Written by AbangNara | November 19th, 2014

Ah~~~ Comelnya. Cair hati Abang Nara melihat kecomelan Putri Raysha Jemaima, puteri Fasha Sandha dan Jejai ini. Menarik sungguh gambar-gambar yang dibidik oleh Camora Arts ini. Menggunakan konsep “Princess of Earth” seperti “Mermaid Princess” dan “ Forest Princess”, kecomelan Putri Raysha Jemaima memang membuatkan mata yang memandang tidak berkedip.

putri raysha jemaima

Comel sangat kan? Abang Nara paling suka gambar Putri Raysha Jemaima ditransformasikan menjadi puteri duyung. Menarik sungguh peralatan dan perhiasan yang digunakan. Nanti ada anak seorang lagi nak cuba jugaklah. Geram pulak!!!

putri raysha jemaima

Seronok Abang Nara keluarga Jejai dan Fasha Sandha yang semakin ceria dan bahagia dengan kehadiran Putri Raysha Jemaima. Semoga kebahagiaan ini kekal hingga akhir hayat. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit Facebook Camora Arts.

putri raysha jemaima

putri raysha jemaima

putri raysha jemaima

putri raysha jemaima

putri raysha jemaima

putri raysha jemaima

putri raysha jemaima

putri raysha jemaima

putri raysha jemaima

putri raysha jemaima

putri raysha jemaima

putri raysha jemaima

putri raysha jemaima

putri raysha jemaima

putri raysha jemaima

putri raysha jemaima

putri raysha jemaima

putri raysha jemaima

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

88 responses to (20 GAMBAR)Putri Raysha Jemaima Oleh Camora Arts

  1. Liz says:

    Tersangat comell… Suka tgk..

    0

    0
    • mekD says:

      syukur…jejai tak bogel.

      0

      0
      • Bedah says:

        Anak first fasha ikut muke atok noo.. comel sangattt

        0

        0
        • Anonymous says:

          jaga2 kang datang pencacai nd ngan bosned si matbon ngan zzz mencerca korang yg memuji fasha ni!! jaga2 dimeroyan kru memerati..

          0

          0
        • jemah pkasam says:

          jap lagi ade la tu dmeroyan crewwww..hahaha

          0

          0
        • Whatever says:

          Kenapa aku mcm kesian tengok anak ND dlm photo di atas?… Pelik :(

          0

          0
        • Anonymous says:

          aku lagi kesian tgk ko whatever.. dah dtg dah dimeroyan..

          0

          0
        • pic 14..sluar jejai x zip ke tuu atau aku yg slh pndg ?

          0

          0
        • datin gayah semanggol says:

          Bg i.. bnyk2 gambar baby. I paling suka photosht ank fasha yg di ambil olh camora arts. Simple, sngt Kemas, elegan dan artistik serta paling suka ada spt gambr klasik yg sesuai dngn baby gal. Congrats camora krn hasil kerja yg mengagumkn. Rupa baby gal ni gabungan rupa kedua2 abgnya dan mirip fasha. Cute sngt. Congrts fasha mnjd mommy kpd 3 ank2 yg comel. Fasha ni lps lahirkn baby bertambah anggun. Abg long nmpk sngt sngt menyayangi adk2 dia. Congrts utk family bahagia ni dan smoga bahagia hingga ke jannah. Aameen.

          0

          0
        • zzzz says:

          knape ade gmbar berempat je..fal,qal,raysha kan adik beradik kandung.kata layan cm anak sendiri je qal tu..

          0

          0
        • matbon says:

          aku xkesah la ko nk puji die cantik, anak die comel ke hape.
          tp perangai die yg ku keji..
          hahaha

          0

          0
        • jemah pkasam says:

          mcm la prangai ko tu elok sgt,nk keji prangai org..matbon ni gundik nora myanmar le tewwww..

          0

          0
        • datin gayah semanggol says:

          Klu hati dah buta maka buta juga matanya. Gambr 1st ada gmbr smua fmly member .. happy fmily. Bnyk gmbr mrk 1 fmly dan berdua shj pun ada utk boys [email protected] zzzz knpa busuk sngt hati kamu. Klu dah hati busuk sngt sampai mata naik buta. Karang esok lusa kene tarik balik nikmat mata nak ke?. Jngn spt perangai org zionist yg suka melaga2kn org lain. Nauzubillah min zalik perangai dn hati kamu ni. Plz repent.

