Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(20 GAMBAR)Sekitar Konsert Christina Perri Di KL Life Centre

Ribuan penonton semalam pastinya berpuas hati dengan persembahan mantap Christina Perri di KL Life Centre. Abang Nara tidak dapat hadir kerana pulang ke Kelantan, namun team BeautifulNara telah dijemput oleh pihak Warner Music untuk merasai sendiri aura hebat Christina Perri. Ternyata memang awesome!!!

c

Advertisement

19 lagi gambar sekitar konsert Christina Perri semalam dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Ryaniez Moments Photography.

P.S: Suasana pagi di planet Marikh.

c
c
c
c
c
c
c
c
c
c
c
c
c
c
c
c
c
c
c

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

55 Comments

  1. Pingback: Gambar Konsert Christina Perri Di Kuala Lumpur Life Centre | melvister.com

  2. Pingback: Gambar Konsert Christina Perri Di Kuala Lumpur Life Centre « « PiKiR PiKiR

  3. anna

    June 9, 2012 at 1:13 am

    Sudah-sudahlah tu Nara..dah masuk Rejab masih ke konsert artis barat?? Awak tu ramai pengikut budak2 muda kat sini. Lg 42 hari nak masuk Ramadhan dah jgn dok update benda2 n foto2 maksiat lg. *peace

    • anna. minum TEH RETURNS jom! ala konsert jew paun….

    • cherrina

      June 10, 2012 at 12:08 am

      lol @anna dah nama pun blog hiburan kan..takkan la BN nk update psl pertandingan mewarna pulak..nk update psl nasyid pun brapa byk je la cite psl pendakwah ni..n trust me girl, bulan ramadhan pun ramai jgk org bertangga kt sini termasuk la awak dan sy skali :-)

  4. mdm kapal burok

    June 8, 2012 at 10:59 pm

    adik nazra,jom naik kapal saya.saya tlg hntar awak ke vietnam..FOC ok..

  5. zara

    June 8, 2012 at 8:39 pm

    muka dia mcm si kourtney kardashian sikit.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top