October 7th, 2011

Kalau korang tengok iklan produk SimplySiti, pasti perasan salah seorang gadis cantik yang mengiringi Dato’ Siti Nurhaliza dalam iklan tersebut. Namanya ialah Qalisha Ray. Orangnya bukan sahaja cantik malah suaranya boleh tahan dan ada harapan untuk menjadi penyanyi yang terkenal.

Qalisha telah melancarkan albumnya dua hari lepas yang diedarkan di bawah label Warner Music dan berjudul QALISHA. Jangan lupa dapatkan album tersebut yang dilancarkan dua hari lepas. Kredit gambar pada Facebook Qalisha Ray. Layankan kesemua 20 gambar-gambar majlis pelancaran album Qalisha dengan membaca gosip ini sepenuhnya.

***

Di samping itu jangan lupa untuk menyertai Sounds of Johor. 12 buah kumpulan muzik ghazal yang aktif di negeri Johor seperti Sri Saujana Ghazal, Ledang, Warisan Seni Ghazal, Ledang, Sri Muar Ghazal, Muar, Sri Kelana Ghazal, Muar, Sri Kluang Ghazal, Kluang,Sri Putera Ghazal, Kluang,Sri Bahgia Ghazal, Pontian, Rangkaian Selatan Ghazal, Johor Bahru, Sri Melati Ghazal, Johor Bahru, Sri Pelangi Ghazal, Johor Bahru,Sri Mulia Ghazal, Johor Bahru, Sri Warisan Ghazal, Batu Pahat dan Sri Kenangan Ghazal, Batu Pahat, bermula hari ini hingga 9 September di Taman Merdeka, Jalan Tasek Utara, Johor Bahru. Klik di sini untuk soundbyte Sounds of Johor!Comments are closed.

Loading...