Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(2 GAMBAR)Miera Liyana Posing Tunjuk Ketiak

Tak habis-habis bergambar seksi. Kesian kat Shah Jaszle semua orang dah boleh tengok ketiak Miera Liyana. Kalau Abang Nara jadi Shah Jaszle, pasti kecewa dibuatnya. Miera oh Miera..

gambar seksi miera liyana

Advertisement

1 lagi gambar seksi Miera Liyana yang  tidak selamat untuk tatapan di tempat kerja dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada MediaMalaya.

gambar seksi miera liyana

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

241 Comments

  1. AJ

    May 20, 2012 at 2:25 am

    I was her ex-bf. Memang ketiak dia off-tone dan kusam. Real life lagi gelap dari gambar ni. Tapi when she sweats tak lah lecak cam sesetengah perempuan. Just damp :)) lekit-lekit je. Takde bau if you are wondering. Wish her all the best in her endeavour and relationship. -AJ

  2. lin

    February 4, 2012 at 3:24 pm

    aku ase ketiak jaclyn victor lg lawa dr ketiak dier ni…walaupun jaclyn hitam tp ketiak dier x kusam mcm ketiak dier ni…dah la hitam…ade ati nk tunjuk…kn da nmpk kehodohan ketiak ko tu…eeee….geli aku…

  3. Bekas Pelakon Extra

    January 28, 2012 at 8:24 am

    Masa shooting filem Apokalips arahan Mamat Khalid dulu, Miera pernah kehabisan rokok & ‘pow’ rokok SAAT aku.. Dia kata, “SAAT pon SAAT lah.. janji berasap..” kelakar betul la minah ni.. Walaupon korang tengok dia macam tu, tapi dia tak sombong dengan orang. Sama la jugak dengan Memey & Fasha Sandha. Selalunya kan, yang orang benci, yang orang tak suka, yang ramai orang meluat tu lah sebenarnya peramah, tak sombong & murah senyuman. Sebaliknya artis-artis wanita yang mendapat simpati kerana suaminya “dirampas” tu aku tengok lebih poyo, macam good-good bila kat lokasi. Diorang pandang extra ni sebelah mata jer… Tapi aku tak ada hak nak tegur korang nak benci sesapa atau nak suka sesapa… tu hak korang.. Tapi kan, aku nak bagi tips kat korang, kalau nak tau perangai artis dengan lebih tepat & benar, pergi la tanya orang yang kerja sebagai tenaga produksi or pelakon extra. Jangan tanya wartawan, jawapan wartawan belum tentu tepat sebab artis-artis yang poyo pandai “berpura-pura” baik depan wartawan.. :)

    • Bekas Pelakon Extra

      January 28, 2012 at 8:31 am

      Bagi aku, artis-artis ni tak payah la nak poyo sangat dengan orang. Semua orang tak kira apa kedudukan dia, camera man ke, bestboy ke, runner ke, extra ke… semua sama saja di sisi Allah.. Yang membezakan kita iman & takwa.. Senyum tu kan sedekah, buta-buta jer nak dapat pahala dgn mudah… bukan nya luak pon… Yang nak buat muka poyo tu apasal..?

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top