Written by AbangNara | March 25th, 2013

Meriah sungguh majlis baby shower untuk anak hasil perkahwinan Fasha Sandha dan Jejai ini. Serba biru kesemuanya. Kalau tak silap Abang Nara, warna biru melambangkan bayi lelaki. Warna pink pula baby girl. Kalau salah tolong betulkan ye.
baby shower fasha sandha
Antara yang hadir ke majlis ini ialah ibu mertua Fasha Sandha, Zizan Raja Lawan, Ahmad Idham dan isteri serta rakan-rakan rapat Fasha Sandha. Beruntung sungguh Fasha kerana mempunyai rakan-rakan yang sporting, memahami dan sanggup menganjurkan majlis sebegini.

fasha baru

Semoga segalanya akan berjalan lancar sehingga hari kelahiran putera sulung Fasha Sandha. Lagi 18 keping gambar sekitar baby shower Fasha dan Jejai dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar Instagram Fasha Sandha.

fasha baru
fasha baru
fasha baru
fasha baru
fasha baru
fasha baru
fasha baru
fasha baru
fasha baru
fasha baru
fasha baru
fasha baru
fasha baru
fasha baru
fasha baru
fasha baru
fasha baru

fasha baru

p/s: Hangat betul butik zawara, semua kawan-kawan abang nara dah jadi peminat setia butik zawara, Jom sama-sama tampil bergaya dan sopan dengan koleksi exclusive dari zawara. Kualiti macam jenama antarabangsa tapi harga murahnya!!! KLIK GAMBAR INI

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

151 responses to (20 GAMBAR)Majlis Baby Shower Fasha Sandha Dan Jejai

  1. kak timah says:

    FIRST U OULSSS PERMULAAN HARI YANG HEBAT

    0

    0
    • Anonymous says:

      cissss..ak ade pesaing!

      0

      0
      • nazrul natasha baiduri says:

        santek fasha sandha nih

        0

        0
        • Pengacau says:

          Hmmm… Its very – very irritating… Setiap kali bergambar mesti pegang perut tue… Tau lah dia tue preggy… @[email protected]

          0

          0
        • org betol says:

          x habes2 ngan budaya barat..tu la duk mengagungkan budaya orang puteh ni…

          0

          0
        • anun says:

          off topic jap.. abang nara xnak publish ke stament cek ta reply kat dr Har psl pakaian die tu..die cakap hak berpakaian hak dia.. hak kebebasan berpakaian katenye..dia tak peduli pon ape orang nak cakap pasal baju dia.dia ckap lagi kan, sukati dia la nak pakai ape pon, pastukan dia ckap dia malas nak ambik tau pon psl kritikan dr Har tu,
          ke sy lgi laju dr abg nara ni bab2 cam ni?…

          0

          0
        • Liyana says:

          “Brg siapa menyerupai sesuatu kaum, maka ia termasuk golongan mereka.” Nauzubillah.

          0

          0
        • noriesz says:

          org skrg wat baby shower yea… ala2 kourtney kardashian.. bkn lg wat kenduri doa selamat.. mmg nk terbalik kot dunia ni…

          0

          0
        • Fasha Sendhu says:

          Fasha yg sendhu, janganlah buat majlis ala-ala barat ni secara membabi-buta. Sila semaikan budaya Islam dan terap ilmu agama waima baby awak belom lahir lagi. Kalau hati awak lom tebuka nak bertudung, masih selesa berpakaian ketat tunjuk perot yg terjojol, dedahkan lengan dan ketiak, itu kesilapan awak dan suami awak…Jangan biarkan anak awak yg masih suci dlm perot tu terdedah dgn gaya barat keterlaluan mcm mak ayah dia. Semua tau awak mengandung. Nora Danish pon tau awak mengandung. X perlu menunjuk2 saiz perot awak dan sambutlah bakal cahaya mata awak dengan ayat2 Quran dlm majlis2 agama.