          0

          0
        • matbon says:

          kalau perangai baik aku puji la..kalau perangai hampeh xkan nk puji lak.
          mcm muka lawa ku puji la..
          fasha cantik sgt :D

          0

          0
        • zzzz kaki lagakn org. says:

          Skiranya both boys ni dtg dr parents yg sama dan ada pic tak ada gmbr one of the boys. @zzz nak kata parents tak adil jgk ke?. Stupid ussmption frm nrrw mindd prsn. Sy ada pic fmly masa kecik. Last pic sy tak ada sbb da penàt. So gmbr sy tak ada. U nak kata parents i zalim lah. Bnyk i tngk pic my frenz yg salah sorang ank meragam tak nak ambil gmbr masa tu. Jd ambil pic masa mrk ada mood. Kdg2 dah besar pun umur 5 6 thn. Kamu ni mmg jns melagakn org, buruk sangka. Klu fsha tu tdk spt itu. Bolehlah bg nama u @zzz kaki fitnah. Marah tak klu org gelarkn kat awk?

          0

          0
        • boooo says:

          datin gayah,depa bukan buta pon..mmg prangai nk cari salah org..wekkkkk…hahaha..buta hati dek pnangan janda cumilllllsssszzzz tu..

          0

          0
        • josh says:

          Jemah ni kalau ade je kisah pasya mesti sebut nama nora. Kenapalah sakit hati sngt kat nora? Ape yg nora dah buat kat kau? Kau sedara fasya ke? Hati mau baik be……bawak2 mengucap. Life is too short to be filled with jealousy & bitterness…..jadilah muslimah sejati. Agaknya tak sampai seruan lagi kan??

          0

          0
        • datin gayah semanggol says:

          Josh … i nak tnya u ni? hang tak nak ke komen plak ke @zzzz dan @mat bon tu yg suka kutuk pasha, barulah di katakn adil. U jd mcm datin ni sbb bila dua2 puak bertelagah ni klu salah datin tegur tp kenelah tegur scra adil dn saksama. Baru betul. Klu dah melampau sngt dua2 puak ni. Biaq depa bercekau. Tak yah masuk cmpr. Ksian both boys yg msh kecik tu, esok besaq bila baca komen2 extremist dua puak ni. Sedih dorang. Dua2 puak kutuk maki hamun ibu2 mrk.

          0

          0
        • jemah pkasam says:

          btul kan datin gayah..teruk kan abg josh ni..ini sume x adilllll…x adilll..x adiilll..abg suruh la matbon gak mngucap,zzz.swaktu dgnnya..ye la abg,jemah dh dpt seruan ni…be… tu ape bang?klu maki jemah,xpe la,jemah maafkan..hokayyy..jemah tdo dlu,sbelum kita tdo kita kena maafkan sume org n minta maaf kat sume org..abg josh ye..naniteee abg josh…:-)

          0

          0
        • Yahudi says:

          handsome betol Jejai nie , tk berkelip I memandang , ala2 Matthew ANTM 21

          0

          0
      • mekE says:

        hahahahahaha syukur..

        0

        0
    • mutiara says:

      comelll!!!!
      fasha cantik..seri ibu..

      0

      0
    • Anonymous says:

      nasib baik jejai pakai baju….

      0

      0
  2. nama says:

    comelnye

    0

    0
  3. Anonymous says:

    ikhlasnyer nampak fasha
    layan anak2 sendiri ngn anak tiri sama rata jer

    0

    0
  4. haha says:

    sejak fasha ada anak mkin mnat ak ngan fasha lakonan pon mantap..ank2 smua comel..

    0

    0
  5. irish says:

    semoga bahagia fasha & family

    0

    0
  6. Biskut says:

    Mana2 gmbr mmg jejai ni guna cap. baju dh ngam tp tetiba plak ada cap tu. tak sesuai tul. kepala dia berkudis ke apa dia tak blh langsung nk tinggalkan cap dia…

    0

    0
    • Anonymous says:

      mgkin itu style dia ..hnya fasha sandha jer y boleh jwab psoalan kau biskut

      0

      0
      • Anonymous says:

        buat dosa je. kan mak jejai dah ckp kat ig dia, jejai ade scar kat kepala sbb accident sbb tu asik pakai cap nak kaver. jahat betul mulut ko kan… buat dosa x abis2..

