Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(20 GAMBAR)Sekitar Konsert Christina Perri Di KL Life Centre

Ribuan penonton semalam pastinya berpuas hati dengan persembahan mantap Christina Perri di KL Life Centre. Abang Nara tidak dapat hadir kerana pulang ke Kelantan, namun team BeautifulNara telah dijemput oleh pihak Warner Music untuk merasai sendiri aura hebat Christina Perri. Ternyata memang awesome!!!

c

Advertisement

19 lagi gambar sekitar konsert Christina Perri semalam dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Ryaniez Moments Photography.

P.S: Suasana pagi di planet Marikh.

c
c
c
c
c
c
c
c
c
c
c
c
c
c
c
c
c
c
c

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

55 Comments

  1. Handy Orten

    September 12, 2012 at 12:42 pm

    Impotent males under no circumstances experienced it so great. Viagra pioneered the oral procedure for Impotence Problems. And the baton, it seems, may be transferred to Cialis. In between, Levitra also made its presence felt. But Cialis could be the long term drug containing the entire world on its feet.

  2. miss s

    June 11, 2012 at 8:54 am

    Setiap konsert haram sebab bercampur dengan lelaki dan perempuan. Kenapa konsert ni plak tak dikeluarkan dalil2 seperti entry satu lagi tue? Kalau nak nasihat dan berdakwah jangan dengan satu perkara je beb… Jangan berat sebelah… Pedulik apa dia pakai tutup aurat ke, apa ke, janji setiap konsert haram… tak gitu?

  3. awang goneng

    June 10, 2012 at 5:49 pm

    ….hahaha,mase kacik mok dio xbui ketah nok suh lokis,jadi yo lokis kat badan..

  4. cR

    June 10, 2012 at 5:21 pm

    aku tengok baju dia pakai lagi bagus dari artis2 malaysia. err… kalau artis malaysia penuh liplapliplap..serabot! kalau tutup aurat xpe. ni xpon.. err.. maapla terkasar bahase. peace!

  5. Pingback: (20 GAMBAR)Sekitar Konsert Christina Perri Di KL Life Centre | HatiBlogger [dot] Com

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top