March 26th, 2012

Pada malam 23 Mac lepas, telah berlangsung konsert Twin Tower Alive 2012 kumpulan K-pop all-girls terkenal dari Korea Selatan, SNSD (Girl’s Generation) di Kuala Lumpur City Centre (KLCC). Dengar khabar sambutan terhadap konsert tersebut meriah sekali. Ini pula gambar-gambar aksi mereka semasa konsert.

Photobucket


Lagi 16 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar SoshiCafe.

Terima kasih diucapkan kepada kumpulan kesenian GEMA NUSANTARA kerana menyertai segmen pencungkilan bakat kami semalam. Bazar Seni Industri Budaya akan diadakan lagi pada pertengahan bulan April (14 – 15 April 2012), dan seterusnya setiap bulan sehingga Disember. Kami menantikan bakat-bakat hebat untuk menyertai segmen pencungkilan bakat kami. Pastikan anda like fanpage Bazar Seni untuk keterangan lanjut kerana kami ada pelbagai aktiviti kebudayaan dan kesenian untuk anda! “SEMARAKKAN SENI BUDAYA”! Like Fanpage kami untuk keterangan lanjut.

/Photobucket
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

 


190 responses to “(17 GAMBAR)Konsert SNSD Di KLCC 23 Mac 2012”

 1. tayeon snsd with leeteuk suju says:

  taeyeon ! suka dia :3 ketua dia cantik . teruskan usaha taeyeon , go !
  go snsd ! go ! caiyokk !
  *korang tak suka ada dorang kesah ? dorang tutup telinga je beb !
  tae , sica , fany , sunny , soo , yuri , yoona , hye , seoh . 9 gadis yang cantik walaupun sekadar menjalankan pembedahan plastik .
  korang , sokong dorang walaupun dari belakang . setiap sokongan korang membuatkan mereka bertambah semangat . ? snsd ? suju ?

 2. Scooby doremi says:

  Snsd terbek ! Lantak pe owg nk ckp.. Snsd,espcially jessica ! :D

Loading...