July 20th, 2012

Semenjak dua menjak ini, industri fesyen di Malaysia turut mendapat perhatian banyak pihak. Salah seorang yang sedang mencipta nama ialah anak muda yang bernama Ariff Shukor. Baru-baru ini, dengan kerjasama Rafflesia Pearl Centre, beberapa selebriti wanita seperti Elfira Loy, Zarina Anjoulie dan Anzalna telah pun menggayakan busana rekaan Ariff Shukor.

baju ariff shukor

Bertemakan warna biru, kesemua selebriti yang terlibat nampak menawan di dalam busana Ariff Shukor. Abang Nara tak tahu sangat tentang fesyen, tapi Abang Nara suka dengan busana yang digayakan oleh Anzalna. Simple tapi tetap menyerlahkan kejelitaan. Kalau wife Abang Nara pakai confirm meletup. Hehehe.

baju ariff shukor

Lagi 16 keping gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kalau anda berminat untuk mendapatkan busana ini, boleh membelinya secara online di Facebook Ariff Shukor.

serunding

P.S: Dapatkan serunding daging/ayam untuk persediaan bulan Ramadhan ini. Boleh buat duit lebih sekiranya anda berminat untuk tolong Abang Nara menjualnya. Kepada mereka yang membeli lebih daripada 3kg, ada hadiah misteri akan diberikan. Jika berminat, email kepada [email protected] untuk tempahan dan soalan.

baju ariff shukor
baju ariff shukor
baju ariff shukor
baju ariff shukor
baju ariff shukor
baju ariff shukor
baju ariff shukor
baju ariff shukor
baju ariff shukor
baju ariff shukor
baju ariff shukor
baju ariff shukor
baju ariff shukor
baju ariff shukor
baju ariff shukor
baju ariff shukor


97 responses to “(18 GAMBAR)Selebriti Wanita Gayakan Busana Ariff Shukor”

  1. Mak Jemah says:

    Rasa nak muntah aku tengok, esp anzalna & zarina.fesyen pun macam nak mampossss

  2. unknown says:

    kain mcm kain ela murah je…kesian btol la rafflesia nih…
    ade name tp xreti gne name…

  3. fashion disaster says:

    terlalu polos..xder seri..color out.

  4. hahah says:

    hahhah… memang betul la mcm durang dah post kat sini.. memang tak cantik langsung la baju2 nie.. memang nampak mcm pondan,cuma ada 2 atau 3 ja yg sesuai dan cantik dipandang… yang nie sengaja ka apa nie…??

  5. NENEK KEBAYAN says:

    buwekkkkk…buruk punya fashion..colour pun out..baik amik bendera malaysia.. nguahhhhhhh..

Loading...