        0

        0
        • Badam says:

          @anon chill la weyh biskut tny je kot. Bkn smua org follow ig mak jejai ke hape. Apa daa..

          0

          0
        • Biskut says:

          oh yer, ko cuba google dulu si jejai. ada 1 gmbr dia n pasha g honeymoon dia tak pakai topi. tak nmpak scar yg teramat sungguh sangat maha terok pon. ckp jer tak ensem tak guna cap abis cita. takyah srh mak bg statement ckp ada scar sbb eksiden ler ape…guna tak guna cap tetap tak ensem….kbai! (ni br btul2 jahat mulut aku)

          0

          0
    • Anonymous says:

      yg ni lawak…hahahahahaha!!

      0

      0
    • biskut mulut tak insuran says:

      kan mak dia cakap dia ada parut accident yg teruk sbb tu dia slalu pakai cap…

      0

      0
      • Biskut says:

        sori la kalo mulut aku takde insuran. lagipun aku tak mcm kau yg follow life artis2 msia ni 24 jam apatah lagi mak bapak atau adik bradik dorg. jejai eksiden pun aku tak tau. tp, jejai ni artis ker nk d follow? kirim slm ler kat mak jejai yer….

        0

        0
        • Anonymous says:

          tak follow retis 24jam konon, tapi ko tau pulak dia asik pakai cap je. lantak dia la nak rasa hensem ke pekejadah. yang ko menyibuk life retis ni dh kenapa?..

          0

          0
  7. jemah pkasam says:

    ok la tu jaga anak tiri mcm ank kndung..Alhamdulillah..shomelll putri raysha..

    0

    0
    • zzzz says:

      kalau layan macam anak kandung xde la gmabar berempat je oi..
      agak2 ade tak gmbar berempat,tp fal lak xde..
      kesian qal

      0

      0
      • jemah pkasam says:

        ala ckp je la yg ko jeles..x pon ko nora myanmar..haha..ko ngan matbon ntah3 org yg sama..boooooweeekkk..^••^

        0

        0
  8. ... says:

    aku suka! suka ~! suka sgttt… sebab jejai pakai baju . hahaha

    these baby sooo beautiful like her mother

    0

    0
  9. dhia rana bff raysha jemaima says:

    RAYSHA JEMAIMA , COMELNYA AWAK !!!!
    SAYA PON COMEL JUGA , JOM MAIN MASAK2 !!!
    LARA ALANA , YOU NAK IKUT SEKALI TAK ???
    EHHH , AWAK TAK BUSY KE ??? YE LA , KAN TENGAH ADA FB YG NAK PANTAU ,
    HAHAHAHAHAAHA

    0

    0
  10. coin says:

    depan botak kot….

    0

    0
  11. Jenab says:

    Beautiful fasha with beautiful raysha <3

    0

    0
  12. biasa jee says:

    dia pakai baju mungkin sbb ada kudis di badan jugakk.. hehe.. kot laaa…

    0

    0
  13. ms pelik says:

    Entah naper la ada org yg suka pandang negatif kat org lain..mcm la diri tu perfeect sgt. nak hina2 org..bagus la jejai tu tutup aurat..klu separuh bogel kang kena hencap gak ngan korg2 tu semua..mcm bagus!

    0

    0
  14. KeluhKesahBersamaKakEsah says:

    Cantikkkkk berseri2 fasha…terserlah kebahagiaan…may hepi ever after…

    0

    0
  15. Lara says:

    dulu tak minat sangat Fasha, tapi sejak dia kawen ada anak2 ni.. suka pulak tengok.. Dia pun buat hal sendiri jer takder nak propa lebih. Salute.

    0

    0
  16. dina says:

    boleh lahhhhh……tapi anak2 fasha ni susah betul nak senyum n post dpn camera.
    punye lah byk gambar takde satu pun gambar princess dia senyum…..big letdown.

    0

    0
  17. Anonymous says:

    Ni teori aku la psl gmba berempat tu..time tu qal tak balik dari skolah lagi..so dorg dh start shooting dulu..fal pon meragam time abg qal takde..sbb tu smp tamo pakai baju..bile abg qal balik skolah baru fal ade mood nak shooting..so baru la ade gmba 1 happy family. Hahaha aku mmg takde keje nak buat sinetron sendiri.