          0

          0
        • missa says:

          satu je yang menarik perhatianku… kek tu nampak menarik..comel n lazat betul…. ;)…

          0

          0
        • Sape nak Unlimited internet, Whatsapp dan YouTube
          klik profile saya

          0

          0
      • Rita vs Ayu says:

        Aduh…geli-geleman tgk ketiak dan lengan sebesar batang kelapa. Mengandung sorang ajer tp gemok-segemok2nya mcm mengandung kembar. Nora Danish, ko nasihatkan sikit pompuan ni… Dulu ko mengandung siap kena cerai, xda giler glamour sampai mcm ni

        0

        0
    • kak timah says:

      ZIZAN RAJA LAWAN???????HAHAHA NARA SALAH TYPE XCITED SGT CTER PASAL ORG NGNDONG

      0

      0
    • K.A.A says:

      anak dynas comel… byk btol majlis si fasha ni..

      0

      0
    • Blake Lovely says:

      Baby Shower ni setau aku style Barat
      kan lagi bagus buat persiapan sambut bayi
      dengan buat kenduri kecil,baca bacaan doa selamat
      agar semuanya berjalan lancar…

      0

      0
      • sunshine says:

        setuju
        ermm bukan nak doakan yang bruk2, tapi kalau ibu2 mengandung pun tak digalakkan shopping sakan, bli baju mcm2 tuk anak before bersalin.. in case takut perkara2 yang tak diingini berlaku.. kalau nak bgi hadiah ke ape, bila baby dah selamat dilahirkan , bagi lah hadiah time tu..
        takut pape yg terjadi, kita makin tgk barang2 baby lagi sedih.. ini bukan doakan yang buruk2 tapi elakkan la baby shower smua ni

        0

        0
      • sweet minah jambu merah biru says:

        itu semua kau tk payah ajar lah semua orang pon tau buat itu huh ! cara barat konon ! buat suka suka aje pon tk boleh ke? ikot cara barat pon bukan nye dia sembah jesus ! islam tetap agama dia pahammmmmmmmm !! jangan nk eksen bagos sangat lah eeeeeeeeee benci nye minah jambuuuuuuuuuu orang canginiiiiiii meluat pulak terlebih alim sangat !! fasha cantekkkkkkkkkkkkk skali ..muka dia ada mcm artis bolwood yg main pilm lama sangam tu Vjyantimala dia memang sweet macm fasha lov uuuuuuuuuu fashaaaaaaaaaa

        0

        0
        • minah jambu pink hitam says:

          bukan nak eksyen. tp sebagai teguran,. lagipon kalau tempat tuh terbakar(bukan minta) semua mayat hangus.. cemana kau nak beza mayat si pasha ni islam ke sembah jesus? kau terangterang sokong dosa.. malu lah sikit bagi statement tuuu..

          0

          0
    • Anonymous says:

      Ape ape pon nora danish nampak lebih mesra dgn mak mertua..ngeeheehee…dgan pasha mcm tepaksa jer…

      0

      0
    • Fatimah says:

      First lah sgttt!!! pasni Najib bg ko ferrari n banglo sebijik

      0

      0
    • didie says:

      fasha x boleh pkai baju elok skit ke.. buruk je tgk…

      0

      0
    • AZWAN ALI says:

      AMBOI2X JANTAN YG GMBR NMBE 10 TU NK LAWAN DGN BABY AA KER????MELARAM SAKAN NAMPAK DGN HANDBAG N KAIN LILIT2 KT TENGKUK TU KATANYERRRRRRR

      0

      0
      • kuikui says:

        biar la jantan tu nak lilit2 pon.. die pon tnggu masa nak bersalin jugak tu.. cer tgk perut, xke same ngan fs

        0

        0
    • Olga says:

      DIA PEGANG PERUT TU TAKOT KUALI DALAM BJU TU JATUH XPON TKOT ANK GAJAH DIA TERKELUAR

      0

      0
    • hijau says:

      bini eizlan yusuff tu cantiklah!

      0

      0
    • Olga says:

      DARI START MENGANDUNG SAMPAI NK BERANAK ASYIK CERITA DIA JE LAH . . APE LAH NARA NI XDE ARTIS LAIN KE . . .NANTI LAW LOPA KAWIN N BERANAK SOK MESTI CITER DYE GAK YG NARA KUARKAN

      0

      0
    • razer says:

      cuba la wat kenduri doa selamat ke…kenduri kesyukuran ke…
      tp…..nie….haih…dunia2~

      0

      0
    • katak itam says:

      banyak nye dapat hadiah. untung jadik selebriti ni..dah la kaya..hadiah pulak dapat menimbun2 macam tu..bestnyaaaa!

