Written by AbangNara | April 15th, 2013

Masih ramai yang tidak puas menatap wajah comel anak sulung hasil perkongsian hidup Fasha Sandha dan Rizal Ashram. Di bawah Abang Nara kongsikan gambar yang telah di”upload” oleh Jejai sendiri di Instagramnya.

gambar anak fasha sandha

Sekali pandang, memang mirip muka Fasha Sandha. Dengan hidung mancungnya itu, pasti anak mereka berdua akan kacak bergaya apabila meningkat dewasa kelak. Turut sama hadir ketika kelahiran ialah ibu dan bapa Jejai.

gambar anak fasha sandha

Tidak sabar rasanya untuk mengetahui nama si comel ini. Semoga putera sulung Fasha dan Jejai akan membesar dengan penuh sihat dan dilimpahi kasih sayang. Sama-samalah kita doakan. Amin ~~

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

107 responses to (2 LAGI GAMBAR)Anak Lelaki Fasha Sandha & Rizal Ashram

  1. kak ton jugak comey says:

    haritu lopa lopa lopa,harini fasha semalam fasha tulat fasha..tungging fasha..bang nara oi…cuba lah refresh sikit story….kematu dh baca cerita dia :)

  2. Roundtable says:

    Lepas ni fs mesti berusaha nk popularkan balik nama dia yang dh mula nak suam.Harap jgn jadi mcm noniswara dh ler..hukum karma tak mengenal sesiapa…banyakkan le berdoa .SATU LAGIAbang Nara tolong lah buat saringan kepada post-post yang dikirim .Tak mau nanti blog ni jadi blog politifullnara.

    • saya lalala... says:

      dalam islam tak ada hukum karma.. yg ada qada & qadar… Allah maha pengasih… tak bererti org yg punya masa lampau yg tak baik takde mase depan yg baik.. mgkn lebih baek dr mereka yg takde mase lampau…

  3. Jemah Jematon Jr says:

    aku ok jer..selagi Olga x jadi ibu susuan kepada Putera Rayfal bagai ni..

  4. adik abang says:

    nara siasat sikit saper betina yg bercinta dgn suami noniwara tu, lembat lah nara ni, kalau bab lofa cepat2 je.

  5. aku says:

    utk fasha & jejai…
    congrats. baby sgt comel & nama pon sgt cantik.

    REMINDER: to all blogger …. kalau setakat nak mengutuk..pastu gaduh2 baik korang bukak jer blog sendiri..kat sini utk abg nara kongsi berita2 artis….kalau tak suka takyah tgk. kalau nak komen, pls bg komen yang berguna ek..yg boleh tunjuk awak tu ‘berakal’ skit. kurang adab dan sunggih kurang sopan. kalau cakap tu asyik nak keluar perkataan kotor jer.

  6. sakit hati... says:

    Sedap mulut jer kan ko ORGa! mengata anak orang! Nie la contoh manusia yang tak reti bersyukur dengan nikmat tuhan! kalau benci sekali pun kat mak dia. jangan la sampai anak pun jadi mangsa!

  7. babai cute says:

    fasha tetap lawa walaupun baru pas bersalin. cantik.

  8. mak enon says:

    tak suka tengok dressing fasha sandar msa ngandong cam pompuan gatal, nampak ketiak then lepas tu sikit2 nak tekan poyot masa gambar cam la kita tak tau dia ngandong, ade satu gmbar dia tak tekan perut dia barulah nmpak manisnya, kesian ND semoga anda tabah dgn dugaan , d tinggal suami semasa ngandong, satu pesanan buat ND jgn terhegeh2 sangat ngan keluarga baru jejai tuh, anda masih hot lagi……..
    fokus kat karier. cari duit banyak2, kalau ade jodoh yg lebih baik dari si jejai tuh …..sambar…………….

  9. ain azhar says:

    hairan pun ada juga dgn org yg komen ni kan,
    macam takde otak je komen .
    merapu2 komen,
    siapa pun dan apa pun salah seseorg tu , doakan kebaikan untuk mereka.
    bukan maki , kutuk .
    kutuk dan nasihat mempunyai maksud yg sangat berbeza .
    anyway , congrats to FS n Jejai dgn kehadiran Putera Rayfal Ramli =)