Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(18 GAMBAR)Majlis Perkahwinan Akma AF3 Dan Farih Hamshi

Pada hari yang sama Irma Hasmie bergelar isteri kepada Redza, Akma AF3 turut sama menjalani hari bahagianya. Dinikahkan oleh bapanya sendiri, Akma menerima wang hantaran sebanyak RM15,000 daripada suaminya, Farih Hamshi yang merupakan seorang eksekutif Petronas. Majlis pernikahan telah pun berlangsung di Bandar Tun Razak kira-kira jam 10.35 pagi.

gambar perkahwinan akma af3

Kedua-dua mempelai nampak sama cantik dan sama padan. Abang Nara doakan perkahwinan mereka berkekalan sehingga ke akhir hayat. Lagi 16 keping gambar majlis perkahwinan Akma AF3 dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Advertisement

gambar perkahwinan akma af3
gambar perkahwinan akma af3
gambar perkahwinan akma af3
gambar perkahwinan akma af3
gambar perkahwinan akma af3
gambar perkahwinan akma af3
gambar perkahwinan akma af3
gambar perkahwinan akma af3
gambar perkahwinan akma af3
gambar perkahwinan akma af3
gambar perkahwinan akma af3
gambar perkahwinan akma af3
gambar perkahwinan akma af3
gambar perkahwinan akma af3
gambar perkahwinan akma af37
gambar perkahwinan akma af3

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

41 Comments

  1. mamimu

    July 6, 2012 at 12:19 am

    sejak bila pulak dia kawen kat tun razak? saya attend wedding dia malam kelmarin, kat PICC, grand hall pulak tu ye ;)

  2. anafora

    July 5, 2012 at 5:38 pm

    yang penting saya hadir dimajlis akma…semuanya baik2 jer..doa yg terbaik itu lebih afdal dri mengutuk mngata…amen

  3. Lenny

    July 5, 2012 at 12:55 pm

    Salam.. Sembotok… yang tu bukan bapak si akma… tu bapak suami die.. bapak akma pakai bj oren tu :) hhehhe yg tinggi tu ayah si suami akma, setiausaha politik PM kt :)

  4. sembotok

    July 5, 2012 at 10:42 am

    giler tinggi bapak si akma.dah mcm giant.patutlar akma pun tinggi.

  5. dhani

    July 5, 2012 at 10:02 am

    Abg nara mintak tolong delete post pasal dia dgn ex dia tu..dia dh berhijrah n ni dh nikah pun..cm tak best pulak bila org tgk balik pic lama2 dia tu.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top