(2 GAMBAR)Ezad Lazim Telah Bertunang, Bakal Langsungkan Pernikahan Dengan Pengurus Sendiri

Hiburan

(2 GAMBAR)Ezad Lazim Telah Bertunang, Bakal Langsungkan Pernikahan Dengan Pengurus Sendiri

Pada 1 Jun 2012, Ezad Lazim, penyanyi solo yang sebelum ini merupakan vokalis kumpulan Exists telah mengikat tali pertunangan. Tunang beliau, Asliza Abdullah juga merupakan pengurus Ezad sendiri.


Majlis pertunangan di adakan di rumah pihak perempuan dalam majlis yang serba ringkas. Hanya keluarga terdekat dan kenalan rapat sahaja yang di jemput bagi meraikan majlis yang istimewa bagi pasangan ini.

Advertisement

Ezad menyatakan majlis pernikahan mereka akan berlangsung bulan hadapan pada tarikh yang belum ditetapkan.

Apa pun tahniah diucapkan kepada Ezad dan pasangan semoga semuanya dipermudahkan dan berjalan lancar. Amin. Kredit gambar Facebook Ezad Lazim.

***

Klik banner ini untuk membeli secara online Tiket Konsert Dikir Ekstravaganza di Panggung Sari, Istana Budaya mulai 8.30 malam, 1 dan 2 Julai 2012 untuk Festival Muzik KL 2012 yang menampilkan Ziana Zain, Awie, Jamal Abdillah, Noraniza Idris, Lan Typewriter dan ramai lagi. Tiket-tiket berharga RM RM 20, RM 35, RM 45 dan RM 60 sahaja. Dapatkan sebelum kehabisan!

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

27 Comments

  1. AMAH JAMELA

    August 8, 2012 at 8:21 pm

    Selamat to ezad,aq penggemar setia dari kecil,dikira ezad dah rumah tangga e..baru tunangan,tau masih single tak lamar kamu hahahaha.

  2. botox

    June 13, 2012 at 10:49 pm

    bibir tunang ezad ni mcm disuntik jer..tebal semacam oopssss….

  3. Raja minah jambu 24jam mengadap computer

    June 12, 2012 at 5:37 pm

    macm nyonya je tunang si izad ni…

  4. cik receptionist pecinta durian yg setia

    June 11, 2012 at 9:39 pm

    artis yg kawin pengurus sndirik: ezlyn,ifa raziah..siapa lagi ek..luas nye dahi ezad..adakah beliau mngalami simptom kebotakan? oh no…sila mndaftar di yun nam

  5. Kim Kadeshen M'sia

    June 11, 2012 at 1:27 pm

    Picture diatas nampak pasangan yang comey…tapi yang di bawah tu nampak cam mak dia pulak..oooppsss!!…tettttt!!

Loading...