18 Makanan Kapal Terbang Yang Membuatkan Anda Cancel Diet

Trending

18 Makanan Kapal Terbang Yang Membuatkan Anda Cancel Diet

Makanan syarikat penerbangan malaysia tak ada dalam list ni. Kalau ada pun takat surve nasi lemak je, dah la tak sedap.

Japan Airlines
makanan kapal terbang 1

Advertisement

American Airlines
makanan kapal terbang 2

Turkish Airlines
makanan kapal terbang 3

Vietnam Airlines
makanan kapal terbang 4

Air France
makanan kapal terbang 5

Cathay Pacific
makanan kapal terbang 6

Virgin Atlantic
makanan kapal terbang 7

DrukAir
makanan kapal terbang 8

Singapore Airlines
makanan kapal terbang 9

AeroMexico
makanan kapal terbang 10

TransAsia Airways Meal
makanan kapal terbang 11

Lufthansa
makanan kapal terbang 12

Delta
makanan kapal terbang 13

Kingfisher
makanan kapal terbang 14

Iberia Airlines
makanan kapal terbang 15

Air Canada
makanan kapal terbang 16

Korean Airlines
makanan kapal terbang 17

EVA Airways Hello Kitty Jet
makanan kapal terbang 18

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

19 Comments

  1. Nad

    August 7, 2015 at 11:26 am

    Oi nara,last naik mas dulu lama dah.tapi aku still ingat lg makanan die.sedap kpt.dengan jus oren…oh teringin nak merasa lg..tp bz keje.ko saje je kan nk band mas.ko tu la org naik mas ko naik airasia.ce ko try mas.
    Standard kot.porahhhhhh

  2. otte kote

    July 31, 2015 at 9:43 am

    c penulis ni x pernah naik MAS business class punya , tu yg dia xtau ..hahahha…bodoh punya ottel ..nma pun dh mcm kot*

  3. frt

    July 30, 2015 at 1:58 pm

    okie jer flight mas aku rasa, hari tu aku makan nasi ayam ok je sedapnya..yang usa tu aku tak lalu makan, tebayang tu daging babi..yekk..

  4. nina

    February 22, 2015 at 11:41 am

    ohohoho…sapa kata MAS x bagus..choii..makanan dia sdp2 kot..economy class pun mkanan dia mewah..masa pegi dubai dia siap bg full course and choice utk mkn..tu x trmasuk snack lg..even klau domestic flight pun still pilih firefly than airasia..sbb servis dorg lbih friendly..

  5. org kgduk obesi

    October 21, 2014 at 7:15 pm

    Malaysia airlines business class makanan dia sedap2 belaka. Sangat menyedihkan bila Ada rakyat Malaysia yg memperlekehkankan ikon negara.

    Begitu juga dengan kelas ekonomi untuk penerbangan jarak jauh.

Loading...