Written by AbangNara | August 21st, 2014

Untungnya mereka yang menghadiri majlis pelancaran saluran Astro BollyOne HD di Hotel J.W. Marriot, Kuala Lumpur malam semalam. Mana tidaknya, dapat bertentang mata dengan bintang Bollywood terkemuka, Kajol yang telah mencuri hati jutaan rakyat Malaysia menerusi filem seperti Kuch-Kuch Hota Hai dan Dilwale Dulhania Le Jayenge. Pasti kesemua yang hadir pulang dengan hati riang ria kerana dapat melihat Anjali secara ‘live’.

kajol di malaysia

Awal Ashaari dan Lisa Surihani adalah antara manusia yang paling bertuah kerana dapat ber’selfie’ dengan Kajol. Bukan senang nak dapat peluang sebegini lebih-lebih bagi mereka yang membesar dengan menonton filem lakonan Kajol. Peluang sekali seumur hidup kot. Menariknya Kajol berkata kepada Lisa Surihani ‘Kalau dikurniakan lagi anak perempuan, saya mahu namakan dia Lisa macam nama kamu‘. Ini bermakna Kajol mengakui kecantikan wanita Malaysia. Yeah ~~~

kajol di malaysia

Diharap dengan kewujudan Astro BollyOne HD di saluran 251, lebih ramai bintang Bollywood akan hadir ke Malaysia untuk mempromosi filem terbaru mereka. Kalau Shah Rukh Khan, Aamir Khan dan Salman Khan datang pasti akan histeria para peminat mereka. Semoga ada perancangan sebegini daripada pihak Astro kelak. Lagi beberapa gambar Kajol dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar MalaysianDigest.

kajol di malaysia
kajol di malaysia
kajol di malaysia
kajol di malaysia

kajol di malaysia

kajol di malaysia

kajol di malaysia

kajol di malaysia
kajol di malaysia

kajol di malaysia
kajol di malaysia
kajol di malaysia
kajol di malaysia
kajol di malaysia

kajol di malaysia
kajol di malaysia

kajol di malaysia

kajol di malaysia

52 responses to (20 GAMBAR)Kajol Meriahkan Majlis Pelancaran Saluran Astro BollyOne HD

  1. lalalila says:

    catik kajol..comel lisa…

    0

    0
    • MIRA EDORA says:

      BOOOO NARA HARI TU DAHLAH CAKAP
      KAJOL X CANTIK MANA,CANTIK 1000 X GANDA DARI BINI KO TU NARA
      WAJAH EKSOTIK MACAM KAJOL NI SUSAH KOT NAK DAPAT

      0

      0
      • Ajay Devgan says:

        sape yg cakap bini aku tu hodoh memang nak kena belasah dengan aku !
        bini aku ni cantik giler, manis, eksotik lagi… kau boleh cakap hodoh ?!!!

        0

        0
        • Yahudi says:

          Kajol wajah mcm org penang , org penang semua cantek , Norjuma , Jojie Aminuddin , Fathia Latiff , Faezah Elai , Anzalna , Mawar Paridah , termasuk lah Kristin Stewart , Irina Shayk dan Megan Fox ! i love penang ! god bless the haters !!

          0

          0
      • leighton meester says:

        Lisa Surihani nampak hodoh dan gemuk duduk sebelah Kajol. Kuat betul aura Kajol. Baru aku sedar…si Lisa tu tak adalah cantik mana…biasa2 jer, org jer duk puji Lisa lebih2.

        0

        0
    • habis. duit mengalir ke luar negara lg. Kojol negara.

      0

      0
  2. aku janda 89 says:

    NARA…..cantik kan kajol???

    0

    0
    • ilya says:

      elok ka lisa tu

      0

      0
    • gayahhebat di . . . says:

      giler sapa kata kajol tak cantik. tak sangka mereka ni dah senior pun masih jelita. sory NARA…baby engkau yg tak berdosa tu pun 1juta kali cantik lagi kajol.

