Written by AbangNara | January 7th, 2014

Abang Nara suka melihat gambar pasangan suami isteri ini. Fouziah Gous dan Zhafran Yusof sentiasa mempamerkan kemesraan mereka. Bagi Abang Nara ini satu perkara yang bagus dan wajar dicontohi. Orang kita kadang-kadang agak pemalu untuk menunjukkan kasih sayang. Kata orang, masa bercinta tangan tak lepas, dah anak dua bini kat mana pun tak tahu. Hehehe.

gambar mesra fouziah gous dan zhafran

Tak salah untuk Abang Nara melabelkan Fouziah Gous dan Zhafran Yusof sebagai pasangan suami isteri selebriti yang paling romantik. Yang penting jangan sampai terkongsi gambar yang “over” sudahlah. Setakat ini daripada apa yang Abang Nara perhatikan, semuanya masih okay. Tak ada yang terlebih dan sakit mata memandang. Semuanya sweet-sweet belaka.

gambar mesra fouziah gous dan zhafran

Abang Nara pun rasa nak mencontohi Fouziah Gous dan Zhafran selepas ini. Kena tunjukkan kasih sayang pada isteri tercinta. Biar sentiasa hangat hubungan suami isteri. Tak gitu? Lagi beberapa keping gambar pasangan suami isteri ini dengan membaca artikel sepenuhnya.

P.S: Lakonan semula filem terkenal bersama anjing peliharaan

gambar mesra fouziah gous dan zhafran

gambar mesra fouziah gous dan zhafran

gambar mesra fouziah gous dan zhafran

gambar mesra fouziah gous dan zhafran

gambar mesra fouziah gous dan zhafran

gambar mesra fouziah gous dan zhafran

gambar mesra fouziah gous dan zhafran

gambar mesra fouziah gous dan zhafran

gambar mesra fouziah gous dan zhafran

gambar mesra fouziah gous dan zhafran

gambar mesra fouziah gous dan zhafran

gambar mesra fouziah gous dan zhafran

gambar mesra fouziah gous dan zhafran

gambar mesra fouziah gous dan zhafran

gambar mesra fouziah gous dan zhafran

gambar mesra fouziah gous dan zhafran

gambar mesra fouziah gous dan zhafran

gambar mesra fouziah gous dan zhafran

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

80 responses to (20 GAMBAR)Pasangan Suami Isteri Paling Romantik, Fouziah Gous & Zhafran Yusof

  1. apa pun tak bley says:

    Gambo bogel berdua dalam bilik x de ker.. dh alang2 nk romantik sangat kann.. Kalau teruja dapat anu pun agak2 ler pojiah ghost oiii…

  2. xanadu says:

    time manis ni romentik la, esok lusa time nak ceria berai, habes suma crite kain luar dalam keluar

  3. kak bedah says:

    ala…brg baru dpt.
    sama la cm budak2 baru dpt permainan…hari2 dipegang dipeluk dimain.
    lelama muak le.dorg ni dah ade anak nnti dh xde masa nk peluk2 gedik2 dah.
    kalau time tu masih cmni bru kak bedah label romantik

  4. Kak Senah says:

    TAK SUKA. OVER! Org lain pon kain jugak takda la 24jam nak pose mengedik dgn laki ko then update. Over over over

  5. miss A says:

    ini GELI bukan ROMANTIK~

  6. minah jambu merah biru says:

    bis selama ni bang nara tk tunjok kaseh sayng ngan bini ke huh !! ciannnnn hehe…pojiah ni dh ngandong lm ?? tunjok gambar ngandong …dh ngandong betol2 ke main2 ni ????? semoga bahgiaaaa..

  7. usop sontorian says:

    eh…kau pernah tgk laki dia face to face tak nak kutuk-kutuk bagai ni. elok aje aku nengok dia kat luar. bersih pun.macam anak orang kaya, putih, bersih. manusia ni ada aja yang tak kena. elok pasangan ni lagi drp pasangan cacing kerawit tu…geli aku belum kawin over lebih…dua-dua pipi kembung. yg pompuan dahi luas kapal terbang boleh landing. uweks

  8. putrias says:

    Mmg tertgk si fg terover gedik dlm romantika tu…laki dia ok je…apapun smoga terus bhgia hgga akhir hayat…

  9. Lady Gegeh says:

    Eh eh baju Couple T-shirt Malaysia je yang paling aku suka tgk dalam ni. Hehe

  10. Anonymous says:

    Abg nara jgn nak gedik post gambar romantik pulak
    Nanti kalah pulak si poziah ni.
    Poziah tak payah lah nak menunjuk2.
    Relak lah org lain pun baru kawin jugak.

  11. Qaisara says:

    Tak baik la korang kutuk camtu. kan dah kawin tu

  12. si polan says:

    aku dah unfollow fouziah ni punya instagram sbb dah menyampah plak..mcm dia sorang je ada laki..tak yah nak menunjuk sgt.. scha & awal pun laki bini gak..tp takde la tunjuk gamba mesra2 sepanjang masa..