      0

      0
    • qsera says:

      membazir= membazir itu amalan syaitan.lebih elok buat kenduri doa selamat atau semayang hajat,itu yg terbaik…

      0

      0
  2. miss mong says:

    wahh byknya spt adiah..untung tk kna beli dh pasni

    0

    0
  3. ema says:

    gambar ke 9.. haha.. si lelaki berbaju hitam..

    0

    0
    • mahaguru says:

      hahah…aku pn perasan gak!

      0

      0
      • Glamer Gilerrr says:

        Dah tu…. sape suh pakai baju tak senonoh camtu???Aku tak salahkan lelaki baju hitam tu pun hahaaha… Tgklah ko sepuas2nyer lelaki berbaju hitammmmm hehehehe

        0

        0
  4. kiki says:

    hmmmmm

    0

    0
  5. Shhh says:

    untung jd anak retis ni..semua dpt..blum bersalin pun dapat hadiah.dh bersalin nnti..lagi byk dpt….tapi apa tu baby shower tu..mcm lenggang perut ker…blm bagtahu tak..

    0

    0
    • Glamer Gilerrr says:

      Baby Shower = Bayi pancuran …. hahahaahah

      0

      0
      • bibikjawa says:

        Sebenaunyer melayu punya adat ……melenggang perut….untuk mudzh bersalin danbagi semangat kat ibu yang bakal meneran….hahahhahah
        Tapi mana urbankan…..mcm lenggang2 kankungkan perot…sebabtu buat babik shower…..bukanlah literaly pancuran seperti dalam toilet….tetai curahan….babikyang belum lahir dicurahkan dengan kasih sayang olehibu bapa, nenek, kawan ibh bapa, kawan retis ibu, kawan biznez dedi, kawan lurus jantina, tak lurus jantina, keliru jantina, pakcik, makcik yang kecik2 lagi…..dan pancuran hadiah yang kalau rumah apartment aku boleh penuh sebuah rumah.
        Itulah babe shower….

        0

        0
      • feedingfish says:

        kwang3…….haha..lawak kot

        0

        0
  6. pugut says:

    siapa Zizan Raja Lawan?? ekekek

    0

    0
  7. mewah nyerrr says:

    perghhh best nye tgk byk adiah dpt….syokkk ooo…

    0

    0
  8. Anonymous says:

    bnyaknyeeee hadiah utk baby.. untung laa

    0

    0
  9. aziean idris says:

    yess…1stt…!!

    0

    0
  10. sinister says:

    baby shower…this been held for what ya?
    sorry…i didn’t get it… ke aku ni kuno kot…?
    y x buat majlis kesyukuran… buat baca2 yassin ker…
    nak doakan keselamatan fasha n baby nnti… an?
    lepas ni, benda2 ni mesti jd trend… ala2 trend pre wedding photoshoot juga…

    0

    0
    • jes says:

      2lah kn…dah terlebih mat saleh retis skrg..aku mse pegnen,ble kandungn msk 7mth,buat majlis kesyukuran solt hajat mintk dipermudahkn semuanya…bb shower ni utk ape ntah…x berkt lgsg…

      fasha ni ble nk bersalin…dia umum dia pegnen b4 aku tau aku pegnen..aku pon dh selmt bersalin dh..dia pegnen bpe lme?

      0

      0
      • hahas says:

        kan fasha gugur after dia announce dia preknen…ni preknen sekali lagi…tu yg xbersalin2 tu

        0

        0
      • adila says:

        macamana u tau die tak buat kenduri doa selamat? sebab cerita tu tak publish dkt blog gossip ye?
        banyak pahala FS ni dapat dari korang.
        ND pun doa kan yg baik2 je utk die, pembaca cerita2 gossip ni pulak lelebih macamkan dduk serumah dgn ND atau FS.

        0

        0
    • Anonymous says:

      dh jd trend dh pn skrg…bkn artis pn ramai wt cam ni..ntah pape tah…prlu ke baby shower ni? untuk apa?

