May 8th, 2013

Nur Fazura kini kembali aktif dalam bidang seni. Khabarnya mencanak-canak tawaran lakonan yang diterima sejak beliau aktif semula, dan ini sememangnya sesuatu yang bagus untuk perkembangan kerjaya beliau. Antara perkembangan terbaru Fazura ialah, beliau memegang watak utama di samping artis popular 2012, Shaheizy Sam untuk drama bersiri 13 episod “Kisah Cinta” yang sedang disiarkan di TV3 untuk slot Lestary, sejak semalam.

Di samping itu, Fazura juga memegang watak utama untuk filem adaptasi novel tulisan Anis Ayuni iaitu “Manisnya Cinta”, memegang watak Ifti Liyana, juga sebagai pelakon utama di samping Shaheizy Sam. Filem ini sedang dalam penggambaran, diarahkan oleh Bernard Chauly dan diterbitkan oleh Red Films.Baru-baru ini, Fazura sebagai duta Lux telah mengadakan sesi ramah mesra bersama peminat di Subang Jaya, Selangor. Lagi 16 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar, Fanpage Lux Malaysia.


Jangan Lupa untuk datang beramai-ramai ke Bazar Seni Industri Budaya 2013 pada 11-12 Mei ini (Sabtu dan Ahad). Pelbagai aktiviti menarik disediakan untuk semua pengunjung. Mari kita berkunjung sambil bersantai seni!
Comments are closed.

Loading...