Written by serenity | September 11th, 2017

Setelah dilanda kontroversi, Bella Astillah telah memaafkan dan memberi peluang kepada Aliff Aziz untuk menyelamatkan rumahtangga mereka. Dan pada 9 September lepas, mereka telah mengadakan satu majlis Aqiqah anak mereka Ayden Adrean di sebuah hotel di Shah Alam.

Ayden atau nama sebenarnya, Mohamad Ayden Adrean Mohamad Aliff dilahirkan pada 8 Julai, pada pukul 3.46 petang dengan berat 2.96kg.

Aliff bernikah dengan Bella pada 9 September 2016 di Bukit Jelutong, Shah Alam.

Lagi gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.


Pengikut-pengikut mereka berdua memberi komen mendoakan kebahagiaan mereka dan mendoakan kesihatan anak mereka. Kita harap jodoh mereka berdua akan berkekalan selamanya. –beautifulnara.com

Sumber gambar: Instagram Aliff Aziz dan Instagram Bella Astillah

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

17 responses to (18 GAMBAR)Majlis Aqiqah Ayden Adrean, Anak Aliff Aziz Dan Bella Astillah

  1. caring is daring says:

    Cantiknya bella ni. Semoga diberi hidayah untuk berhijab pula lepasni. Amin

    27

    0
  2. wekkkkkkk says:

    yg aku nmpk gmbr besar si bini & si bapak je…muka anak pdg sisi je…bukan nk tgok siayah & si mak anak tui…wekkkkkkk

    11

    1
  3. SeeSee says:

    Nice dress.. Love it.

    5

    0
  4. Anonymous says:

    alif pakai baju bella ke?
    ketat je nampak tueewwww

    6

    1
  5. Anonymous says:

    semoga jd anak yg soleh dan berbakti bila besar nanti.. jaga mommy baik2 ye, ayah kau tu cam x boleh caya sgt!

    17

    0
  6. nok gebuzzz says:

    makin berseri pulak tgk si bella ni….dia ni seorg perempuan yg kuat,kalau aku kat tmpt dia x tau la boleh sabar dan tabah mcm dia…semoga rumahtangga korang bahagia hingga ke syurga.

    12

    0
    • Anonymous says:

      nok gebuzzz..kalau awak da bgelar isteri n terima ujian mcm bella atau lebih dr yg die terima, insyallah awk pon kuat. sbb sekali wanita bgelar isteri, automatically allah bg awak kekuatan yg luar biasa dik..

      21

      0
  7. Anonymous says:

    Pi mampusla drg ni…berlakon je lebih

    0

    3
  8. Axenz says:

    Aliff Aziz pakai bra?

    1

    2
  9. benci pondan says:

    nyampah betul tengok muka si alip ni rasa cam nak sepak jew serious uolls! org name alipp memang attention seeker tul 2×5 dengan si pondan D,herbs tu

    0

    0
  10. Anonymous says:

    Cantik betul bella..

    0

    0