(18 GAMBAR)Amy Mastura, Wajah Rasmi Produk KOSE

Hiburan

(18 GAMBAR)Amy Mastura, Wajah Rasmi Produk KOSE

Amy Mastura. Dari dulu sampai sekarang masih maintain cute mute. Memang Amy Mastura nie wajah yang tak makan dek usia. Adakah kerana Amy Mastura mengamalkan penggunaan produk KOSE?

amy mastura

Advertisement

Untuk peminat Amy Mastura yang merindui dirinya, layankan 17 gambar Amy Mastura semasa sesi bertemu peminat produk KOSE dengan membaca entri ini sepenuhnya. Jutaan terima kasih kepada Ministry of Moment yang sudi menangkap gambar-gambar Amy Mastura yang awesome ini.

amy mastura
amy mastura
amy mastura
amy mastura
amy mastura
amy mastura
amy mastura
amy mastura
amy mastura
amy mastura
amy mastura
amy mastura
amy mastura
amy mastura
amy mastura
amy mastura
amy mastura

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

71 Comments

  1. adam

    March 7, 2012 at 3:38 pm

    lancapp kott ! aaaahhhh ahhhhh ahhh sedappnyeee !

  2. Kak Nita Yg Vass

    March 7, 2012 at 2:51 pm

    Bila komen jer…suruh pakai tudung 2x…naik pening aku. Kalau ko nak tengok org pakai tudung pegi la cari website lain, x payah nak sibuk2 kan diri masuk sini. Tu jer la modal bila masuk mane2 website. Dok kutuk org yg x pakai tudung. Dah naik rimas & bosan! Anak beranak ko tu 100% bertudung ker? X payah nak kutuk org sangat, kalau bertudung pun, hati busuk x guna jugak!!!!

  3. alyya

    March 6, 2012 at 2:34 am

    cantik…tp dia nampak berisi sedikit berbanding dulu…maybe pregnant kot…

  4. Anonymous

    March 5, 2012 at 6:41 pm

    ewwww..aper kelasss!

  5. cik kenit

    March 5, 2012 at 2:18 pm

    i luv u amy masturaaaa..

Loading...