      0

      0
      • meneropong kumbang di lautan says:

        eleh pandai la korang.. perluke baby shower ni? perlu ke itu..perlu ke ini.. skrg aku nak tanya ko “perlu ke comment kat blog gosip ni?” huhuhu

        0

        0
        • jenab mat sabu says:

          Setuju! Dorang ni asal intai silap org lain, nampak je. Dahtu xsedar sbnrnya dorang rai birthday dgn cake siap lilin, kahwin siap bersanding tu budaya mana? Islam? Hahah

          0

          0
        • kiram tiram siram says:

          jenab oiii… nik aziz baru2 ni pun da pandai sambut birthday… siap tiup2 lilin bagai… kek yg dibeli oleh karpal katenyerrr… nik aziz tu islam kan? tok guru dgr2nyer…

          0

          0
        • Anonymous says:

          perlu la utk pendapat masing2..

          0

          0
        • jenab mat sabu says:

          really kiram tiram siram? xdgr berita pulak yg nik aziz celebrate birthay dgn lilin bagai. dah tu,soalan saya tu budaya kita ke tiup2 lilin tu? knp xbising mcm org len wat baby shower? haha..

          0

          0
  11. pelangi says:

    cantiknya fasha…semoga selamat melahirkan

    0

    0
  12. Olga says:

    ORANG LAIN PON MENGANDUNG GAK TAPI XDE LAH HYPER AKTIF SGT,TERBERANAK KT SITU PADAN MUKA,DAH LAH PAKAI SENDAT . . ORG YG TENGOK SUSAH NK NAFAS

    0

    0
  13. teah cun says:

    ini lah artis… Lain dgn kehidupan orang biasa mcm aku ni.. Aku dekat2 nak beranak ni punya la takut.. Masa ni la makin dekatkan diri dengan Allah.. Takut dengan kesakitan bersalin yang mcm mcm dugaannya.

    0

    0
    • adila says:

      Konfiden u kata die tak takut, tak dekatkan diri dgn Allah . did she told you that herself?
      Positif tu penting, kita tak tahu ape die rasa n buat dalam 24jam sehari / 7hari seminggu. ape yg keluar dkt blog gossip ni secebis je dari kehidupan artis2 ni.

      Baca cerita2 kt sini utk hiburan sudah lah, sekadar utk tgk2 seronok nya n murah rezeki baby FS belum lahir tp mcm2 hadiah org belikan utk die.

      0

      0
    • Anonymous says:

      ARTIS KAN KEBAL..HEHEH DEME MANE TAKUT DGN DUGAAN ALLAH..KITA LG TAKUT NK DEKAT BERSALIN..SBB BLM TENTU KITA NI SELAMAT MELAHIRKN..TP NTAH LA AKU PUN XPHM LA DEME NII…

      0

      0
    • LALA LI TAMPLOM says:

      ARTIS KAN KEBAL..HEHEH DEME MANE TAKUT DGN DUGAAN ALLAH..KITA LG TAKUT NK DEKAT BERSALIN..SBB BLM TENTU KITA NI SELAMAT MELAHIRKN..TP NTAH LA AKU PUN XPHM LA DEME NII…

      0

      0
  14. org cakner says:

    bby shower???? slma hidp baru dgr… kolot nya aku nih… dah ank 4 pun…
    tapi pd pendpt akk la kan… baik buat doa selamat… supaya mak n bby sihat n slmt…
    x yah bby2 shower bagai…

    0

    0
  15. Anonymous says:

    mmg semua baju si fasha ni jenis takde lengan ke… hehew…

    0

    0
  16. aunty says:

    comel? Macam orang dah beranak 5!!!tak elok sangat bila FS pegang bahagian bawah perut tu…..pakaian tak sesuai, nampak perut macam watermelon…buruk dan serabai nampaknya

    0

    0
  17. koyun says:

    Apa la…serabai…

    0

    0
  18. Anonymous says:

    terlebih mat saleh dari mat saleh sendiri…mak pak n mak pak mertua hg pun layan…western sgt lewtu…..

    0

    0
  19. Anonymous says:

    naper la baby shower ni…kata bunting pelamin..tp beranak lg.kata nak lelaki aku nampak macam bb girl…….sajr la tu

    0

    0
  20. rosez says:

    perghh,nara ni laju je klo gosip..ak tgk kt blog gosip die de 10 gambar..tp nara de 20.ish3..mmg gosip jela nara ni tau..tak baik tau.masuk tv aritu kn ustaz tu de ckp xbaik mengaibkan org..klo blog len xde ltk pic seksi..klo blog nara..perghh die la yg dlu de pic seksi..ish3..bila nk deactive blog ni nara?niaga jelaa..xpayah sebok sebarkn hal org.

