Written by serenity | May 9th, 2018

Hari ini ialah hari mengundi untuk Pilihanraya Umum Malaysia ke-14. Rakyat Malaysia berduyun-duyun pulang ke kampung halaman untuk menunaikan tanggungjawab sebagai rakyat Malaysia dengan mengundi demi masa depan negara.

Bagi sesetengah selebriti, mereka tetap menunaikan tanggungjawab mereka kepada negara dengan mengundi. 

Terpancar kepuasan dan kegembiraan di riak wajah masing-masing kerana berjaya melunaskan tanggungjawab kepada negara.

Lagi 15 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.


PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

19 responses to (27 GAMBAR)Selebriti Tunai Tanggungjawab Sebagai Rakyat Malaysia #GE14

  1. fishball says:

    Harini ig aku busy ngan retis2 gi vote… bosan plak aku tengok. semua tunjuk jari. OKAY FINE SO???? MACAM LAH KAU SORANG YANG GI UNDI???? UGH annoying

    2

    16
    • Baby Pian says:

      Ala tu pun kau nak kecoh ke? Nanti musim artis beranak dan tayang baby org mengata juga. Org biasa ada je post gambar mcmni. Bukan artis je. Biasa lah tu artis nak share aktiviti/kegiatan diorang. Tunjuk jari je pun. Satu je dalam banyak2 foto ni aku rasa nak lempang je Baby Pian tu.

      1

      3
      • Kahx3 says:

        Tahniah Dato Siti, Fathia, Chef Wan, Che Ta, Farid Kamil yng sokong Tun M…#inikalilah! Yg sokong Najib tu..sila terjun Tun Razak Exchange!!! Lol

        3

        2
      • Anonymous says:

        Pengajaran daripada kisah PRU 14, anak murid jangan melawan cikgu. Jangan kurang ajar dengan cikgu. Jangan sampai tahap guna perkataan “kepala bapak kau” dan “stupid” pada cikgu. Jangan hina umur cikgu yang dah berusia. Tak berkat ilmu tu. Sekali cikgu bertindak, anak murid terus kena “buang sekolah”. Sekian.

        29

        0
    • Kodiang acah vogue says:

      Hmmm kodiang pegi mengundi wey!

      Salam ke-kodiang-an semua!

      2

      1
  2. Done Mengundi , 5 Years See You says:

    Pakat pakai INAI yee .

    1

    0
  3. Anonymous says:

    Uiss!..Ada yg datang telanjang cuma pakai tutup kepala je..Wow!

    7

    0
  4. benci kaki kondem says:

    bagus la artis² dan usahawan pun jangan lupa tanggujawab untuk mengundi,

    *sila persetankan netizen kaki kondem*

    5

    0
  5. bagus la artis² dan usahawan pun jangan lupa tanggujawab untuk mengundi,

    *sila persetankan netizen kaki kondem*

    1

    1
  6. Ayoyo says:

    Congrats to everyone who voted PH. Yg sokong bn cam scha n awal , errrrrrrr bn mmg match dgn korang . Useless

    17

    1
  7. Lara says:

    Johor kecundang huhuhu..gitu jgk melaka,n9,perak ?????

    3

    0
  8. Joyah sporty says:

    dlm byk2 Che ta dgn Ifa Raziah je pegi mcm badut siap bmekap tebal.. muka2 lain semua make up nipis dh ckp cantik dan manis.. tao la retis konon nk jg personaliti tp org knl ko pn bkn blh bg ko potong barisan pn..haha

    *#donemembawang*

    9

    0
  9. Anonymous says:

    Alhamdullilah taniah Tun mahadthir kembali memerintah,no gst,org org teraniya akan kembali memerintah hidup mahadthir.Selamat memerintah kembali .

    8

    0
  10. Bainun says:

    Besornya spek Cik Ta. Kak Ziana looking good.

    2

    1
  11. bloppers says:

    kenapa hanis zalikha, hairul azreen tak pergi mengundi? kata fanatik tegar Tun?

    4

    0
    • Aleecia says:

      Kan diaorang tu sejak azali memang artis sendu poyo perasan socialite kenkonon bff lisa surihani skrg nak up2 kan status nak berbff pulok ngan vivy yosuf. Puhles la. I hated her since her blogging days lagi. Ada ker patut dia suruh bagitau mak kita (yg takdak laki) kahwin lain supaya kita dpt rasa bahagianya mempunyai seorang ayah.

      13

      0
  12. ? says:

    Cik Ta haha!!!!!
    Erra ???
    Yeay….. Aku happy Najib kalah!!!! ??
    Walaupun aku tak bisa mengundi!!!!!!! Aku cukup terharu Tun Mahathir menang dgn banyaknya!!! ?

    6

    0
  13. Qqqq says:

    Tiz zakiah is she even malaysian? Tot she is sporean?

    0

    2
  14. hamis says:

    yang paling gedik mira filzah, tak pergi mengundi tapi mengada suruh orang vote dia

    6

    0

Leave a Comment

Optional