Written by AbangNara | December 12th, 2013

“Wedding of the year” gelaran diberi, Rozita dan Zain tampak berseri, semoga perkahwinan kekal abadi, hingga ke syurga bersama nanti. Amboi, hebat juga Abang Nara berpantun kan? Hehehe. Ada sesiapa yang berani nak jawab? Secara ikhlas, memang nampak gah, meriah dan cantik sangat majlis pernikahan Rozita Che Wan dan Zain Saidin yang telah berlangsung semalam. Perhiasan yang digunakan memang first class sangat!!!

gambar perkahwinan rozita che wan

Apa pun yang penting kedua-duanya telah sah menjadi suami isteri. Semoga selepas ini, Zain dan Che Ta hidup bahagia sebagai pasangan pengantin tanpa diselubungi sebarang gosip lagi. Zain pasti teruja dapat bergelar suami kepada Che Ta. Semoga kehidupan pasangan ini dirahmati olehNya.

gambar perkahwinan rozita che wan

Lagi beberapa keping gambar sekitar majlis pernikahan Rozita Che Wan dan Zain Saidin dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar Instagram AnnasEaskey, AyuRaudhah dan dunia Internet.

gambar perkahwinan rozita che wan
gambar perkahwinan rozita che wan
gambar perkahwinan rozita che wan

gambar perkahwinan rozita che wan
gambar perkahwinan rozita che wan
gambar perkahwinan rozita che wan
gambar perkahwinan rozita che wan

gambar perkahwinan rozita che wan
gambar perkahwinan rozita che wan
gambar perkahwinan rozita che wan
gambar perkahwinan rozita che wan
gambar perkahwinan rozita che wan
gambar perkahwinan rozita che wan
gambar perkahwinan rozita che wan
gambar perkahwinan rozita che wan
gambar perkahwinan rozita che wan

201 responses to (17 GAMBAR)Sekitar Majlis Pernikahan Rozita Che Wan & Zain Saidin

  1. shida says:

    udah2 ler tuh..tu kan wedding die…lg pun tu org yg sponsor…nk wt mcm mne…terima je la dekorasi yang sedia ade…kalo guna duit sndri..confirm che ta pun xnk dekorasi mcm tu.. serabut je…sabar la ye che ta…org cuba sabotaj anda.