    0

    0
  18. Mak Senah says:

    Kesian baby. Kecik2 dah kena dera berposing posing.

    0

    0
    • Hajah makona says:

      Setuju gan mak senah..
      Mmg tk patut..
      Abg nara pun jgn la zalim dera anak pose mcm ni .
      Baby lagi da pakai bikinj.
      Kalau bini abg nara pose pakai coli .. Ada jgk STIM NYA ..
      Hahahahhahahjaha

      0

      0
  19. kepochi says:

    Ni teori aku pasal gamba berempat tu..maybe time tu abg qal belom balik skolah lagi..so dorg start shooting berempat dulu..fal pon xde mood ble abg qal xde.sbb tu meragam xnak pakai baju dlm gmba tu..then ble abg qal balik from skolah baru la fal happy..then shooting balik gmba 1 happy family..fasha pon baru pas tuka baju lain..haha..aku rs teori aku ni plg best…wakakakkaa

    0

    0
  20. johnny bravo says:

    Seriously muka baby dia ni mcm rayqal anak nora je.

    0

    0
  21. dexter says:

    Apelah artis2 ni….che ta, schawal, fasya….. berlumba2 menunjuk2 gambar anak2 dia org. Sekali dua upload cukuplah, takyah lah berkali2….ape nak jadi lah…

    0

    0
    • kabonara says:

      kau hingat artis ni terkejar-kejar sgt ke nak pemeskan anak deme? potograper yang terkejar-kejar nak shoot anak retis. win-win situationlah kat situ. da ke name public figure, mestilah orang pun nak amek tau. kau taknak amek tau, pi tempat lain.

      0

      0
  22. aini says:

    Comelnye baby, cantiknya fasha… =)

    0

    0
  23. Marlina maslan says:

    Opochot !!! Muka mcm LOBAK KERING pun koramg puji comel .
    Hahahhahaha
    Sudah la , tak payah hipokrit..
    Org kita takde buat mcm ni ..
    Nk ikut omputih buat apa .
    Hahahhaha

    0

    0
  24. Intai Intai says:

    Sape bosan meh tengok video kangaru

    http://youtu.be/ucikPYN2Gns

    0

    0
  25. comel sangatt raysha..suka sgat kat fasya..1st artis xmntak byar ap2 utk review iklan kat ig..pastu izinkan seller promote iklan kat gmbar2 ig dye..siap doakan lg..salute ngan fasha..xde pun mintak byar ap2 mcm certain artis..ad yg smpai ribu riban..

    0

    0
  26. Kak Mala says:

    ohhh baru akak tau….nama asal dari bahasa Ibrani.

    “The name Jemima is a Hebrew baby name. In Hebrew the meaning of the name Jemima is: Dove. Little dove. In the Old Testament, Jemima was one of the three beautiful daughters of Job (the other two were Keziah and Keren).”

    0

    0
  27. azizi says:

    Crew damora arts..especially to my fren n our jiran mr drez in back jejai..proud of you, gudluck n successfully

    0

    0
  28. semulajadi says:

    kesian baby. zaman sekarang dipandang cute bila tidak natural, padahal yg tercantik ialah bayi itu tidak perlu dipakaikan seperti mermaid, atau letak atas sarang burung.

    0

    0
  29. jemah says:

    gileee tak nak potoshoot..manusia beranak duyung tuuuu….mana ade lagi manusia beranak ikan duyung..opkos la nak potoshoot laju2 even masih dalam pantang…ni tak nak masuk malaysia book og record ke?…

    0

    0
  30. dugong says:

    amboiii..nasib baik duyung..kang jadi dugong sape nak jawap…btw…pesah memang idola macik2 badan badang…tak malu eh nak tunjuk bdan tegap bak badang….salute!!!! macik2 sila jadikan pesah wallpaper pc anda…

    0

    0
  31. aku says:

    nic pic, so honest & paling penting…SOPAN!

    0

    0
  32. sapaaaa aku says:

    comel…. untung lh..

    0

    0
  33. yaya says:

    baby memang comel..seronoknya ada baby.semoga Allah kurniakan saya baby satu hari nanti

    0

    0
  34. Anonymous says:

    respect sgt kat fasha x pernah lupakan anak jejai n nora

    0

    0