June 8th, 2012

Ribuan penonton semalam pastinya berpuas hati dengan persembahan mantap Christina Perri di KL Life Centre. Abang Nara tidak dapat hadir kerana pulang ke Kelantan, namun team BeautifulNara telah dijemput oleh pihak Warner Music untuk merasai sendiri aura hebat Christina Perri. Ternyata memang awesome!!!

c

19 lagi gambar sekitar konsert Christina Perri semalam dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Ryaniez Moments Photography.

P.S: Suasana pagi di planet Marikh.

c
c
c
c
c
c
c
c
c
c
c
c
c
c
c
c
c
c
c


55 responses to “(20 GAMBAR)Sekitar Konsert Christina Perri Di KL Life Centre”

  1. Handy Orten says:

    Impotent males under no circumstances experienced it so great. Viagra pioneered the oral procedure for Impotence Problems. And the baton, it seems, may be transferred to Cialis. In between, Levitra also made its presence felt. But Cialis could be the long term drug containing the entire world on its feet.

  2. miss s says:

    Setiap konsert haram sebab bercampur dengan lelaki dan perempuan. Kenapa konsert ni plak tak dikeluarkan dalil2 seperti entry satu lagi tue? Kalau nak nasihat dan berdakwah jangan dengan satu perkara je beb… Jangan berat sebelah… Pedulik apa dia pakai tutup aurat ke, apa ke, janji setiap konsert haram… tak gitu?

  3. awang goneng says:

    ….hahaha,mase kacik mok dio xbui ketah nok suh lokis,jadi yo lokis kat badan..

  4. cR says:

    aku tengok baju dia pakai lagi bagus dari artis2 malaysia. err… kalau artis malaysia penuh liplapliplap..serabot! kalau tutup aurat xpe. ni xpon.. err.. maapla terkasar bahase. peace!

  5. […] Ribuan penonton semalam pastinya berpuas hati dengan persembahan mantap Christina Perri di KL Life Centre. Abang Nara tidak dapat hadir kerana pulang ke Kelantan, namun team BeautifulNara telah dijemput oleh pihak Warner Music untuk merasai sendiri aura hebat Christina Perri. … Continue reading → […]

Loading...