Written by serenity | February 26th, 2018

Majlis resepsi perkahwinan #FattZura turut dimeriahkan dengan kehadiran rakan-rakan selebriti terdiri dari pelakon, penyanyi dan juga model.

Antara mereka ialah Michael Ang, Fasha Sandha, Mira Filzah, `Heliza Hemi, Elfira Loy, Lsa Surihani, Yusry KRU, Alvin Chong, Zizan Razak, , Izara Aishah, Sazzy Falak , Nazril Idrus, Bunga Citra lestari, Ashraf Sinclair, Hisham Hamid, Ika Nabella, Datuk Aznil Nawawi, Datuk Shah Rezza, Kavitha Kaur Sidhu, Anzalna Nasir, Nazim Othman dan ramai lagi.

Lagi gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.


Kredit gambar: @shahrizanshafie

81 responses to (21 GAMBAR)Rakan Selebriti Di Majlis Resepsi Perkahwinan #FattZura

  1. Kedondong says:

    Patut tajuk ‘tak jadi kahwin, elfira ubahsuai baju pengantin ke majlis resepsi fattzura.’

    34

    0
    • Anonymous says:

      tapi cantik kebaya el tu…sesuai dijodohkan sama michael ang. hahaha

      23

      0
      • Mat Sahdo says:

        Anzalna apasal muka mencuka. Gaduh dengan laki atau panas tengok Faz lebih cantik?

        23

        15
        • Anonymous says:

          heliza helmi…ko dah knp sis?

          33

          2
        • Top 5 says:

          1)Elfira
          2)Mira Filzah
          3)Kavita
          4)Fasha
          5)Sazzy Falak

          Bonus- Michael Ang.

          9

          2
        • dear khan says:

          Oh MG!!!! that is Heliza Helmi??? aku ingatkan makcik sapa yg sesat join pic artist tadi??!!! why she looks so opah??

          41

          2
        • Anonymous says:

          Heliza Helmi terkezut i …mcm nak pergi tilawah.
          Kalau ye warak pun.. jangan sampai nampak mcm makcik ajar mengaji Quran.

          28

          11
        • Celap celip celop says:

          Masih nak ala2 puteri permaisuri gitewww! Yelah… Kempunan nak ada title “Cik Puan” dulu kan. Tak menjadi dgn TMJ(Tunku Mahkota Johor). Dengan TMJ(Tah Min Je) yg sorang ni pun jadilah permaisurirumahtangga.

          TMJ original – Tunku Mahkota Johor

          TMJ celup – fa(T)tah a(M)in (J)e

          1

          216
        • Mat Ronggeng says:

          Siapa akak yang usung clutch LV – Louis Vuitton bergambar dgn fattzurah tu? Hahahahaha sempat nak menunjuk brand kat camera akak?? Hahahahaha… Jangan jadi macam Che Ta boleh tak?

          8

          1
        • Anonymous says:

          LV ke..YSL???

          3

          0
        • jenab says:

          yg pkai clutch ysl tu adk elfira la

          2

          0
        • Tak lawak says:

          Aku setuju yg kata “still takleh lawan kahwin Anzalna”. Bukan bererti kawin fattzura tak cantik, cantik je cuma kawin anzalna lagi WOW!!! Dan nasib baik fazura tak macam kawin izara atas kepala ala2 alas meja raya nenek aku kat kampung. Hahahah….

          3

          13
        • Anonymous says:

          LV – Louis Vuitton lah. Apa pulak YSL. Tak reti zoom ke atau korang tak tahu brand handbag mahal?

          2

          0
      • m says:

        oi nara..gambar izara tu yg koleksi terbaru Rizalman for Zalora dah kenapa sesat kat sini plak??? kalau takde gambar izara takyah la bubuh

        24

        0
    • kakaha says:

      anzalna tsalah konsep. ni bukan majlis anugerah bintang fofuler sis oiiii…

      31

      -2
    • Anonymous says:

      kemurungan kejap sis tengok heliza helmi. :((((

      22

      4
      • Anonymous says:

        Why?

