Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(19 GAMBAR)Majlis Pernikahan Irma Hasmie Dan Reza Syah Daripada The Kliker

The Kliker merupakan jurugambar rasmi untuk majlis perkahwinan Irma Hasmie dan Reza Syah. Memang gambar-gambar diorang ini sangat superb. Irma dan Reza yang dah memang cantik dan tampan nampak semakin berseri di dalam gambar. Tahniah kepada team The Kliker atas hasil kerja yang mantap ini.

the kliker

Advertisement

18 lagi gambar sekitar majlis pernikahan Irma Hasmie dan Reza Syah dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar sepenuhnya kepada Facebook The Kliker – Official Photographer for Irma Hasmie’s Wedding.

the kliker
the kliker
the kliker
the kliker
the kliker
the kliker
the kliker
the kliker
the kliker
the kliker
the kliker
the kliker
the kliker
the kliker
the kliker
the kliker
the kliker
the kliker

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

109 Comments

  1. mawar seunggi

    July 23, 2012 at 1:27 pm

    awesome…sweet sgt… x prnh lg i tgk pengantin yang sgt menarik dan sepadan cam ni… hope irma n redza bahagia hingga ke syurga… dugaan sentiasa mendatang so tempuhilah dengan penuh kesabaran… rasa cam nak kawin ja…sempurnaaaaa…….. encem gila hubby die kan?????….. bertuah betul irma…

  2. syu

    July 5, 2012 at 2:05 pm

    pasangan yg chumilll…suke suke suke..moga bahagia sampai surga..

  3. maria

    July 4, 2012 at 10:02 am

    sooo sweettt….sgt2 sepadan sbb sma2 cntik dan hensem…muka kedua2 mempelai nmpk suci jer…moga bahagia irma n hubby…god bless u…

  4. nunu

    July 3, 2012 at 9:19 am

    ninie…saya pun bergenang airmata tgk perkahwinan mereka…

  5. ninie

    July 2, 2012 at 4:47 pm

    kenapa bergenang airmata tgk perkahwinan mereka ini???

Loading...
To Top