Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(17 GAMBAR)Sekitar Malam Anugerah Stail EH! 2012

Memang sungguh gemilang sekali majlis malam Anugerah Stail EH! 2012. Hampir kesemua artis terkemuka tanah air turut hadir memeriahkan majlis ini. Dato’ Siti Nurhaliza, Fasha Sandha, Fazura, Elfira Loy, Fahrin Ahmad dan banyak lagilah yang sempat meluangkan masa untuk berama mesra dengan pembaca majalah EH!.

fazura menang

Advertisement

Jutaan tahniah Abang Nara ucapkan kepada Fazura yang menggondol Anugerah Style EH! 2012. Memang layak dimenangi dengan gaya fesyen Fazura yang sentiasa mencuri perhatian banyak pihak. Lagi 16 gambar sekitar malam Anugerah Stail EH! 2012 dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Ryaniez Moments Photography.

fazura menang
fazura menang
fazura menang
fazura menang
fazura menang
fazura menang
fazura menang
fazura menang
fazura menang
fazura menang
fazura menang
fazura menang
fazura menang
fazura menang
fazura menang

fazura menang

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

107 Comments

  1. ASTALAVISTA

    July 9, 2012 at 3:15 pm

    dia ni kalau senyap2 takper..ni tak sembang pong pang2 kt media konon nak pakai tudung tapi haram tak pakai sampai kesudah…konon tak nak berpegang dgn lelaki bukan muhrim sekali nah kuar gambar berpeluk dgn TMJ tu….apa kes fakezura oiii???ko ni kalau low profile lagi orang suka..ni tak…kalau boleh kt twitter aku tgk sakan juga dok mengata kat orang..pstu siap backing anzalna baik punya…mmg dasar kaki gaduh la sial nih!!

    aku tak tau apa la yg TMJ tu buta sgt nakkan dia ni…hipokirt tahap dewataraya!!!ishhh kalau betulla dia ni jadi sultanah johor nnti …aku tak tau ar nak cakap apa…dah la sultan tu ketua agama…tgk sikit betina ni..mampu ke jadi ISTERI BAKAL KETUA AGAMA???adoiii hancur johor…

    • Anonymous

      July 10, 2012 at 10:10 am

      sorry2 terdislike.like sbenornye.hehe.ye lag pajurah ni kekwat melebey.tu blum jd sultanah lg tu.bwek3x

  2. SCHAWAL KUAT MENCAPUB

    July 9, 2012 at 8:42 am

    scha al yahya..baju awak nampak pelik ahh…errr…

  3. i am xoxo

    July 8, 2012 at 7:33 pm

    oh baju faz yg nih PALING BURUK aku penah tengok dia pakai

    • tinodul

      July 11, 2012 at 2:42 am

      ko dtg dr pelusuk mana????sangat le xde taste…adoiiii yay…ngko nak faz pkai bju cam korang tue???i mean pkai dres xde lengan tp gune bju lengan pjg kaler hitam n jeans siap pkai tudung style plastik sampah???????what the heck?????memang terlebih taste la sangat…..kakakakakakakaka melayu terlebih taste,,,ai loikeeeeeee…

Loading...
To Top