(2 GAMBAR)Perubahan Wajah Rozita Che Wan, Ehem, Apa Rahsia?

(2 GAMBAR)Perubahan Wajah Rozita Che Wan, Ehem, Apa Rahsia?

Kadang-kadang kalau kita pergi ke kedai buku macam-macam gambar boleh dijumpai. Di satu rak di sebuah kedai buku di ibukota misalnya, kami pernah terjumpa buku gambar-gambar New Kids On The Block zaman tahun 1989 yang sudah kuning dimakan usia. Kelakar kerana Penulis blog Jejari Runcing memberitahu dia telah pergi ke sebuah kedai buku baru-baru ini dan terjumpa majalah lama yang menampilkan wanita ini:

Advertisement

Rasanya anda kenal siapa dia bukan. Kalau anda tak berapa jelas, ini lagi sebuah gambar yang telah disnap oleh Jejari Runcing:

Kami sebenarnya ingin tahu juga bagaimana wajah Rozita Che Wan boleh bertukar menjadi seperti ini pula:

Kami berfikiran positif, mungkin ini kesan Safi Rania Gold. Gambar-gambar ini dipapar semula di entri ini dengan mendapat kebenaran Jejari Runcing, lawati blog beliau di sini.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

140 Comments

  1. nak ckp gak

    January 6, 2012 at 6:29 pm

    masa aku remaja dulu, adala dlm dekat dua puluh tahun lpas (wah tuanye aku!) klu tak silap, dan klu tak silap aku ada nampak si rozita ni dlm majalah jd model baju pengantin ke butik gitulah.. yela dah lama so tak ingat sgt.. dia tak pakai tudungla sbb mmng dia ni tak pakai tudung pun kan, kata pramugari… dan aku ingat bila aku nampak dia terus terpikir, “Cantiknya!” mmng cantik sgt2lah… mcm komentar2 yg lain katala, dulu pun cantik malah aku rasa lagi cantik dan lagi hot dari skarang sbb dulu dia masih muda… cuba bayang cik ita yg kurus cantik maxcam skarang tapi versi muda… ha camtula… ala korang ni saja je cari gambar lama2 yg tak berapa cantik (wlapun ttp cantik dr gambar org kbykan yg paling cantik!). cik ita ni model majalah dah lama sgt… sama lama (atau baru sikit) dgn wilma tu.. so cuba la cari2 gambar2 lain lagi pasti korang akan jumpa yg cantik mcm aku ckp ni…

  2. pelita

    January 6, 2012 at 5:00 pm

    cantex skarg dru dlu! pndai mekap..

  3. che ta che wan

    January 6, 2012 at 2:45 pm

    mekap artis dulu-dulu x pandai nak buat shading…. lipstick pun berkilat terlebih itu yang jadi lain macam…. sekarang dah ada duit banyak dah mampu pakai branded skin care itu yang kulit lebih mulus……

    • sue ella

      January 6, 2012 at 4:03 pm

      agreed.. mekap dolu2 dia nampak makcik2….

      penah tengok dia dari sblm jadi artis lagi… mmg cantik.. in fact semua adik beradik dia mmg cantik…. and u all patut tengok her mom…awet muda…. cun….

  4. makcikcantek

    January 6, 2012 at 2:32 pm

    mekap la…adoiii kan ikot peredaran waktu….

  5. peace

    January 6, 2012 at 2:03 pm

    rzw 100x lg cun dr jr

Loading...