      0

      0
      • YEKE says:

        Tah nara hari tu kata kajol hitam. ko tak nampak tu putih melepak sampai kalah yang baju purple gelang penuh kat tangan tu. nampak? nampak? nampak?

        0

        0
      • YEKE says:

        kajol bukan takat cantik tapi putih gak k. ingat ari tu nara cakap kajol hitam manis. dia manis tapi tak hitam la. ko tengok putih dia, kalah yang baju purple gelang penuh kat tangan sebelah dia tu, nampak? nampak? ke ko kena tambah power spek ko ni nara!

        0

        0
  3. ilya says:

    masalah lisa ni elok ka..dok sebelah kajol tengelam kot,muka melayu

    0

    0
  4. ilya says:

    hmmmm xbly belah lisa dok sebelah kajol tengelam kot

    0

    0
    • shh says:

      yeke? aku tgk cantik je lisa tu. kajol pun cantik gak tapi xde la sampai tenggelam si lisa tu. Xpyh la puji melambung sgt. Manusia yg tuhan cipta semua cantik termasuk kau.

      0

      0
      • Anonymous says:

        Kajol nk namakan anak dia lisa bukan sbb lisa cantik..saja ja nak amik hati..padahal lisa tu kalo hitam xcantik pon..harap putih ja..sekian

        0

        0
  5. Mrs Wanja says:

    Mesti abg nara terpana kn dgn kecantikan kajol yg sebelum ni abg nara cakap kajol xberapa cantik.. huhu..

    cantik sgt kot kajol tu.. lisa pun tenggelam but lisa ttp dpt title comel tu ;-)

    0

    0
  6. Longkai says:

    tak berenti aku pandang si Kajol ni……..

    0

    0
  7. Mummy Dina says:

    cantiknye kajol..Lisa pun cantik jugak..dah macam artis bollywood dah nampak..hihi

    0

    0
  8. sha says:

    Kajol,…sari dia moden giler…

    3X7= pakai kakulator…

    0

    0
  9. man jawa says:

    bawak la artist mana pun, takde effect pada kebanyakan Msian..hanya sesetengah Msian saja yg suka sgt dgn artist..Lagi satu, disebabkan ASTRO MENGGUNA PAKAI KHIDMAT SYARIKAT YAHUDI (AMDOC) UNTUK BILL ASTRO, maka ramai juga Msian yg telah dan akan memberhentikan langganan Astro..Kenapa Msian nak sokong Yahudi?? SAY NO TO ISRAEL ZIONIST..so, BOIKOT ASTRO!

    0

    0
    • mekD says:

      saya suka artis luar negara tak kisah dari indon, myanmar atau australia. saya gemar menonton astro. malah saya tolong bayarkan bil astro untuk jiran2. ada aku kesah??

      0

      0
    • gendut says:

      Boikot mcd sbb dia ada donate ke jewish united fund. Tp kalo nak boycott semua product yahudi, mampu nak boikot fb & google? Oh ya whasapp juga!

      0

      0
      • bolabolabola says:

        boikot apa yg termampu..apa yg kau boleh elak, kau elak..kalau ada alternative, boleh je boikot..contohnya FB ada alternative lain selain FB..ada tagged, ada VF, dan yg latest digembar gembur utk Muslim (tak lah baru sgt pun, dah bertahun benda tu cuma kita yg tak tahu) adalah Ummaland..semua muslim dlm tu..Whatsapp apa susah sgt nak ganti? ada mcm2 applikasi lain sebagai alternatif kepada whatsapp seperti viber la apa la..jgn pandai cari alasan semata..lain kali, fikir dulu sebelum berkata2..

        mekD kat atas tu dia mmg kafir pun, so, tak payah layan laa..ko nak buat apa pun suka hati ko la..

        0

        0
      • bolabolabola says:

        google mmg takleh nak boikot, kalau boikot, kita bodoh..tp gunalah akal tu utk gunakan media ini sebagai senjata membunuh mereka semula..susah sgt ke nak fikir?

