Written by AbangNara | March 25th, 2013

Meriah sungguh majlis baby shower untuk anak hasil perkahwinan Fasha Sandha dan Jejai ini. Serba biru kesemuanya. Kalau tak silap Abang Nara, warna biru melambangkan bayi lelaki. Warna pink pula baby girl. Kalau salah tolong betulkan ye.
baby shower fasha sandha
Antara yang hadir ke majlis ini ialah ibu mertua Fasha Sandha, Zizan Raja Lawan, Ahmad Idham dan isteri serta rakan-rakan rapat Fasha Sandha. Beruntung sungguh Fasha kerana mempunyai rakan-rakan yang sporting, memahami dan sanggup menganjurkan majlis sebegini.

fasha baru

Semoga segalanya akan berjalan lancar sehingga hari kelahiran putera sulung Fasha Sandha. Lagi 18 keping gambar sekitar baby shower Fasha dan Jejai dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar Instagram Fasha Sandha.

fasha baru
fasha baru
fasha baru
fasha baru
fasha baru
fasha baru
fasha baru
fasha baru
fasha baru
fasha baru
fasha baru
fasha baru
fasha baru
fasha baru
fasha baru
fasha baru
fasha baru

fasha baru

p/s: Hangat betul butik zawara, semua kawan-kawan abang nara dah jadi peminat setia butik zawara, Jom sama-sama tampil bergaya dan sopan dengan koleksi exclusive dari zawara. Kualiti macam jenama antarabangsa tapi harga murahnya!!! KLIK GAMBAR INI

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

151 responses to (20 GAMBAR)Majlis Baby Shower Fasha Sandha Dan Jejai

  1. Anonymous says:

    Dah dah biar kan jgn nanti ade jer dia reply “jgn jaga tepi kain org
    Hak saya suka hati saya lah”….hahaha….

    But mmg lah btul bagus buat lengang perut tu ade juga baca surah2 doa selamat tu smua dari pada mcm gini… Shower shower segalak…mmg lah now zaman modern…but if ikut kan sgt not healthy… Hilang kemelayuan islam kita…sori no heart feelin… Terkasar bahasa tersingung ke harap maaf kan saya….

  2. Piston Pecah says:

    knp takda bagi hadiah gambar eh? gambaran muka bayi tu nanti?errr….

  3. Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

    pesal abang jejai nih duk pakai topi memanjang, kepala dah botak ker lepas kawen FS

  4. Anonymous says:

    NK MINTAK HADIAH FREEEEE JAK C FS NIIII…….TAKDE DUIT LA TUUUU NK BLI BRG BABIIIIIII……….

  5. Denise Najwa says:

    Baju si Fasha ni, dari awal pregnant sampai la ni, buruk benor. Banyak lagi maternity wear yang cantik2. Nak gak pakai yang tak kena dengan body dia.

  6. cikacikabom says:

    Bek buat kenduri doa selamat dari wat shower baby kebabombom kiter kan orang islam :)

  7. EE says:

    aku rasa dia buat baby shower ni sbb senang nak kumpul hadiah baby dari tetamu. maklum saje, brg2 beby kan mahal skrg ni. ko bayangkan, stroller yg keta tolak baby tu pon mau cecah ratusan hengget. aiyoo..bijakkk!!

  8. huh ... bosaaan says:

    a ahh …. betul tu Jes n kwn2 yg di atas…. baby yg first bunting pelamin yg dia kata tu, dah keguguran.. ni 2nd baby, tu yang tak branak2 lagi u olls.. klu ikutkan date dia dia kawin last year bulan 4, ni dah nak masuk bulan 4 balikkk , takkan pregnant setahun .. pastu nk kuar statement perempuan pregnant smpai 40minggu.. dulu ckap mereka2 ni sume tak tahu istilah bunting pelamin… tak menyokong fasha atau nora.. ni komen in general lerrr

  9. Anonymous says:

    oh sportingnye jejai erk… tapi perlu ke nak nak terlentok n peluk laki lain. tak malu betulah. tolong jaga maruah suami dan keluarga mertua anda tu…

  10. mak c kina says:

    nape komen aku xkuar?

  11. sy org barat tapi islam says:

    apa la korang ni… budaya je barat.. bukan pesongkan akidah pun… cuma kene tgok lah sapa yg datang.. aurat kene jaga..

  12. Anonymous says:

    ND pun wat gak baby shower..yg beza nye jejai x de..

  13. pokcik says:

    baik la buat kenduri selamat,mohon moga di permudahkan nk bersalin nnt..sabor jelah…

  14. kiah says:

    alahai si pasha nie x habis2 buat wayang nak meniru cara org barat… perlu ke buat “baby Shower” yg TAK ADA DLM ISLAM – patut lah MIL makin “sayang” ngan ko… baik ko & suami ko yg sengal tu buat lepas bersalin Majlis Tahnik, Majlis bercukur rambut, Aqiqah @pun buat semua serentak buat kat dataran merdeka ke & paling tidak pun buat kat tasik putrajaya pun boleh…

  15. Anonymous says:

    kain terbelah tuu

  16. Anonymous says:

    tak penat ke mengandung setahun

  17. Anonymous says:

    pasni belakon jadi makcik2 jelah..

  18. Anonymous says:

    lamanya ko mengandung FS, nak glamer punya pasal…menipu pun menipulah yer…mungkin pregnancy test yg ko tunjuk dulu tu, anak yg ko mengandung masa belum nikah dgn jejai kot…takkan ko biar budak tu duduk dlm perut ko setahun, betul la ada kabar angin ko gugurkan kandungan kat Hospital Swasta dulu

  19. putih2Melati says:

    ntah ape2 ntah…
    pe cerita sbnrnyer si FS nie?… mgaibkan,, memusykilkan,,
    dgn komen2 dorang ni nk caye salah x caya salah,, membawa fitnah nih!
    yg penting die selamat bersalin udah….
    DUNIA..DUNIA… perlu ker semua ini!!!… PROPAGANDA.. PROPA.. BERGANDA2…
    hehe..

  20. sy kata says:

    perlu ke pegang perut die je?org lain pun preggy jgk tp xde la nak menunjuk perut sgt

  21. lebaibrahim says:

    aku takut tak dan beranak saja pompuan ni. yg dulu kena cerai, yg ni kena cabot nyawa! huahahahah jejai cari betina lain! huahahahahah

  22. annagurl says:

    ni ikut fesyen barat..zaman dulu fesyen org pregnant x seksi, sebiji mcm kelambu..bila org barat kata napa nak tutup-tutup masa pregnant..napa nak malu dgn perut besar..tu yg baju pregnant skrg dah jadi kecik..sebab org barat kata mengandung tu sexy…tu yg org kita dok ikut…

  23. rosli says:

    Saja nak menunjuk-nunjuk. Konon dialah bini paling bahagia di dunia. Nak sakitkan hati ND. Nak tunjuk juga tak rugi jejai cerai ND,Konon dia pilihan tepat Jejai. Pantun kata ada ubi ada batas, ada hari ….

  24. Mak jemah pemalu says:

    Kesian dgn anak…lum lagi tgk dunia dah terlibat dgn perkara yg mcm ni…

  25. Anonymous says:

    hai lah fasha kan lebih baik kau buat majlis lenggang perut ke atau majlis kenduri doa selamat kau bersalin….nie belum anak terkeluar dah buat majlis cam org putih….sedar lah diri kau tu org kampung makan belacan dgn petai…..wat majlis nak minta hadiah utk anak sebab nak save budget…

  26. ef says:

    rasanya si fasha ni dh pregnant lebih dari 9 bln? bila nk meletop nye? hehe