Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(2 GAMBAR)Anak Harith Iskandar Yang Semakin Cute

Abang Nara memang tak boleh tengok baby. Rasa nak cubit-cubit dan cium je pipi mereka yang sungguh gebu itu. Nasib baik dah ada anak sendiri sekarang. Memang tiap-tiap masa terluang Abang Nara akan mencium pipi anak Abang Nara sehingga kemerahan. Abang Nara pasti Harith Iskandar pun turut melakukan perkara yang sama.

anak harith iskandar

Advertisement

Anak Harith Iskandar yang bernama Zander Xayne Iskander kini telah pun berusia 2 bulan. Nampaknya daripada kecil lagi Harith Iskandar telah pun menanam semangat menyokong Liverpool kepada anaknya. Memang tersangat cute anaknya memakai jersi Liverpool.

anak harith iskandar

Semoga anak Harith Iskandar membesar dengan sihat. Dan kalau ada Maharaja Lawak pada tahun ini, Abang Nara berharap agar Harith Iskandar dapat masuk. Abang Nara pasti akan mengundi sehingga Harith Iskandar bergelar juara.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

120 Comments

  1. yun

    May 19, 2012 at 11:49 pm

    comelnya! :D

  2. blush

    May 11, 2012 at 6:38 pm

    YNWA!!!! LIVERPOOL forever!

    • Anonymous

      May 11, 2012 at 8:05 pm

      You Never Win Anything ea?

    • national hero

      May 11, 2012 at 10:32 pm

      hehe…. . not your national team. gi support team negeri org….booooooo

    • Malu

      May 13, 2012 at 11:02 pm

      Team cap ayam

  3. blur

    May 11, 2012 at 5:07 pm

    Z..X….. dalam kelas besuk asik kena panggil terakhir sekali . Apa2 pon kalo tengok list mula dari bawah dulu.. great job Apah!

  4. Idir

    May 11, 2012 at 10:14 am

    semua sibuk pasal nama tak islam..tahukah anda semua..nama kalau tak arab sekali pun tak mengapa janji membawa maksud baik/tak memalukan anak2 bila besar kelak..

    p/s- kat middle east tu ada je arab kristian guna nama islam..tet!

  5. Tuvwxyzzzzzzzzzzzzzzzzz

    May 11, 2012 at 8:50 am

    Ayahnya yg lebih lebih sbb baby tu bukan ya tau apa pun. Mak bapak yang menentukan corak kehidupan anak sejak dari baby lagi. Bila dah jadi kebiasaan dari kecik dah tahula dh besar nanti jadi apa.

Loading...
To Top