Written by Bella | September 23rd, 2019

Dengan tema ‘Melangkaui Sempadan’ Anugerah Bintang Popular Berita Harian ke 32 (ABPBH 32) telah berlangsung dengan cukup meriah semalam. Menepati ramalan, anugerah Bintang Paling Popular dimenangi oleh pelakon cantik manis Mira Filzah dengan undian tertinggi sebanyak 6,320,430.

mira filzah anugerah bintang paling popular

Majlis tersebut bukan sahaja tempat dimana selebriti meraikan kemenangan masing-masing tetapi pada masa yang sama menggayakan persalinanan yang bergaya dan cantik rekaan pereka fesyen terkenal.

Siapa yang kelihatan cantik dan kacak? Jom kita layan beberapa fesyen artis di malam ABPBH 32 dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Kredit Foto : Instagram TV3 Malaysia, TV9 Malaysia & ABPBH 32

25 responses to (20 FOTO) Sekitar Fesyen Selebriti Di ABPBH 32

  1. mak milah says:

    tema kli ni ape ye. sume out aku tgk. mira cm biase asal labuh ttup aurat. lantak pesen ke laut pn. si hael baldu halamak xblh blah. si bomba pn ade. n ramai da gemok berisi. si azah cntik je. tp dres mcm tu ala murah je tgk.

  2. Anonymous says:

    zara zya and amy mastura’s yg paling onnzz

  3. cik halia says:

    fesyen artis.malaysia..nothing new and nothing impressive

  4. Anonymous says:

    aku pelik tgk pesyen si ara johari …mlm smlm tgk tertoleh gk di ni pakai suar pendek ke ape ..sbb nampak cm suar pendek…helloo agk agklaa laa klu nk boyish pun weh…ko tu perempuan kot pakai laa molek molek sket…klu nk pakai suite pun ko pakai laa ngn slack panjang ke…tak hensem pun ko bai…

  5. Anonymous says:

    Tak tengok tak boleh nak komen …trash ….

  6. Akak Kantin says:

    Paling kelakar baju Stacy Anam..Baju bulu Jembot dah lama tak shave….

  7. Anonymous says:

    Fesyen semua macam badut… Sufian Suhaimi…. Lagu di matamu hanya best dengar recording… Tapi saat live…. Azab nya dengar ko menyanyi

    • Akak Kantin says:

      Itulah…dia baru mula menyanyi pun terus bunyi sumbang…Cannot brain peminat dia agungkan si sufian ni..Bila azmer cakap dia suara kepit..sufian dan kipas susah mati dia siap tak puas hati..Sampai mohon azmer buat permohonan maaf…Stop lah dok panggil dia Baby Pian…seriusss wehhh geli siot dengan mamat yang suka cium jari lepas berak ni…Dia punya tweet dulu tu sampai sekarang buat akak geli…

  8. nana says:

    tahniah mira.. cuma kurang boleh terima keputusan utk pengacara paling popular.. so realitinya, org undi calon berdasarkan minat :)

    • eyra says:

      yessss! sy pon tercengang n dok ingat, tang mana nana jd pengacara????

      • Akak Kantin says:

        LoL…akak pun puas dok fikir n tekebil2 apalah rancangan yang nana ni hos kan sampai boleh menang…Kot2 ada channel khas ke untuk nana ni sampai akak tak pernah tengok kat Tv…Hebat nauuu pengikut susah mati ni undi ek..Asal ada nama yang dia minat..main belasah je undi..Dah tak kira ketegeri apa…

        • akak cleaner says:

          aku mampus2 ingat si aliff satar atau sherry alhadad yg menang……..tu yg heran nya rancangan apa yg dihostkan dek si nana…..

        • Bukan nana says:

          Fans nana n khai la tu yg undi..haha..ada la nana jd host gema gegar vaganza & kdg2 ganti lofa kat meletop..undian kan, nak wat mcmana..huhu

  9. korok says:

    sweet qistina tu dh kenapa…tulang terkuar tulang dgn nasi lemak 30 sen pun ada hati nak tayang…pesen sumer ke laut…yg sorg tu sapa tudung hitam masuk dlm baju…baju ikut body…sumpah x kenal…

  10. Anonymous says:

    Mira filzah dah ala neelofa je ikutan fesyen beliau? Sikit hari lagi sure berturban bertopi berbaldi berbelit semua ade lah.

    • Ani says:

      mira dan lofa , antara artis yg bwk anak2 muda ke arah mana?,..berhijab tp tidak mengikut syarak ISLAM..ISLAM kat mana klu dh kuku mira tu pn berwarna?..ISLAM apa klu pakaian lofa pn terkeluar dr landasan…MAAF , sy hanya risau akan nasib anak2 muda

  11. anonymous says:

    the girls….amelia handerson,amy mastura ada class and also hanee class,yg lain tu uuuuuwwwekkkkkks.the gentlemen ofcoz zulrifin class izue dah macam jebong lol

  12. anonymous says:

    seperti ada penampakan jin tetek beego

  13. labu labu says:

    mimi lana ke yg pkai sluo cawat tggi tu. tolong la.. ko oter blh tak. bju dah ok. tang seluaq hampeh. korang try x bju dpn cermin b4 brp hari mule progrm?? ke cermin ejek korng. huhu

Tinggalkan Komen Anda Di Sini