Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

‘2 Minggu Tak Keluar Langsung..’ – Janna Nick Harap Kes Harian Menurun

Setelah hampir 2 minggu menjalani Perintah Kawalan Pergerakan (PKP 3.0), pihak kerajaan memutuskan untuk menyambung lagi 2 minggu pelaksanaan PKP secara penuh di seluruh kawasan sehingga 28 Jun.

Advertisement

Melalui berita tersebut, pelakon popular Janna Nick mendedahkan dirinya kekal berada di rumah sepanjang 2 minggu itu bagi membantu negara membendung penularan COVID-19 kecuali atas urusan kerja bagi mematuhi arahan yang telah ditetapkan.

Setelah hampir 2 minggu tak keluar langsung. Kalau nak beli apa-apa pun order online. Betul-betul lockdown dengan harapan case akan turun.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Janna Nick (@jannanick)

Walau bagaimanapun, pelakon tersebut turut mengungkap rasa kecewa apabila melihat kes harian COVID-19 kekal tinggi hingga membuatkan tarikh PKP disambung lagi selama 2 minggu.

Tapi bila semalam dapat tahu PKP sambung lagi 2 minggu.. memang kena keluar jugak ambik angin.

janna nick kahwin lariSumber : Instagram Janna Nick  

 

Sedia maklum, kerajaan telah melaksanakan total lockdown pada 1 Jun yang lalu selepas melihat kes harian positif COVID-19 yang mencatat lebih dari 5000 kes sehari.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

2 Comments

  1. janna jiwa ke tu?

    June 14, 2021 at 1:54 pm

    jgn lyn sangat org sakit jiwa ckp ngada2 je kan

  2. Anonymous

    June 14, 2021 at 12:59 pm

    ye ke x kua…. yg ritu bdey die kua je

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top