        2

        1
      • joey says:

        i find this a sexist remark. what is wrong with her outfit? dah elok la pakai baju menutup aurat ikut syara’. bagi contoh apa itu pemakaian hijab. bukan setakat taruk tudung atas kepala dedah dada, telinga, leher, dsb.

        30

        0
        • Anonymous says:

          islam itu mudah. tutup aurat tak semestinya berkelumbong mcm nak pergi main ski….

          39

          3
        • just my 2 cents says:

          her dress is too heavy. yes, she covers her aurat but too extreme. this is malaysia…not afgahnistan. this is wedding not quran recital. you must know..understand your audience.

          12

          15
        • So Like says:

          Mira Filzah just nice. I like her outfit.

          11

          0
        • Hanani says:

          Betul.. ramai yg x faham maksud tutup aurat yg sebenar. So, kena pakai ikut majlis la baru x extreme?. Haha. So funny. Know your audience?. Pakai sebab org ke???

          9

          1
        • Anonymous says:

          okay je heliza helmi tutup aurat. biar la dia nak pakai macam tu. ramai pula yang rimas tengok orang tutup aurat penuh. itupun nak cakap extreme. tu jangan jahil sangat boleh tak? siap suruh understand your audience tu. hahaha lawak la.

          18

          0
    • Opssss says:

      Top 5 Yang Tak Berapa Boleh Nak Hadam…..

      1)Heliza Helmi
      2)Anzalna
      3)Lisa Surihani
      4)Sazzy Falak- rambut karat
      5)Izara…

      15

      3
    • Anonymous says:

      weii kedondong ko bley ganti bella ah hahaha

      3

      0
  2. senah gemenceh says:

    seri pengantin tu ada lagi…simple and sweet. bersemut mata i.

    17

    2
  3. Anonymous says:

    Lisa Surihani kenapa mcm tu rupa? hahaha

    19

    0
  4. Anonymous says:

    slim nya fasha sandha…wow!

    20

    1
  5. Anonymous says:

    heliza helmi…OMG! tak boleh nk hadam Kiah.

    13

    3
  6. kona says:

    heliza..???? OMG.. what happen!!!….

    11

    3
  7. Anonymous says:

    Cantiknya Anzalna

    9

    4
  8. Tha says:

    Kemain baju anzalna

    6

    1
  9. Baby says:

    LOL I DEADASS THOUGHT MICHAEL ANG PAKAI KAIN PELIKAT

    4

    0
  10. Fido Dido says:

    Apesal baju Anzalna over beropol2… pg kenduri kawen org xyah la nk over glamour, simple lagi cantik.

    14

    1
  11. cantik says:

    ada yg baju cantik tp x nmpk mcm nak ke wedding..eg anzalna,nazim othman, adik elfira, izara, mira filzah & bunga CL mcam dan nak ke emmy awards ke apa ke x sesuweiiii dress cenggitu…,…. suka tengok fasya dan retis2 lain yg mmg nmpk mcm attend wedding..especially Anzalna, dah mcm nak pegi prom…juz my 2 cents

    20

    0
  12. Anonymous says:

    karatnya rambut sazaay falak..

    4

    2
  13. hazabedah says:

    kepamnye helijaaa. maigod

    8

    1
  14. yus says:

    aku tak tau la nape aku masih x suke tgk sazzy falak..mungkin sbb cara dia mengacara program fashion tu hari….fesyen ko pun out pastu nak sombong pffftttt

    16

    0
  15. Anonymous says:

    anzalna… zzz. ropol2 mcm pesta bosanova.

    7

    0
  16. Gorges says:

    Yg baju hitam berkepak tu siapa?

    1

    0
  17. Anonymous says:

    Kenapa tetibe ada pic izara utk iklan zalora rekaan rizalman…????

