September 25th, 2012

Sebelum apa-apa, Abang Nara nak bagitau yang Abang Nara suka bebenor dengan lagu Teman Pengganti nyanyian Black dan Malique. Lirik lagunya memang sedih mencengkam jiwa. Siap ada orang email Abang Nara tanya betul ke si Malique tue sakit sebab lirik lagunya sedih sangat. Itu nanti Abang Nara akan cuba cari kesahihannya tapi sekarang meh kita bercerita tentang Black.

kekasih baru black

Semalam Abang Nara menerima sepucuk email yang berkongsikan 2 keping gambar Black bersama seorang wanita. Menurut si pengirim email, wanita ini bernama Nana. Nana sering dilihat bersama dengan Black setiap kali Black ada show. Daripada gambar yang diambil, nampaknya hubungan mereka rapat. Adakah ini kekasih Black?

kekasih baru black

Kalau betul, tahniah Abang Nara ucapkan kepada Black. Diharap tidak lama lagi akan bertunang dan seterusnya mendirikan rumah tangga. Kalau salah, maafkanlah diri ini. Apa pun suara Black masa nyanyi lagu Teman Pengganti memang mantap habis. Meremang bulu roma Abang Nara dibuatnya.

P.S: Video pembikinan sore eyes 5 days MC.


40 responses to “(2 GAMBAR)Inikah Kekasih Black Mentor?”

  1. dyna says:

    nara PENYIBUKKKKKKKKKKKKK!!!!!

  2. Jeng jeng jeng says:

    First aku tengok black dgn awek dia tang idong tu.. Sama tol idong dia dua ni.. Hehehehe..

  3. niza says:

    halo…rsanya saya kenal sgt ngan awek black 2,budak penang 2 dok nyanyi kt club di penang,nana shazana dok sg 2 sapa xknl nuhhh..klu betul awek black tahniah tp kna bentuk la skit ye black,bf 2 dh xkawan ke????????

  4. enon says:

    bungakejora: aku stuju tp tak 100% stuju statement awk. ada btul nya jg..artis x hensem senang2 dpt awek cun..tp ada jgk artis hensem mcm..(___ ) tp x jg kwen2 smpai hari ni..jadi bukan artis je sebenarnya..even org biasa pun ada jg..mungkin jgn terlalu memilih kot..yg penting hati tu ada chemistry..peace uolllss

  5. bungakejora :) says:

    sapa jadi artiskan senangkan dapat awek cun2 ,klu la black nie bkn artis korang rasakan awek nie nak ker ngn black …opss terlepaslah pulak haha…maafla klu ada perminat black yg terasa kan ..cuma aku nak ckp jer ..:)

Loading...