June 30th, 2012

The Kliker merupakan jurugambar rasmi untuk majlis perkahwinan Irma Hasmie dan Reza Syah. Memang gambar-gambar diorang ini sangat superb. Irma dan Reza yang dah memang cantik dan tampan nampak semakin berseri di dalam gambar. Tahniah kepada team The Kliker atas hasil kerja yang mantap ini.

the kliker

18 lagi gambar sekitar majlis pernikahan Irma Hasmie dan Reza Syah dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar sepenuhnya kepada Facebook The Kliker – Official Photographer for Irma Hasmie’s Wedding.

the kliker
the kliker
the kliker
the kliker
the kliker
the kliker
the kliker
the kliker
the kliker
the kliker
the kliker
the kliker
the kliker
the kliker
the kliker
the kliker
the kliker
the kliker


109 responses to “(19 GAMBAR)Majlis Pernikahan Irma Hasmie Dan Reza Syah Daripada The Kliker”

  1. mawar seunggi says:

    awesome…sweet sgt… x prnh lg i tgk pengantin yang sgt menarik dan sepadan cam ni… hope irma n redza bahagia hingga ke syurga… dugaan sentiasa mendatang so tempuhilah dengan penuh kesabaran… rasa cam nak kawin ja…sempurnaaaaa…….. encem gila hubby die kan?????….. bertuah betul irma…

  2. syu says:

    pasangan yg chumilll…suke suke suke..moga bahagia sampai surga..

  3. maria says:

    sooo sweettt….sgt2 sepadan sbb sma2 cntik dan hensem…muka kedua2 mempelai nmpk suci jer…moga bahagia irma n hubby…god bless u…

  4. nunu says:

    ninie…saya pun bergenang airmata tgk perkahwinan mereka…

  5. ninie says:

    kenapa bergenang airmata tgk perkahwinan mereka ini???

Loading...