(18 GAMBAR)Selebriti-Selebriti Popular Di EH! 20 Yang Anggun & Disenangi

Hiburan

(18 GAMBAR)Selebriti-Selebriti Popular Di EH! 20 Yang Anggun & Disenangi

Sabtu lalu bertempat di The Pool, Ampang, telah pun berlangsung majlis EH! 20 Yang Anggun Dan Disenangi. Untuk yang tidak mengetahui, EH! adalah salah satu majalah yang sangat popular di Malaysia. Majlis ini diadakan untuk menunjukkan penghargaan kepada selebriti-selebriti tempatan.

eh

Advertisement

Antara selebriti yang hadir ialah Izara Aishah, Fahrin Ahmad, Intan Ladyana dan ramai lagi. Paling mencuri perhatian ialah Intan Ladyana yang tampil comel dengan dress serba pink. Memang comel level gadis Melayu.

eh

16 lagi gambar selebriti-selebriti popular tanah air di majlis ini dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar Facebook Shahrizal Photography.

P.S: Amalan ajarah Syiah di India dan Iran.

eh
eh
eh
eh
eh
eh
eh
eh
eh
eh
eh
eh
eh
eh

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

74 Comments

  1. anti pojiah

    November 28, 2012 at 5:13 pm

    hoiiii pojiah ko xnk ker kad bank cimb yg ko bagi kt laki org tu!!!

  2. ahaks

    November 28, 2012 at 12:03 pm

    baju kuning tu pelakon vanilla coklat.bella daly
    .awek nazim othman

  3. bengang

    November 28, 2012 at 11:28 am

    same lar dgn anita baharom yg berlakon dunia baru tu.. sombong sgt!!!! hari tu mase gi tgk teater tun dr. siti hasmah, jumpe die pastu mase lps show aku mintak permission nak bergambar skali dgn die. skali die buat muke terpaksa pastu mcm nak tak nak je bergambar. serious nyesal amik pic dgn die. senyum pun plastik! please lar.. siti shahrizah (eja) yg dah lame berlakon & siap menang award lg pun x sombong.. asyik senyum je.. amik pic dgn die pun die layan je. so artis yg suam2 kuku ni tak payah lar nak sombong sgt.. tak ke mane pun sombong tuu..

  4. miss wawa

    November 28, 2012 at 11:12 am

    Mana Nora Danish????

  5. Din

    November 28, 2012 at 9:33 am

    Nadia Nisa tu kelakarlahh… baju biru+skirt coklat murah+kasut pink. lain kali pkilah yg sepadan.

Loading...