April 9th, 2012

Apabila nama Tasha Shilla diumumkan semalam sebagai pemenang bagi Kategori Artis Baru Wanita Popular, Abang Nara terkedu seribu bahasa. Bukan apa, Abang Nara bajet Neelofa yang akan menang. Sememangnya keputusan tersebut adalah salah satu keputusan yang mengejutkan. Apa pun tahniah kepada Tasha Shilla atas kemenangan anda.

red carpet abpbh2011

Lagi 16 keping gambar sekitar malam ABPBH2011 dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada portal Murai.

red carpet abpbh2011

red carpet abpbh2011

red carpet abpbh2011

red carpet abpbh2011

red carpet abpbh2011

red carpet abpbh2011

red carpet abpbh2011

red carpet abpbh2011

red carpet abpbh2011

red carpet abpbh2011

red carpet abpbh2011

red carpet abpbh2011

red carpet abpbh2011

red carpet abpbh2011

red carpet abpbh2011

red carpet abpbh2011


251 responses to “(17 GAMBAR)Sekitar Malam ABPBH2011 Part II”

  1. timah timun mentimun says:

    ape kena la nga artis m’sia ni.
    kain sume bapok la mengelap lantai + carpet tapi yang kat dada tu tersembul kuar.
    cm ni ke patut. salah pereka fesyen ka salah artis yg nk menayang cembul terkuar tu..
    dunia..dunia..

  2. adik says:

    sayangi ayah mari tidak mendedahkan aurat.

  3. aisha says:

    actually, zara o tasya shila sama2 layak tok menang coz both acting mmg mantap!! Tp rezeki menyelebahi tasya..but i really hope, not neelofa will win..sori, didnt mean i hate o jelesh with her, but her acting in azura agak kaku n xmantap..she is beautiful but sori to say, she still far to be a good actress!! but if not mistaken, neelofa skang tgh ambil acting class to be more gud..pray 4 her, hope she will be success 1 day =)

  4. puteri impian says:

    Nampak sgt bias mostly korang kt sini..aku taula ramai anti Lofa kt sini tp mcm pak pandir jer bg opinion..kalau artis lain ckap pergi club sbb nk tngkn pikirn terus ja kata ok/tak per/ itu antra dia ngn tuhan bla bla bla..dpt aku bygkn kalaulh artis yg bernama Neelofa bg sttmnt cam tuh habisla kena kaw2 tp tak pe yg pahit itu ubat dn yg manis itu racun

    Kritiklah Lofa selagi korang bernafas..bestkn kutuk dier..dier kn naughty,jahat,penggoda,perampas,mulut jahat etc..w/pun Neelofa ni the only artis msia yg aku follow/interested wit tp aku open..ok jer korang kritik dier..aku x terus hangin ke ape kalu org kritik dia..tp yg kutuk tu sendiri tanggunglahkn?

    Aku sangat5x sokong kalau Lofa jarang buat drama..just focus on hosting n filem.x bestlah kalau selalu sgt keluar tv.x xclusive..aku prefer dia mengacara prog yg informative dn berupa lifestyle even aku selalu jgak twit dia.yg best ny die reply or RT..kalau bleh biarlh dia kurang buat drama..pi sambung masters, pastu hosting dn bcome bisnes woman yg berjaya..itu jauh lebih bgus dr terusan jd artis..part time okla..pedulikn trophy tu..a loooong way 2 go!!.kalau selamany jd artis x mengkagumkn bg aku..artis msia pun bkn Hollywood..

    So Lofa please teruskn rancangn awal awak..bgus sgt.saya sokong.pedulikn kritikn..awak x mati dek kutukn dn x hidup dek pujian.jadi diri sendiri..awk smart, ada kelulusan,offer melimpah, peluang bergolek, PR cantik..complete package!!! tolong jgn kejar VIP sbb awak sendiri boleh jd VIP. BTW Lofa bukan kaki clubbing..tolongye pengomen atas sana..jgn ikut sodap mulut..sekian tq.

  5. suka ati aku la says:

    dpt byaran mahal2 tp tak ckup gak duit nk bli kain…buat anugerah kt GENTING je kot bkn kat luar ngara…terikut2 gaya barat..

Loading...