Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

2011 Highlight: Selebriti Paling Popular, Aaron Aziz

Eh, anda mungkin ada pendapat yang lain tetapi rasanya anda mungkin akan bersetuju yang selebriti paling popular untuk tahun 2011 ialah tak lain dan tak bukan, pelakon kacak Aaron Aziz. Komen menarik penulis blog rebiu filem terbaik, That Movie Blogger Fella :

Advertisement

Rupanya yang kendu gilababi sudah tentu membantu, tetapi beliau juga ada kemahiran disebalik kehensemannya.

Boleh kami katakan, nama Aaron Aziz meningkat secara mendadak selepas dia terbabit dengan drama Nora Elena yang ditayangkan di TV3 menerusi slot Akasia beberapa bulan dahulu. Tidak seperti pasangannya Siti Saleha yang sedikit tenggelam selepas Nora Elena, keterlibatan Aaron Aziz dalam beberapa filem yang mendapat kutipan tinggi seperti KL Gangster dan Ombak Rindu telah meningkatkan lagi populariti beliau.

Rasanya ini juga berkait rapat dengan hakikat yang pelakon ini mempunyai personaliti yang menyenangkan, perhubungan awam yang baik dan isteri beliau, Diyana Halik, seorang pengurus yang efektif dan bijak dalam menguruskan kariernya.

Adakah Aaron akan mengekalkan popularitinya untuk tahun 2012? Hanya usaha dan masa yang akan menentukannya.

Apa pun, selamat maju jaya, Aaron Aziz. Kredit gambar, We Love Aaron Aziz.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

15 Comments

  1. bolradhabol

    January 1, 2012 at 2:55 pm

    suke aaron dlm nora elena…kalo boleh
    nk dia blakon lagi dgn siti saleha…cute couple…
    best sgt tgk depa 2org tu…
    hrp lepas ni siti saleha akan lbh menyinar lg…love saleha and aaron…..kalo boleh blakon utk novel adam dan hawa plak..mesti meletop

  2. meeradriana

    January 1, 2012 at 1:46 pm

    i mmg adore n admire ngan aaron ajis..
    nak bf mcm dia satu..

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top