(18 GAMBAR)Selebriti Wanita Gayakan Busana Ariff Shukor

Hiburan

(18 GAMBAR)Selebriti Wanita Gayakan Busana Ariff Shukor

Semenjak dua menjak ini, industri fesyen di Malaysia turut mendapat perhatian banyak pihak. Salah seorang yang sedang mencipta nama ialah anak muda yang bernama Ariff Shukor. Baru-baru ini, dengan kerjasama Rafflesia Pearl Centre, beberapa selebriti wanita seperti Elfira Loy, Zarina Anjoulie dan Anzalna telah pun menggayakan busana rekaan Ariff Shukor.

baju ariff shukor

Advertisement

Bertemakan warna biru, kesemua selebriti yang terlibat nampak menawan di dalam busana Ariff Shukor. Abang Nara tak tahu sangat tentang fesyen, tapi Abang Nara suka dengan busana yang digayakan oleh Anzalna. Simple tapi tetap menyerlahkan kejelitaan. Kalau wife Abang Nara pakai confirm meletup. Hehehe.

baju ariff shukor

Lagi 16 keping gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kalau anda berminat untuk mendapatkan busana ini, boleh membelinya secara online di Facebook Ariff Shukor.

serunding

Advertisement

P.S: Dapatkan serunding daging/ayam untuk persediaan bulan Ramadhan ini. Boleh buat duit lebih sekiranya anda berminat untuk tolong Abang Nara menjualnya. Kepada mereka yang membeli lebih daripada 3kg, ada hadiah misteri akan diberikan. Jika berminat, email kepada [email protected] untuk tempahan dan soalan.

baju ariff shukor
baju ariff shukor
baju ariff shukor
baju ariff shukor
baju ariff shukor
baju ariff shukor
baju ariff shukor
baju ariff shukor
baju ariff shukor
baju ariff shukor
baju ariff shukor
baju ariff shukor
baju ariff shukor
baju ariff shukor
baju ariff shukor
baju ariff shukor

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

97 Comments

  1. Mak Jemah

    July 27, 2012 at 12:09 pm

    Rasa nak muntah aku tengok, esp anzalna & zarina.fesyen pun macam nak mampossss

  2. unknown

    July 24, 2012 at 11:31 am

    kain mcm kain ela murah je…kesian btol la rafflesia nih…
    ade name tp xreti gne name…

  3. fashion disaster

    July 23, 2012 at 6:06 pm

    terlalu polos..xder seri..color out.

  4. hahah

    July 23, 2012 at 2:59 pm

    hahhah… memang betul la mcm durang dah post kat sini.. memang tak cantik langsung la baju2 nie.. memang nampak mcm pondan,cuma ada 2 atau 3 ja yg sesuai dan cantik dipandang… yang nie sengaja ka apa nie…??

  5. NENEK KEBAYAN

    July 23, 2012 at 1:13 pm

    buwekkkkk…buruk punya fashion..colour pun out..baik amik bendera malaysia.. nguahhhhhhh..

Loading...