June 6th, 2015

Hari ini telah berlangsungnya majlis resepsi perkahwinan Hanis Zalikha dan Hairul Azreen. Alhamdulillah Abang Nara pun sempat hadir ke majlis yang telah berlangsung di kediaman ibu bapa Hanis bertempat di Bukit Jelutong. Memang meriah. Khemah besar, pelamin cantik, pengantin kacak serta jelita dan makanan sedap-sedap. Senang cerita, memang terbaik!!!

gambar kahwin hanis zalikha hairul azreen

Majlis resepsi pasangan sama cantik sama padan ini telah dimeriahkan lagi dengan kehadiran Nabil Ahmad dan Jihan Muse sebagai pengacara. Sementara Dina Nadzir pula telah menghiburkan para tetamu dengan nyanyiannya. Antara rakan selebriti yang turut hadir ialah Fouziah Gous, Kilafairy, Dafi dan ramai lagi. Seronok tengok senyum kegembiraan yang terukir di wajah Hanis dan Hairul. Berseri-seri sungguh!!!
gambar kahwin hanis zalikha hairul azreen

Semoga berbahagia ke akhir hayat diucapkan buat Hanis dan Hairul. Selamat menjalani kehidupan suami isteri. Semoga cepat-cepat menimang cahaya mata. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar Instagram Arjuna Angkasa.

gambar kahwin hanis zalikha hairul azreen


gambar kahwin hanis zalikha hairul azreengambar kahwin hanis zalikha hairul azreengambar kahwin hanis zalikha hairul azreengambar kahwin hanis zalikha hairul azreengambar kahwin hanis zalikha hairul azreengambar kahwin hanis zalikha hairul azreengambar kahwin hanis zalikha hairul azreengambar kahwin hanis zalikha hairul azreengambar kahwin hanis zalikha hairul azreengambar kahwin hanis zalikha hairul azreengambar kahwin hanis zalikha hairul azreengambar kahwin hanis zalikha hairul azreengambar kahwin hanis zalikha hairul azreengambar kahwin hanis zalikha hairul azreengambar kahwin hanis zalikha hairul azreengambar kahwin hanis zalikha hairul azreen


Comments are closed.

Loading...