan/props… walau byk kali ditegur tp konsep psembahan smuanya masih sama ala2 Yahudi Freemason/Illuminati. Sejak mula Meet Uncle Husin masuk AJL dulu lagi TV3 mula bwk konsep illuminati ni. Mohon sensitif dgn isu semasa, kalau bleh jgn promo Sajat lg kat anugerah berprestij mcm AJL. Paling penting xnak tgk kelibat Vida Nabil Jihan kat AJL ok. Tq

  3. Anonymous says:

    Salma macam Wan Maimunah..tu je nak cakap

  4. Puth says:

    Orang sakit nak mati menunggu wang untuk kos perubatan sampai nak minta ehsan orang ramai menderma, kadang-kadang sampai meninggal tak dapat bantuan.Artis senang-senang saja menang dapat bepuluh ribu dari tajaan. Bukan dengki dengan artis, bukan mempertikaikan rezeki.

Loading...