    12

    -1
  18. cherrylady says:

    Tuanya Heliza Helmi :(

    5

    2
  19. cik ti says:

    neelofa xde ke

    8

    0
  20. Anonymous says:

    Zalora poster tu sesat mana weyyyy Bella???

    3

    1
  21. mak cute says:

    yg over izara & anzalna…korg g wedding ke g fashion show..? awat heliza helmi cam makcik2 bawang…paling lawa fasha & mira filzah…lawa & simple…

    6

    1
  22. damai says:

    apasal dgn heliza, nothing wrong apa, mekap x tebal dan baju loose x tunjuk bentuk tubuh

    7

    1
  23. kakikucinghitam says:

    baju mira filzah cantik

    3

    1
  24. LOFATAHH says:

    TKJUT SIS TGK MUKA LISA SKTUI KAT STU….HAHAHHA

    4

    0
  25. Anonymous says:

    Memamg izara pakai baju tu la untuk wedding fazura.. cuma dia tak selfie dekat ig dia… pegi tengok insta story lisa. Ada kat situ… keje nak kecammmm je nitizen ni ???

    1

    0
  26. anonymous says:

    oh woww datuk aznil look so much younger and very fresh gud job dato,likes it

    3

    1
  27. Hehehe says:

    still single..satu dua tiga empat…sape cepat dia dapat…
    1. Mira filzah
    2. Elfira
    3. Heliza
    4. Alvin
    5. Zizan

    0

    1
  28. nano says:

    Guys, korang perasan tak mamat acah Kpop tu sekarang jalan sorang2 tak berkepit dengan bini. Masa AJL32 hari tu pun jalan asing2. Just curious

    4

    1
  29. Noname says:

    Omg..aznil cm arwah sudir…cute n fresh..
    Sazzy promote produk dia kut..batik..
    Fasha just nice… even micheal ang..
    Yes heliza..you actually sgt comel tanpa outfit cmni..
    Overshadow pengantin..nazim..anzalna..
    Zizie sgt cantik n slim outfit hijau..

    3

    0
  30. honey says:

    BCL seksi owhhh

    1

    1
  31. Hidden Identity says:

    Lopa xdatang ke?

    3

    2
  32. Anonymous says:

    BCL looks old

    2

    0
  33. Aku says:

    O no Heliza.. She looks old..
    Suka tengok Lisa.. Simple but gorgeous..
    Anjalna gigih nak overshadow pengantin. Ke salah pergi event ni? Selalu pengapit jer yg try nak overshadow pengantin. Kekekekeke..

    4

    1
  34. Anonymous says:

    apsal si fatah tu..gmbr dgn ang kedek2 terus jd terencat….kah kah…

    1

    2
  35. Eina Eizlan says:

    Nape mkcik baju hitam tu posing camtu? Pic tu utk majalah fesyen eh..

    1

    0
  36. fishball says:

    FS kepingin nak naik pelamin tu.. sape2 nak masuk minang tak?? kesian dia meroyan kat ig LOL

    0

    0
  37. Anonymous says:

    Love to see F in that white gown. Awesome cantik. But the other light colored gown tu kureng sikit. Klu fabric nude color or light colored designer kna bubuh tampal2 bunga, daun or sekuin at strategic places esp area kop kop tu. Otherwise fokus wd be at the kop kop jer ……..

    0

    1
  38. lalaa says:

    muka Alvin dan Fattah serupo dah ??

    1

    0
  39. nyah desa pondan says:

    mamat konon kpop kelabu tahik anjing tu hmmmmmmm cah lobang lah tu suka jantan hmmmm gayboy berangan org kawin kau pun nak kawin jugak tapi perangai kalah tino

    0

    0
  40. Anonymous says:

    Neelofa mana?

    0

    0
  41. dalita says:

    cantikla Fazura ni comel giler

    1

    0