    0

    0
  21. Reena says:

    Memang seswai la dipanggil fasha sedat..asyik menyendat jer..tp aku ske lagi nora danish masa ngandung..nampak kemas & cantik jer..

    0

    0
  22. To Fasha says:

    Ramai tak suka fasha…tp lagi ramai yg sayang fasha dari Nora Danish caya la…Nora Danish dulu pun xde peminat dia buat mcm ni…Fasha buukan perampas tp mmg jodoh dia dgn jejai…InsyAllah till Jannah..aku nmpak Fasha lebih low profile bila kahwin degn jejai..bukan macm nora danish….more to show off.

    0

    0
  23. huhu says:

    si AMANDA MISBUN dh berhijab ke pas banak..Alhamdulillah..

    0

    0
  24. Anonymous says:

    Mampus Jejai nak tanggung dosa Fasha,

    0

    0
    • Kak Nera says:

      Dosa sendiri xtetanggung! arak mcm air kosong jer. Doctor ckp jgn minum lagi pun xnak denga. Dalam dah hancur dek arak..! inilah yg menjadi rebutan para artis kite…

      0

      0
  25. KJ says:

    Saya rasa FS low profile sebab dia takut terkena qisas.
    Sebelum ada apa-apa jadi, baik dia berdiam diri sahaja.

    Janganlah nak compare dengan ND. Fikir balik, hati batu awak eh, awak tak sedih ke mengenangkan ND diceraikan sewaktu mengandung, tiada suami disisi dia untuk layan karenah dia, takde baby shower ni semua? ND tak merasa ni semua, jadi jangan lah compare ya. Rezeki masing-masing.

    0

    0
    • Anonymous says:

      betul2 kesian ND. dh la mengandung anak sulung, laki pulak tgh mabuk cinta dgn org lain. sedih la bila kita mengandung tp suami tak bg perhatian.. tak kena kt diri sendiri boleh la ckp sombong jodoh la apa la.. klau kena sendiri silap2 boleh meroyan..

      0

      0
      • adirah says:

        iyala dgn berkat kesabaran ND tengok la baik aje perangai Rykal. Rasanye baby shower ND ari tu pn meriah juga, Pakai pn sopan tak le mcm pompuan puaka ni..

        0

        0
  26. Fish Fairuz says:

    singkat2nye pakaian tetamu2 majlis u Fas…

    0

    0
  27. Fasha Sandha Perampas says:

    .Fasha ni lepas beranak mesti badan jadi macam badak air. Habisla ko Jejai cari betina lain untuk menyundal dengan dia. Karma is a bitch!

    0

    0
  28. anak pAk Din says:

    pehal gambar kocikkkk….nak nampok apo la ha?

    0

    0
  29. Anonymous says:

    skrg dah 25/3/2013…fasha-jejai kahwin 28/4/2012..dl igt x ade lpas kahwin je fasha declare die dah preggy 2mgg..lpas honeymoon..tp skrg dah dkt 1thun..baby xkuar lg dr perut..bkankah mengandung hanya 9blan??skrg dah bp bulan??
    konspirasi fasha buat statement utk baik2 ngn mak mertua…hahahaha

    0

    0
  30. Mimi says:

    Vie Shantie, subhanallah sempurnanya :)

    0

    0
  31. Lina ira says:

    It seems too much of following the westerners dengan baby shower bagai… Unsur islam sudah tiada. Kasihan dgn mereka. Namun saya doakan fasha selamat melahirkan, amin.

    0

    0
  32. Mak Senah says:

    First time dengar majlis Baby Shower. Majlis lenggang perut adalah aku dengar. Itu pun xde org buat lagi agaknya. Aku ni agaknya kuno x? Mudah2 kita sebagai umat Islam tidak terikut2 takut nanti jadi trend pulak.

    0

    0
  33. Kakak Kakak says:

    We Love Fasha Sandha damn much!!! muahhh muahhhh http://www.facebook.com/welovefs?fref=ts

    0

    0
  34. Anonymous says:

    artis2 malaysia semua sibuk nk menunjukkan budaya org kafir..nanti mkin rmai la ikot..

