Written by Bella | February 29th, 2016

Umum mengetahui dan memuji majlis resepsi perkahwinan Anzalna Nasir dan Hanif Zaki yang bertemakan Fairytale. Memang cukup meriah apatah lagi ketika Anzalna mengenakan busana sama seperti gaun Barbie.

Namun, bukan busana Anzalna sahaja yang menjadi perhatian tetapi gaun yang dipakai oleh Fazura juga turut menjadi tumpuan peminat.

Merupakan kebaya moden yang ditempah khas  hasil rekaan Rizman Ruzaini, Fazura kelihatan begitu anggun dan cun pada malam tersebut.

Malah, ada peminatnya di Instagram keliru siapa yang kahwin sebenarnya? Hehe..

Berikut antara komen peminat di Instagram:-

Apa pula pendapat anda? Cun ke tak Fazura?

38 responses to (2 FOTO) Gaun Yang Dipakai Oleh Fazura Pada Majlis Resepsi Anzalna Jadi Tumpuan Peminat

  1. minah gomen makan nasi ayam says:

    fazura baju dah cantik…. cuma mekap dia nampak suram sikit. Kalau mekap buat ala2 sweet pink, mesti muka nampak sweet.

    0

    0
    • Anonymous says:

      wow! BeautifulNara dah pandai delete komen org la. Congrats!!!! iols ade je komen sini tadi petang tapi komen tu dah takde dah mungkin BN dah delete. Thankss!!!

      0

      0
      • Anonymous says:

        betul komen I yg baju fazura mcm pasar kemboja pun dah hilang.. huhhuuhuhu

        0

        0
      • insaflah nara says:

        hahahaa… si nara ni kan anti fazura. dia kan kipas susah mati si nelopak. caption kata peminat keliru. aku tgk sorg jee yg komen keliru, yg lain semua puji fazura cantik. nampak sgt nara nak ngundang seluruh umat ngutuk fazura. hello nara, pnh x ko t’pk mati ko nanti seksanya mcm mana, asyik dok bukak aib artis pastu api2 kan org ramai kutuk artis…

        0

        0
      • Fazura, Fasha, Anzalna Kawan Baek says:

        Classy sangat dress Fazura dan Fasha,, Haruslah.. mereka kan menghadiri majlis perkahwinan sahabat mereka Anzalna yg classy.. baru lah ada class giteeww..

        0

        0
  2. Qu Hitam says:

    nak memancing kena la melaram ckit..ikan besar byk tu

    0

    0
  3. Anonymous says:

    biasa je.. mcm baju kat pasar kemboja lepas tu tambah langsir.

    0

    0
  4. el says:

    menurut saye, cantek lagi baju yang dipakai fasha, majelis kahwin kot, bukan acara menang penyerahan award

    0

    0
  5. kaki tabur says:

    hilang aura…

    0

    0
  6. Lorat says:

    I ada ternampak pasha sendat post gamabr ni kat IG with caption “walaupun I gemuk disitu”. Eeeeei tolong la, fishing for compliment sentiasa kau ni kan, sangat tak sesuai la tak reti bersuykur langsung, dah tau gemok pastu post gambar bebanyak kat Ig buat apa?

    0

    0
    • bujang senang says:

      sukahati dia lah yg ko sibuk pasal apa. nampak sangat dengki dah sah-sah dalam gambar ni nampak macam adik beradik.

      0

      0
  7. mamacanda says:

    fasha dgn fazura sebaya ker???..apasal aku nampak macam gambar mak dengan anak..lengan fasha sama besar dgn peha fazura..

    0

    0
    • Anonymous says:

      ntahh…dah habis edah ke dia ni?

      0

      0
    • kuikuikui says:

      perempuan yang dah beranak dengan belum beranak lain , bila beranak urat banyak putus . kesihatan dalaman kena jaga kalau nak maintain body cantik.

      0

      0
      • kentot says:

        fasha sandha dah kurus. nampak macam anak dara. kalau dah tak suka tu ada aja yang tak kena kan.

        0

        0
        • Maizatul Mohd says:

          Lain orang lain standard. Fasha dah kurus drp sebelum cerai tapi still room for improvement. Lol..

          0

          0
        • atuk ko says:

          sama la macam ko..kalau dah minat tu,,besar tong drum pon ko nampak macam supermodel..

          0

          0
  8. Anonymous says:

    Tang mana yg kata cantik tu habaq mai. Aku tgk biasa je…

    0

    0
  9. Anonymous says:

    Kononnya designer, tapi tak pernah nak pakai design sendiri, asyik dengan design rizman ruzaini. Tapi bila orang komen tak layak ada showcase kat KL fashion show, tau nak melenting. If you are so confident of your designing skills, pakaila baju rekaan sendiri.

    0

    0
    • Orang sg says:

      Lol… for once i agree on anonymous…. tak pernah dengar dia pakai baju rekaan sendiri.. dia pernah pakai ke?

      0

      0
  10. Anzalna, Fasha n Fazura Kawan Baek says:

    we are natural beauty okayyy…

    0

    0
  11. Anonymous says:

    so what?

    0

    0
  12. mimos says:

    fasha tu jns rangka besar sb tu nmpk gemok.. buta ke x nmpk ke ketinggian dia tu.. aku tgk muka dia pun lawa pe.. klu nk compare ngn korg .. fazura pun muka jns lawa.. kira cantik la dua2 ni… drpd muka x siap korang kahkahkah

    0

    0
    • Anonymous says:

      alah..kalau takat tinggi jer lawa..tinggi jer lawa..tiang letrik tu pon leh masuk kategori lawa la ek..fasha dalam IG sendiri kemain kurus selim..sekali dalam IG orang..terserlah lengan besar lengan aaron aziz..muka pon dah nampak tua..artis2 seangkatan dia semua muka cute miut lagi dan pandai jaga badan..fazura, fauziah gous , nora danish , fiza elite , hatta shira yg lg tua dan beranak tak berenti tu pon pandai jaga badan..

      0

      0
  13. Hamba Allah says:

    Cantik je dua2 nya..Fasha xde le gemuk pun cuma berisi skit.Yg komplen lbh2 ni cer letak gambar, kami nk komen, kurus ke [email protected] cantik ke idak? hehheheh..

    0

    0
    • kak tijah produser says:

      macam tu ko cakap tak gemuk..gemuk la tu untuk kategori artis..lain la kalau rakyat biasa yg tak masuk TV..kalau dia tak berjaya jugak kurus dan bersaing dgn artis2 lain..alamatnya jadi watak tempelan jer la tak lama lagi..sapa nak offer jadi heroin dah..berpijak la pada bumi yg nyata..penonton drama kat malaysia ni..hadap heroin2 yg cun melecun sahaja ok..

      0

      0
  14. Anonymous says:

    dua2 lawa. dress pun cantik. dress fasha tu membantu dia kelihatan lebih slim. dress fazura pula so sweet.

    0

    0
  15. akshay kumar says:

    fasha patut elakkan dari bergambar rapat2 kepala dgn orang2 yg selim melim mcm fazura…sebab bila dia letak kepala rapat2 camtu..jelas sangat nampak muka fasha lebar dan besar..kembang setalam..kalau nak jugak berposing camtu..sila cari yg lebih gemuk atau setara dgn fasha seperti almy nadia, sherry al hadad atau enot…baru la nampak balanced.

    0

    0