Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

(2 GAMBAR)Perubahan Wajah Rozita Che Wan, Ehem, Apa Rahsia?

Kadang-kadang kalau kita pergi ke kedai buku macam-macam gambar boleh dijumpai. Di satu rak di sebuah kedai buku di ibukota misalnya, kami pernah terjumpa buku gambar-gambar New Kids On The Block zaman tahun 1989 yang sudah kuning dimakan usia. Kelakar kerana Penulis blog Jejari Runcing memberitahu dia telah pergi ke sebuah kedai buku baru-baru ini dan terjumpa majalah lama yang menampilkan wanita ini:

Advertisement

Rasanya anda kenal siapa dia bukan. Kalau anda tak berapa jelas, ini lagi sebuah gambar yang telah disnap oleh Jejari Runcing:

Kami sebenarnya ingin tahu juga bagaimana wajah Rozita Che Wan boleh bertukar menjadi seperti ini pula:

Kami berfikiran positif, mungkin ini kesan Safi Rania Gold. Gambar-gambar ini dipapar semula di entri ini dengan mendapat kebenaran Jejari Runcing, lawati blog beliau di sini.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

140 Comments

  1. sayang

    April 17, 2012 at 1:21 pm

    biasalah org dh mmg x lawa,dia akan buat ‘sesuatu’ utk jdi lawa,x mcm saya dh mmg lawa,buat apa nk buat semua tu.thks ALLAH.

  2. Andrea

    January 15, 2012 at 7:23 pm

    alaaaa… bezanya, msa zmn lma tu dia xpkai contact lence n bulu mata palsu.. mekap yg org buat kt dia pn mcm pape, tgk bibir tu, lipstick tebal giler.. cian dia… xde beza sgt pn klu ikutkn… kcuali tang bulu mata palsu, contact lence n lipstick. tu je…

  3. vanila ice

    January 12, 2012 at 2:06 am

    hmmm , berbeza sgt dgn gambar kt jejari runcing tuh . . mcm ade pkai ape2 jee . .
    musykil gak aku . .

  4. ohoiii

    January 11, 2012 at 7:35 pm

    apa lagi nyah oii, susuk la tu

  5. cecermin diri

    January 9, 2012 at 1:30 pm

    memang lah berisi dia kan dah beranak dua kali. jejar runcing tu berisi sebab beranak jugak keeeew. oh beranak tahi agaknya

Loading...
To Top