        0

        0
  10. kojol says:

    sekarang kajol dah 40an..masa 20an dulu lagi cantikk..

    0

    0
  11. klon kajol says:

    kajol ada iras muka aku la… x sangka aku..

    0

    0
  12. biarlah rahsia says:

    bila sekali imbas bile lisa duduk sebelah Kajol dh mcm nmpk Kajol ngn Kareena Kapoor lakk…hihihihi

    0

    0
  13. Aci ma says:

    Aci aci bukak pintu…

    0

    0
  14. ann says:

    Inilah artis bollywood yg plg aku suka..sgt2 cantik di mata aku dan takdelah byk gosip mcm artis lain..rasanya kalu tak silap aku kajol ni umo tak sampai lg 40 sebab seingat aku..dia hanya tua 2 atau 3 taun je dr aku.bila tgok dia..teringat nostalgia demam kuch2 kt u akhir 90 an..hope kajol terus sukses..

    0

    0
  15. Bellalicious says:

    I LOVE YOU KAJOL!!!

    0

    0
  16. Yahoo! says:

    Maaflah Lisa.. sebutir pasir pun lakonan kau takkan setaraf Kajol. Undeniable Lisa mmg ada rupa yang cantik tapi lakonan tu tolonglah improve sikit. Belajar sikit dari lakonan Kajol time nangis dan marah..ko tu cemik 24 jam tapi air mata tak keluar juga…pandangan peminat ni mesti take into account jangan rasa diri dah dalam save zon ya..

    0

    0
  17. Google says:

    Lisa ni kadang-kadang aku tengok comei,kadang kadang idok lerr comei mana biasa2 je.Untung ada darah pak dia je kalau tak muka melayu makan belacan gak.
    Atleast jgn la hipokrit kat media sosial bukan main ramah jumpa kat lua hmmph hampeh senyum sikit pun takmo.

    0

    0
  18. Shasha says:

    Lisa tak lawa nyeerrrr….Bf iols ada selalu ckp lisa bukan kategori lawa pada dia..Org lelaki tu beb yg ckp bukan me.. Biasa2 je dia kata hahaha iols nk komen pon cam krik3 sbb dia rasa Lisa tu camtu..

    Kajol cunnn giler okayy.. Mata bundar warna hijau waweeee eksotik..Lisa cam bibik endon dah iols tengok wakakakaka

    0

    0
  19. Anonymous says:

    Apa apa pun sari Micheal Jackson Kajol tak lawa. Tapi Kajol lawa gilerrr

    0

    0
  20. anonymous says:

    alaaaaa….ko jeles eh Shasha sbb ko mmg dr kecik tak pernah comel dan ayu macam lisa tu kan…sebab tu ler ko dengki mendakwa bf ko ckp lisa bkn kategori lawa…ahahah

    0

    0
  21. yaya says:

    Wah wah, Lawanya Kajollll… she is like a fine wine, lagi tua lagi lawa! Lagi pon cara pembawakan diri sangat elegant and graceful, unlike RCW yang tua tapi berlagak diri macam 20-an.

    0

    0
  22. Anonymous says:

    lisa mmg kategori artis comel di Malaysia…. tp mmg LISA tenggelam betul bersebelahan dgn KAJOL… KAJOL mmg cantik…wow!!

    0

    0
  23. Manjot says:

    dah part event lain maok Lisa Surihani ngesep2..dah part nak betemu ngn artis antarabangsa camtok..cikai ajak pesen kakya rambut d belah tengah sebarang camya..nak ne cita artis malaysia tok…kajol kan main kacak makeup..sik mustahil dak india nun nganok Lisa tok lam news daknya kelak..just my 2 cent..sikda kerja aku komen ler..

    0

    0
  24. rainbow says:

    kalau tgk hindustan, kajol ni antara yg gelap..tp dok sebelah lisa yg putih dikalangan artis malaysia, xde la nampak gelap pn kajol..