  13. Melati says:

    Gambar  yg pauziah duduk atas leher laki dia tu … Ish ish aku pulak terasa basah dalam kain ni.. 
    Mesti geli kan bila terasa rambut pat situ.. Awew awww awwww

  14. Anonymous says:

    Apasal nk beromen pun nk ambik gambo ni ???
    Nasib baik bila istinjak tak ambik gambo post pat abg Nara..

  15. tiptop meletop says:

    so sweetttttt.. semoga berkekalan sampai ke akhirnyaaa…

  16. nenek masih dara says:

    nenek mmg minat FG ni.. sgt cntek with or without mekap…tp sejak kawen ni terover gedik plak… laki die ok but kdg2 mcm nk terikut2 kegedikan si FG tu… nenek xdengki pon, nenek phm prasaan org br kawen ni… tp jgn la tjuk sume keromantikan korg tu.. dr nk puji org jd mengutuk..

  17. naruto says:

    siezly x cemburu, tp rase muak tgk….
    perlu ke nk tayang2 kt semua org y uolsss romantika de amor?
    plsss la~ nenek n atok i pun romantiksss gk tp xde pon nk tayang ngn ank cucu semua!
    KREDIT BORING tahap cipan ;0

  18. sofea jane says:

    lama2 naik jelak org tgk dorg nih…naik jemu bace kisah dorg nih…org lain pun bnikah, berhoneymoon jgk…udah2 la tu…abg nara pun tak payah la beria dgn cerita artis honeymoon sana sini..menda cegini privacy artis…tak payah la sensasikn sgt…naik nyampah la tgk …..

  19. nenek ta says:

    aku rasa meluat tgk FG ni..mengada2 tau la laki kayo

  20. fouziah_gojes says:

    luga betol . nk tmuntah hijau ak tengok nyer . romantik lah sgt . romantik cik ta lg u ollssss .

  21. Noraz12 says:

    honeymoon je kojonyo….pasangan selebriti yang aku menyampah selepas fizo omar n mawar………huhuhuhuhuhu

  22. Fi says:

    Serius tak jelas pon. aku pon baru kawen aritu Nov 2013. Tapi xda la cmni pnyer spesis. Malu siot kat parents nk berkepit jeee..Aku ada satu member yg kawen awal dari aku bln Ogos 2013. tetiap kali upload gmbr romantis dkt ig, fb and bla bla bla.. Naik menympah lak aku tgk.ko je ke ada laki?Kadang2 kne simpan sikit privacy tu utk diri sendiri.Reminder utk diri ini jgk.Semoga bahagia ke syurga & sweet2 romantik mcmni sampai bila bila ye pojiah & zhfran :))

    • nak cuit sikit says:

      selalunya lelaki yang over romantik ni kasanova kelas pertama…tak setia..yang cool macho tu yang setia..yang diam diam cam semut lagi tak leh percaya…yang cam kucing tu kalau di coba menjadi tu hahahaha

      lelaki oh lelaki tunggu bila dia jumpa pompuan yang challenging …. goyang istana romantika d amour..ni baru lagi jadi pekat melekat terlekat laaaa

  23. Anonymous says:

    Nasib baik gambo adegan pasangan suami isteri tengah Nyoyot dan SEDUT tak di kongsikan pat Nara ni.
    Dan jugak HISAP …

  24. loi says:

    pojiah,,ko sorang ke berlaki??? geli aku tgk

  25. mami penang says:

    Utk Pojiah Gos & tok laki nyer tu… mami nk pesan sikit. Org tua2 kata… jangan lebih2 sgt. Mula2 rasa x cukup… lama2 esok x habis… Faham ke maksudnya cik2 semua?. Contohnya makan ler… mula2 sedap rasa mcm x cukup bila dah muak x habis la pulak… gitu ler…

  26. attention says:

    SUAMI ISTERI PALING MENYENGIH…!
    GETIK AKU TENGOK. MELUAT..MENYAMPAH + OVER EXPOSE.

  27. Puiii says:

    Enough said. Aku xpayah susah2 tambah ayat lg. meluat.puiiiii

  28. Hampeh Jer says:

    gmbar yg last tu mmg x ley blah. agak2 la ckit klu nak share pun.

  29. owhh..apakahhh??? says:

    Ok..ok..satu dunia dah tau korang romantik.sweet.loving.puass ati????so whts next???buekkkkkkk…!! Gambar dokong dgn peknen taruk bantal tu mmg overrr to the maxxx!!!muntah kaler ijooo…

    Buat nara-pujian nko melambung2 kat atas punyalah fake!bwk2 la bljr mnjadi blogger yg jujurr.kalo loya ckp je loya.dont be hipokrit larrr