January 5th, 2012

Kadang-kadang kalau kita pergi ke kedai buku macam-macam gambar boleh dijumpai. Di satu rak di sebuah kedai buku di ibukota misalnya, kami pernah terjumpa buku gambar-gambar New Kids On The Block zaman tahun 1989 yang sudah kuning dimakan usia. Kelakar kerana Penulis blog Jejari Runcing memberitahu dia telah pergi ke sebuah kedai buku baru-baru ini dan terjumpa majalah lama yang menampilkan wanita ini:

Rasanya anda kenal siapa dia bukan. Kalau anda tak berapa jelas, ini lagi sebuah gambar yang telah disnap oleh Jejari Runcing:

Kami sebenarnya ingin tahu juga bagaimana wajah Rozita Che Wan boleh bertukar menjadi seperti ini pula:

Kami berfikiran positif, mungkin ini kesan Safi Rania Gold. Gambar-gambar ini dipapar semula di entri ini dengan mendapat kebenaran Jejari Runcing, lawati blog beliau di sini.


140 responses to “(2 GAMBAR)Perubahan Wajah Rozita Che Wan, Ehem, Apa Rahsia?”

  1. sayang says:

    biasalah org dh mmg x lawa,dia akan buat ‘sesuatu’ utk jdi lawa,x mcm saya dh mmg lawa,buat apa nk buat semua tu.thks ALLAH.

  2. Andrea says:

    alaaaa… bezanya, msa zmn lma tu dia xpkai contact lence n bulu mata palsu.. mekap yg org buat kt dia pn mcm pape, tgk bibir tu, lipstick tebal giler.. cian dia… xde beza sgt pn klu ikutkn… kcuali tang bulu mata palsu, contact lence n lipstick. tu je…

  3. vanila ice says:

    hmmm , berbeza sgt dgn gambar kt jejari runcing tuh . . mcm ade pkai ape2 jee . .
    musykil gak aku . .

  4. ohoiii says:

    apa lagi nyah oii, susuk la tu

  5. cecermin diri says:

    memang lah berisi dia kan dah beranak dua kali. jejar runcing tu berisi sebab beranak jugak keeeew. oh beranak tahi agaknya

Loading...