    0

    0
  25. sukaakula says:

    dah lampu tu dok terang kasik kajol tu takmo nampak gelap ler…adoyai…tu sume permainan lighting jela wei…
    cuba la support sikit retis msia ni..dok julang org luaq tu pasai pa??

    0

    0
  26. anon says:

    Kajol cantek???? Masing2 punya pendapatlah. Tapi kalau peminat fanatik, yg tak lawa pun nampak lawa. Beauty is in the eye of the beholder…..perception of beauty ni subjective. Mcm dr segi warna lah, ade yg suka biru, ade yg suka merah….. Sebagai org yg mmg tak minat crite2 tamil or hindi, aku rase kajol ni sederhana je lah. Lawa tak, hudoh pun tidak. So bagi sape2 yg kata tak lawa tu, kita takyah nak kondem dia. Masing2 ade pendapat/pandangan.
    Bagi yg kata mata kajol hijau tu, FYl dia pakai contact lens lah. Even Aishawarya pun sama jgk tapi org ingt mata dia kaler hijau… Checklah before & after terkenal, masa budak2 dulu…

    0

    0
  27. badang says:

    bila nak megandung..x reti main ke…ke mandul

    0

    0
  28. lalala says:

    ada lisa ke? hahha tgok berkali2 baru nampak..sorry…tak perasan……

    0

    0
  29. Beautifulmind says:

    Actually, Kajol agak gelap as she’s a Bengali.. Along with Rani and Bipasha.. bt, according to Indian industry.. there was a rumour.. whn Kajol nk bt come back, die ada bt surgical for making her skin become fairer.. like wht Aishwarya Rai did la.. Evn their wartawan pun tya soaln tu kt die.. bt as usual artis mana2 pn sama x nk mengaku.. She claimed tht she was born with fair skin..:) Anyway, cant deny she is still a beauty..;)

    0

    0
    • Yahoo! says:

      Zaman ni nak putih xpayah surgical dah. Makan aja lah Aurawhite etc.. dia matikan enzim kulit gelap tu. Jdlah putih.

      0

      0
    • mira says:

      not make sense…india is a variety nation. u can see the darkest and the fairest people in all over the nation. Aiswarya is natural beauty who born fair and super beautiful. Kajol is tan skin and they all proud of their colours. Unlike our malaysian who thinks black people is UGLY…. sickk

      0

      0
  30. yezza says:

    aku perhati apsal ramai mcm tak suke lisa kat sini eh? ni mesti pompuan pompuan perasan nak muka cam lisa cantik manis je tp tak dapat kan. Ngaku jela wei. Hurghh

    0

    0
    • Unknown says:

      Geli siak komen kau… Xde hadap nya nk mke mcm lisa yg konon2 comel la sgt tu. ALLAH dh ciptakan mke chinese look kt ak ni pn dh syukur sgt2. Kbykan yg x ske lisa ni mungkin sbb lakonan bkn sbb wajah. Alahaaaiii pemikiran kau.
      Mslh org melayu zmn moden skng ni, asl xske / xminat kt seseorng tu mst dikata nya kita jeles kt org tu…

      0

      0
  31. ln says:

    gila cantik kajol…walaupun rambut hitam tetap cantik teratur dan glossy…ini baru bintang

    lisa punya baju gila besar….selekeh…..baju pinjam ke?

    0

    0
  32. NALIYA says:

    tgk kajol….ermm bukan nak puji melambong lah.. tapi dia pkai simple jer… jz two tone colour. xda perhiasan pe pn. da pun yg cute kat telinga tue jer. tapi tetap cantik jelita…. si lisa yg da ckup sarat dgn wrna n anting2 dia yg panjang tue pn x mnyerlah lgsung. thats mean kajol have natural beauty. terserlah kehebatan dia sebagai seorang artis peringkat antrabangsa.

    0

    0