    0

    0
  35. Sha says:

    berlenggang perut cara orang putih…

    0

    0
  36. Rosie says:

    Sangat suka tengok wife Eizlan Yusoff… :)

    0

    0
  37. fasha cantik says:

    Fasha ni macam baby die kembar je. Macam la. baby boy n girl

    0

    0
  38. merliss says:

    vie shantie tu pregnant ker?

    0

    0
  39. senyum.. no word to say says:

    senyum la puas2 fasha sanda.. Nanti atas katil.. Baby nak kuar.. Hmmm tak larat nak senyum dah..jangan menjerit sakit dah..tapi bila tengok muka baby.. Br boleh senyum semula

    0

    0
  40. SUKA BBY says:

    knapa mesti nk ada patung kt atas kek..kn tk baik..patung tngah tdo pulak tu…..

    0

    0
  41. DAMIEN says:

    MEANING Baby showers — girly parties where guests give presents to a mum-to-be — have long been a tradition in the WEST and are growing in popularity here, too.

    sokong kenyataan dr KJ pasal ND

    0

    0
  42. Anonymous says:

    sepatutnya korg mndoakn dia slamt brsalin..ni tk..tah pe2 lh korg nie

    0

    0
  43. GG says:

    mcm Amanda Misbun jek. dah pakai tudung ke?

    0

    0
  44. paukaya says:

    menatang ape baby shower tu??

    0

    0
    • Anonymous says:

      mandi bayi

      0

      0
    • Sweet minah jambu merah biru says:

      menatang ape baby shower? mari minah jambu terangkn n kasitau > baby shower tu dia stokinnnnn buluuu kalau kena kt badan katel < dh paham skarang ha paukaya ?????

      0

      0
  45. keribang tunok says:

    perlu kah majlis mcm ni??mcm menunjuk sgt.org lain pun preggy anak first jugak.x la over mcm ni!!kalau t’jadi pa2..ha..sendiri mau ingat la.kan lebih baik buat majlis doa selamat mintak2 semuanya selamat nanti.ni tak!!apa kejadah buat semua nih!!ikut la sgt2 budaya org puteh tuh!!

    0

    0
  46. rafflesia says:

    baby shower ni majlis camne weyh?untuk ape?cer citer ckit kat aku…aku ni kampung cket..xtau mende2 gini ni…

    0

    0
  47. uhvrgn says:

    bulatnya muka dan perut FS!!!. Pakailah pakaian mengandung yg loose dan sweet, tentu nampak menarik. ini macam nak menunjuk perut yg macam tembikai tu je.

    0

    0
  48. tata_tara says:

    semoga selamat melahirkan

    0

    0
  49. lola says:

    Wey dah berzaman la orang buat Baby Shower ni..dari 2-3 tahun lepas lagi..ramai golongan2 VIP especially di KL suka buat..some of my friends pun ada buat..
    so kira artis malaysia ni ketinggalan sebenarnya bab ni (even tak buat lagi elok kan)

    Vee shanti tu cantik tp takdela “sempurna”…aurat tak tutup betul menurut Syariah jgk..

    0

    0
  50. bladygool says:

    datin punya leher kedut2 .Pakai tudung lagi cantik dah berumur ni ……….

    0

    0
    • Sweet minah jambu merah biru says:

      memandaiiiiiiiiii aje cakap leher datin kedot kedot orang dh berumor mesti la ada kedot kedot kt leherrrrrrrrrrr ..dia lom nk pakai tudong biar laaaaa yg kau susah kn tu apesal ! tiba masa nye nanti dia tau lah nk tutop aurat n pakai tudonggggggggg…..tengok macm si yatt eksen alim tu ada orang paksa dia tutop aurat n pakai tudong ????? ada ???????? dia sendiri yg nk tutop aurat kannnnnnnn ????? ha datin pon macm gitu laaaaaaaaa nanti dia akan menutop aurat tampa di paksa oleh sesiape pon di dlm donia yg fana ni……………….jadi harap bersabar yeeeeeeee ! kalau anda tk sabar jugak tu makna nye anda anak haram jad ok ! itu saje lah ye thank Q..

      0

      0
  51. Anonymous says:

    cantik fasha..muka dia ada iras2 plakon erin malek.

    0

    0
  52. kak non says:

    hurmmmm….
    xabis2 dgn budaya barat si fs ngn jejai ni….naik nyampah plok tgk..abg nara tok sah la nk kempen benor gambo2 si fs ni..xbekenan teman nengoknye…

    0

    0
  53. sakura says:

    dunia2…

    0

    0
  54. Yuri says:

    Huh lau wat lenggang perut ckp kuno la,syirik la..tp skurang2nya ade jugak kenduri bace yasin,doa selamat..dr pd baby shower pe jadahnye ni…hampeh

    0

    0
  55. hahaha says:

    0

    0
  56. lia says:

    macam kembar je sebab ada dua cake. pink and blue..

    0

    0
  57. MISS AA says:

    salam nape abg nara x wat liputan pasal mlm cinta rasul.. yang tu abg nara xnk plak wat ceritanya lg berfaedah tau….bnyk umat islam disitu….

    0

    0
  58. Anonymous says:

    “Baby showers are an alternative to other European celebrations of nativity such as Baptisms.” – sumber wiki..

    0

    0
  59. mrs z says:

    lagi baik kau buat kenduri doa selamat dari buat baby shower ni…macam haram jadah!

    0

    0
  60. anje says:

    Hahahha… nk tergelaklah fasha ni, hr tu buat statement dlm paper yg mgkin ramai yg x tau yg tempoh pregnant adalah selama 40 minggu, tu sbb dia x beranak lagi tu..nk jer aku ckp ms tu yg mcmlah dia org pertama dlm dunia ni pregnant… dia lupa kot psl 9 bln 10 hari… dlm hal ni salah gynae ke slh dia? Hehehhe
    Ni lawak ke-2 lak psl baby shower…hehehhee…fasha oii… x pernah ke dengar org2 tua ckp, selagi x beranak, mcm2 boleh jadi, kita pun bila nk beranak, adalah antara hidup n mati, bw2lah bykkan berdoa spy dipermudahkan segalanya… krg x psl2… bkn nk menakutkan, tp nk ingtkan… ni nk beranak pun duk peluk2 pinggang jntan lain… mmm…HAK kau kan bak kata MAKCIK ROZITA!

    0

    0
  61. Anonymous says:

    Dah dah biar kan jgn nanti ade jer dia reply “jgn jaga tepi kain org
    Hak saya suka hati saya lah”….hahaha….

    But mmg lah btul bagus buat lengang perut tu ade juga baca surah2 doa selamat tu smua dari pada mcm gini… Shower shower segalak…mmg lah now zaman modern…but if ikut kan sgt not healthy… Hilang kemelayuan islam kita…sori no heart feelin… Terkasar bahasa tersingung ke harap maaf kan saya….

    0

    0
  62. Piston Pecah says:

    knp takda bagi hadiah gambar eh? gambaran muka bayi tu nanti?errr….

    0

    0
  63. Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

    pesal abang jejai nih duk pakai topi memanjang, kepala dah botak ker lepas kawen FS

    0

    0
  64. Anonymous says:

    NK MINTAK HADIAH FREEEEE JAK C FS NIIII…….TAKDE DUIT LA TUUUU NK BLI BRG BABIIIIIII……….

    0

    0
  65. Denise Najwa says:

    Baju si Fasha ni, dari awal pregnant sampai la ni, buruk benor. Banyak lagi maternity wear yang cantik2. Nak gak pakai yang tak kena dengan body dia.

    0

    0
  66. cikacikabom says:

    Bek buat kenduri doa selamat dari wat shower baby kebabombom kiter kan orang islam :)

    0

    0
  67. EE says:

    aku rasa dia buat baby shower ni sbb senang nak kumpul hadiah baby dari tetamu. maklum saje, brg2 beby kan mahal skrg ni. ko bayangkan, stroller yg keta tolak baby tu pon mau cecah ratusan hengget. aiyoo..bijakkk!!

    0

    0
  68. huh ... bosaaan says:

    a ahh …. betul tu Jes n kwn2 yg di atas…. baby yg first bunting pelamin yg dia kata tu, dah keguguran.. ni 2nd baby, tu yang tak branak2 lagi u olls.. klu ikutkan date dia dia kawin last year bulan 4, ni dah nak masuk bulan 4 balikkk , takkan pregnant setahun .. pastu nk kuar statement perempuan pregnant smpai 40minggu.. dulu ckap mereka2 ni sume tak tahu istilah bunting pelamin… tak menyokong fasha atau nora.. ni komen in general lerrr

    0

    0
  69. Anonymous says:

    oh sportingnye jejai erk… tapi perlu ke nak nak terlentok n peluk laki lain. tak malu betulah. tolong jaga maruah suami dan keluarga mertua anda tu…

    0

    0
  70. mak c kina says:

    nape komen aku xkuar?

    0

    0
  71. sy org barat tapi islam says:

    apa la korang ni… budaya je barat.. bukan pesongkan akidah pun… cuma kene tgok lah sapa yg datang.. aurat kene jaga..

    0

    0
  72. Anonymous says:

    ND pun wat gak baby shower..yg beza nye jejai x de..

    0

    0
  73. pokcik says:

    baik la buat kenduri selamat,mohon moga di permudahkan nk bersalin nnt..sabor jelah…

    0

    0
  74. kiah says:

    alahai si pasha nie x habis2 buat wayang nak meniru cara org barat… perlu ke buat “baby Shower” yg TAK ADA DLM ISLAM – patut lah MIL makin “sayang” ngan ko… baik ko & suami ko yg sengal tu buat lepas bersalin Majlis Tahnik, Majlis bercukur rambut, Aqiqah @pun buat semua serentak buat kat dataran merdeka ke & paling tidak pun buat kat tasik putrajaya pun boleh…

    0

    0
  75. Anonymous says:

    kain terbelah tuu

    0

    0
  76. Anonymous says:

    tak penat ke mengandung setahun

    0

    0
  77. Anonymous says:

    pasni belakon jadi makcik2 jelah..

    0

    0
  78. Anonymous says:

    lamanya ko mengandung FS, nak glamer punya pasal…menipu pun menipulah yer…mungkin pregnancy test yg ko tunjuk dulu tu, anak yg ko mengandung masa belum nikah dgn jejai kot…takkan ko biar budak tu duduk dlm perut ko setahun, betul la ada kabar angin ko gugurkan kandungan kat Hospital Swasta dulu

    0

    0
  79. putih2Melati says:

    ntah ape2 ntah…
    pe cerita sbnrnyer si FS nie?… mgaibkan,, memusykilkan,,
    dgn komen2 dorang ni nk caye salah x caya salah,, membawa fitnah nih!
    yg penting die selamat bersalin udah….
    DUNIA..DUNIA… perlu ker semua ini!!!… PROPAGANDA.. PROPA.. BERGANDA2…
    hehe..

    0

    0
  80. sy kata says:

    perlu ke pegang perut die je?org lain pun preggy jgk tp xde la nak menunjuk perut sgt

    0

    0
  81. lebaibrahim says:

    aku takut tak dan beranak saja pompuan ni. yg dulu kena cerai, yg ni kena cabot nyawa! huahahahah jejai cari betina lain! huahahahahah

    0

    0
  82. annagurl says:

    ni ikut fesyen barat..zaman dulu fesyen org pregnant x seksi, sebiji mcm kelambu..bila org barat kata napa nak tutup-tutup masa pregnant..napa nak malu dgn perut besar..tu yg baju pregnant skrg dah jadi kecik..sebab org barat kata mengandung tu sexy…tu yg org kita dok ikut…

    0

    0
  83. rosli says:

    Saja nak menunjuk-nunjuk. Konon dialah bini paling bahagia di dunia. Nak sakitkan hati ND. Nak tunjuk juga tak rugi jejai cerai ND,Konon dia pilihan tepat Jejai. Pantun kata ada ubi ada batas, ada hari ….

    0

    0
  84. Mak jemah pemalu says:

    Kesian dgn anak…lum lagi tgk dunia dah terlibat dgn perkara yg mcm ni…

    0

    0
  85. Anonymous says:

    hai lah fasha kan lebih baik kau buat majlis lenggang perut ke atau majlis kenduri doa selamat kau bersalin….nie belum anak terkeluar dah buat majlis cam org putih….sedar lah diri kau tu org kampung makan belacan dgn petai…..wat majlis nak minta hadiah utk anak sebab nak save budget…

    0

    0
  86. ef says:

    rasanya si fasha ni dh pregnant lebih dari 9 bln? bila nk meletop nye? hehe

    0

    0